Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: Μπαταρίες-φορτιστές

Δεν εχουν το αυτοκολλητο Liitokala , αλλα το barcode ειναι οπως ακριβως οι κανονικες liitokala , και επιβεβαιωνω απο την εσωτερικη αντισταση και συμπεριφορα οτι ειναι οντως ιδιες

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρέλαβα σήμερα τον opus 3100.
Οι μπαταρίες πάνω τους γράφουν πως συστήνεται φόρτιση για 16 ώρες, με ρεύμα 250 νομίζω.
.

οχι να μην το κανεις, γιατι στην φορτιση κοντα στο 1/10 της χωρητικοτητας συνηθως οι φορτιστες χανουν την ανιχνευση του πληρους.

επισης 16χ250? αυτο ειναι 4000 mA οχι 2500. Αιντε να απαιτηθει την πρωτη φορα, επειδη η μπαταρια θα μετατρεψει πολυ ενεργεια σε θερμοτητα οσο "φορμαρεται"

οχι να μην το κανεις, γιατι στην φορτιση κοντα στο 1/10 της χωρητικοτητας συνηθως οι φορτιστες χανουν την ανιχνευση του πληρους.

επισης 16χ250? αυτο ειναι 4000 mA οχι 2500. Αιντε να απαιτηθει την πρωτη φορα, επειδη η μπαταρια θα μετατρεψει πολυ ενεργεια σε θερμοτητα οσο "φορμαρεται"
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Τελικά τις φόρτισα με 500 mA, νομίζω περί τις πέντε ώρες συνολικά...
Θα δούμε.

Παιδιά έχω μια 4άδα Energizer recharge AA 1300mAh. Τις φορτίζω κανονικά στον Opus, έχω κάνει και discharge refresh στα 200mAh και είδα ότι έχουν χωρητικότητα κοντά στην ονομαστική. Η φόρτιση φτάνει στο Full στα 1,44V και όταν τις βάλω οπουδήποτε δεν δουλεύουν. Τι πιστεύεται; Έχουν χαλάσει; Να σημειώσω ότι είναι σχεδόν αχρησιμοποίητες.

γα αυτο σου χαλασαν....τσεκαρισε την εσωτερικη αντισταση τοθυς με τον φορτιστη και δες τι βγαζει..συγκριση με

http://lygte-info.dk/review/batteries2012/Energizer AA 2000mAh (Silver) UK.html
http://lygte-info.dk/review/batteries2012/Eneloop AA HR-3UTGB 1900mAh (White) UK.html

Λοιπόν τις μέτρησα και μου δείχουν 61,62,67 και 106
Στα link λέει για αντίσταση 0,05 Ωhm

Πως είμαι;

αφαιρεις 30 οπως λειε το μανουαλ....
δεν μου φαιενται πολυ μεγαλες εκτος απο την 106

Γιωργο, πως βλεπεις τις τιμες?

Απάντηση: Μπαταρίες-φορτιστές

Θα μετρησω μερικες καινουργιες και μερικες πολυ ταλαιπωρημενες το μεσημερι και θα επανελθω...

Καποιες eneloop pro με 5-6 κυκλους μου εδειξαν 63-65 ενω οι πιο ταλαιπωρημενες που εχω , και φυσικα ειναι αχρηστες εδειξαν 900+

Να προσθέσω ότι στη φόρτιση δεν ανεβαίνουν πάνω από 1,44V

Υπαρχει κανενα νεο με μπαταριες απο gearbest? Eδω απαντα οτι συντομα θα διορθωθει? http://budgetlightforum.com/node/33834?page=84

Ακομα ομως δεν μπορω να το χωνεψω για ποιο λογο μας εχουν αποκλεισει παρα πολλοι κινεζοι πωλητες...

Θα ρωτησω καποια στιγμη τι γινεται ...

Ο αποκλεισμος εχει να κανει οτι καποιες μεταφορικες εταιριες δεν δεχονται μπαταριες πλεον .

Για ποιο λογο ομως ρε Γιωργη? Υπαρχει καμια οδηγια απο την χωρα μας? ή ετσι γουσταρουν να μην στελνουν? ή συμβαινει κατι αλλο?

Καποια μεταφορικη εταιρια της Κινας ή γεικοτερα εξωτερικου που δεχοταν μπαταριες δεν δεχεται πλεον . Και απο αυτες που δεχονται τωρα μπαταριες , δεν συνεργαζονται ολες με τα Ελληνικα ταχυδρομεια υποθετω ...

Το προβλημα ΔΕΝ ειναι στη χωρα μας .

Σχετικά πολύ πιο γρήγορα πάντως από ο,τι από grrabest κλπ, έφτασαν στο μαγαζί μου και χωρίς επιπλέον έξοδα οι εξής μπαταρίες

https://www.aliexpress.com/item-img...e-Battery-for-Flashlight-20A/32793343275.html

ΥΓ: πως μπορώ να δω αν και πως ειλναι φορτισμένες; έχω έναν opus 3100.
Ασχέτως αν είναι φορτισμένες, να τις ξεφορτίσω πρώτα και να κάνω ένα πλήρες αρχικό φόρτισμα;

Last edited:

αν τις βαλεις στον φορτιστη θα σου δειξει το βολταζ. ετσι καταλαβαινεις

οι λιθιου δεν χρειαζονταο φορμαρισματα κτλ...

Ok, θα το δω.
Ευχαριστώ

Οι ένδειξη είναι 3,81 και 3,82 V ...