Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Κάνε και ένα καθάρισμα την cache και τα cookies του υπολογιστή σου, μπορεί να φταίει και αυτό.

Κάνε και ένα καθάρισμα την cache και τα cookies του υπολογιστή σου, μπορεί να φταίει και αυτό.

Απλα αντι για να βγαζει οτι δεν μπορεις να τ αγορασεις στο βγαζει Out of Stock . Δεν ειναι θεμα cookies , cache κλπ

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Χαιρεται.
Απο που αγοραζουμε "αυτες τις μερες" eneloop?
Εχω το λευκο φορτιστη της sanyo, δεκαετιας με κωδικο nc- mqn04e, με ρευμ φορτισης dc 2,4V στα 250mA για τις ΑΑ και 120mA για τις ΑΑΑ.
Θυμαμαι ειναι αργος. Εκτος αυτου, θα εχω θεμα και να παρω καποιο συγχρονο ή να συνεχισω με αυτον?

ειτε απο προσφορες του eshop , ειτε απο το nkon.nl
τον φορτιστη βαλτον στην ακρη. θα παρεις φορτιστη που φορτιζει ανεξαρτητα την καθε μπαατρια και οχι σε ζευγαρια.
δυο δρομοι
μονο enellop....technoline BC-700 bC-1000
πολυφορτιστη/αναλυτη (και για μπαταριες λιθιου)....Opus BC-3000 ή liitokala 500 απο gearbest.com

Η ευκολη λυση: μπαταριες και φορτιστης ladda απο ΙΚΕΑ

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

ειτε απο προσφορες του eshop , ειτε απο το nkon.nl
τον φορτιστη βαλτον στην ακρη. θα παρεις φορτιστη που φορτιζει ανεξαρτητα την καθε μπαατρια και οχι σε ζευγαρια.
δυο δρομοι
μονο enellop....technoline BC-700 bC-1000
πολυφορτιστη/αναλυτη (και για μπαταριες λιθιου)....Opus BC-3000 ή liitokala 500 απο gearbest.com

Η ευκολη λυση: μπαταριες και φορτιστης ladda απο ΙΚΕΑ

Wow!
Παλι θα ξεπαραδιαστω...
Αυτο το nkon, τι μεταφορικα εχει? το eshop δεν εχει φορτιστες, αν ειδα καλα.
Οσο για τα lada, ειμαι opelακιας καιντα ικεα μου πεφτουν μακρυα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτοι οι litokala και opus μπορουν να διαχειριστουν το ιδιο καλα τις enelop οσο ο ειδικος γιαυτες μανισιος και technolone?

Η χρηση ειναι για ενα μικρο rc που εχω και μια ψηφιακη φωτογραφικη. Αντε να παρω και καμια lion για τυχον φακο που να δεχεται τετοιες μπαταριες.

Καποια στιγμη αναγκαστικα θα πας και στις λιθιου..ειναι σαν να αντιστεκεσαι στα δραπανοκατσαβιδα μπαταριας

εχεις δικιο στην παρατηρηση σου για το φορτιστη ενελοοπ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ aftermarket φορτιστης δεν τις φορτιζει σωστα γιατι ολοι βαζουν και φορτιση trickle charging, (αν τις αφησεις μεσα στον φορτιστη μετα την φορτιση) που ειναι συμβατη με την παλαιοτερη τεχνολογια.
Οι νεα τεχνολογια των Ενελοοπ δεν την θελει αυτη.
Αν εισαι τοσο απολυτος πας μονο σε φορτιστες Sanyo και Papasonic. Αλλα προσεξε να παρεις μονο τα μοντελα που φορτιζουν ανεξαρτητα.

για την χρηση που τις θες τς μπαατριες, αυτο δεν θα με απασχολουσε.

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Ε θα παραγγειλω τοτε τον opus, μπας και αναστησω κατι παλιες αλλα αδουλευτες eneloop.

Μιας και αναφέρθηκε η ανάστηση eneloop, κάποιες από αυτές που είχαν αδειάσει τελείως όταν τις έβαζα στον Οpus ΒΤ-C3100 δεν μπορούσε να τις φορτίσει, η οθόνη του έγραφε null και δεν έκανε τίποτα... Όταν όμως τις έβαζα στον φορτιστή (μόνο για NiMH) της Tronic (του Lidl) και της άφηνα αρκετό χρόνο τότε "ξυπνάγανε" και φόρτιζαν πάλι κανονικά...

Απάντηση: Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Μιας και αναφέρθηκε η ανάστηση eneloop, κάποιες από αυτές που είχαν αδειάσει τελείως όταν τις έβαζα στον Οpus ΒΤ-C3100 δεν μπορούσε να τις φορτίσει, η οθόνη του έγραφε null και δεν έκανε τίποτα... Όταν όμως τις έβαζα στον φορτιστή (μόνο για NiMH) της Tronic (του Lidl) και της άφηνα αρκετό χρόνο τότε "ξυπνάγανε" και φόρτιζαν πάλι κανονικά...
Ποια εκδοση/version του φορτιστη?

κατα την γνωμη μου καλα εκανε...δεν αναστενονται τα παντα...εσωτερικη αντισταση μετρησες σε αυτες?

εγώ μάλλον την πάτησα με την αγορά https://www.aliexpress.com/item/Lii...32586550153.html?spm=2114.13010608.0.0.QaUduF
39 μέρες πέρασαν από την αγορά και το t/n έχει κολλήσει από 24/11 . 1η φορά μετά από τόσες αγορές μέσω ali που μου συνέβει κάτι ´τετοιο ......

εγώ μάλλον την πάτησα με την αγορά https://www.aliexpress.com/item/Lii...32586550153.html?spm=2114.13010608.0.0.QaUduF
39 μέρες πέρασαν από την αγορά και το t/n έχει κολλήσει από 24/11 . 1η φορά μετά από τόσες αγορές μέσω ali που μου συνέβει κάτι ´τετοιο ......

Πες μου οτι εχεις tracking απο NL post ...?

Όχι , με China post είμαι

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με NL post , ξερω πολλα ατομα απο Ελλαδα (και εγω) που εχει κολλησει το tracking στο σταδιο που ερχετε στην Ελλαδα .

Με NL post , ξερω πολλα ατομα απο Ελλαδα (και εγω) που εχει κολλησει το tracking στο σταδιο που ερχετε στην Ελλαδα .
Ναι το έχω δει Και εγώ

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk