Μπαταρίες-Φορτιστές

Re: μπαταριες-φορτιστες

kosh ποσα ποστ εχεις βρε; ενα εκατομυριο; Σοφος :grandpa:

Σημερα δοκιμασα τις aw 2900mah τις κομμενες (flat top) και τελικα δουλευουν και τον jetbeam m2s v2.

Κατι μου λεει οτι θα βρωμισει η αγορα με τετοιους....ειναι τοσο φθηνο που δεν κοσιζει τιποτα να το κοτσαρεις σε ενα Ρ60 να του βαλεις και μια πλακετα στα 1,2 αμπερ καινα το πουλας για 1000 λουμενς

Ωστόσο μου φαίνεται πως η λύση της yezl είναι ποιοτική, εφόσον επαληθευτεί η εκτίμησή μου πως έχει και αυτό 7135 κύκλωμα+ καλύτερο λείο ανακλαστήρα από αυτόν των κλασικών ....fire.

γιωργο αν δεν εχει αυτο το κυκλωμα μπορει να μπει μετα?
ετοιμαζομαι για εναν Μ6 και εναν Υ6 :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

καλησπερα παιδες και χρονια πολλα.
να ρωτησω σχετικα με μια μπαταρια απο λαπ τοπ που της εκανα εγχειρηση.
βρηκα μεσα 6 χ 18650 της samsung.
λιγο επιπολαια που τις μετρησα δειχνουν φορτισμενες περιπου 4.18 ολες.
τωρα στο λαπ τοπ δειχνουν οτι χεν υπαρχει μπαταρια.μεσα στη μπαταρια εχει ενα κυκλωμα σε μια πλακετα.
εχει κανεις ιδεα τι γινεται?γιατι σαν ανταλακτικο οι ιδιες μπαταριες κοστιζουν περιπου 66 δολαρια ενω απο τον δησιο ολοκληρη η μπαταρια ετοιμη για χρηση εχει 55 ευρω.
παιζει να φταιει το κυκλωμα και αν ναι μπορω να το βρω καπου?
ευχαριστω.

αμαν αυτα ειναι τα δυσκολα.....

πιθανοτητα 1η..... στην πραγματικοτητα να τα εχουν κακαρωσει οι μπαταριες????
πιθανοτητα 2η.... να τα εχει κακαρωσει η πλακετα
πιθανοτητα 3η.....τη μαρκα ειναι και ποσο καιρο το εχεις?...πριν απο χρονια ειχε βγει στη φορα οτι τα Ντελλ σκοπιμα μετα απο ενα χρονο ακριβως εδιναν λαθος στις μπαταριες (σαν προληπτικο μετρο μετα απο προβληματα λογω κακης χρησης)

ειναι hp και ειναι ενος φιλου.
χαλασανε γιατι την ειχε συνεχεια κουμπωμενη επανω και ηταν παντα στο ρευμα το λαπτοπ.
ειναι 3χρονων περιπου αλλα εχει χαλασει απο καιρο.
αυτο δεν λεει κατι γιατι εχω ενα acer που βεβαια παντα προσεχα και δεν ειχα την μπαταρια επανω οταν ηταν στο ρευμα και μου κραταει δυομιση ωρες και κοντευει 4 χρονων το σαπακι μου.

πως θα δω οτι εχουν χαλασει οι μπαταριες?
ειναι με προστασια απο οτι ειδα.
που μπορω να βρω την πλακετουλα να δοκιμασω?
απο οτι ειδα εχουν και καποιον αισθητηρα θερμοκρασιας επανω,μηπως φταιει αυτο?
αραγε αυτη που δινει ο δησιος να αξιζει τον κοπο?

πως θα δω οτι εχουν χαλασει οι μπαταριες?

δικο μου σφαλμα...για να ειναι ολες το ιδιο μαλλον ειναι Οκ αλλιως μονο καποιες απο αυτες θα εδειχναν χαμηλα....
Γενικα λεμε οτι τα κακαρωσε μια μπαταρια οταν μετα την ληξη της φορτισης μετρα 4,1 βολτ....ή καπου εκει

ειναι με προστασια απο οτι ειδα.

πανω στην καθε μπαταρια?

που μπορω να βρω την πλακετουλα να δοκιμασω?

μπαταριες λαπτοπ που δεν εχουν προστασια εχουν μια πλακετα μεσα στο πλαστικο καλυμα που ανοιγεις για να βρεις τις μπαταριες

απο οτι ειδα εχουν και καποιον αισθητηρα θερμοκρασιας επανω,μηπως φταιει αυτο?
?????

αραγε αυτη που δινει ο δησιος να αξιζει τον κοπο?

??? Απο οσο καταλαβα ειναι φασον που συναρμολογει/εισαγει ο ιδιος....
ποιος ξερει....

Α με τον Τκ30 πως τα πας?

λοιπον για ριξτε μια ματια εσεις που το κατεχετε καλυτερα,στις φωτο δεν φαινεται να εχει κυκλωμα προστασιας η ειναι κατι αλλο και ξεγελαστηκα?

DSC02742.jpg

DSC02740.jpg

επισης αυτο που ειπα για τον αισθητηρα θερμοκρασιας μου φαινεται πως ειναι αυτο

DSC02738.jpg

DSC02736.jpg

οσο για τον τκ 30 κωστα αν και τον ειχα υποτιμησει,λογω του απο οτι μου ειπε και ο γιωργος (εργοτελης) χρωματισμου στο τουνελ,στην εξοχη φιλε ειναι απιστευτος ο φακος,ειναι μακραν οτι πιο δυνατο εχω δει και οσοι τον ειδανε στο χωριο παθανε πλακα.

χαχαχα σαν το αμερικανο ομογενη που γυρνα στο χωριο και φερνει θαυμαστα πραγματα!

καλες μπαταριες εχω και εγω τετοιες...προσεχε οταν τις βγαζεις να μην σκισεις το περυτιλιγμα.....ειναι λεπτο

αν χρειαστει να βαλεις "κουμπια" στον + πολο πες μου να σου πω πως

κωστα το θεμα ειναι μηπως λειτουργησει παλι σαν μπαταρια λαπτοπ.
αν δεν γινει αυτο ισως τις δοκιμασω για τον φακο.
αλλα αληθεια δεν μου ειπες εχουν κυκλωμα προστασιας?
επισης αυτος ο αισθητηρας τι ειναι?

δεν ξερω.....

δεν εχουν προστασια αν ειχαν θα φαινοταν ενα καναλι στο περιτυλιγμα πισω

hhttp://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?293551

Επειδή δε ξέρω ακριβώς τι παίζει με αυτές σε λάπτοπ, θα έλεγα κάνε τις μπαταρίες για φακούς και πάρε μια μαϊμού για το λάπτοπ σου!Είναι ακριβές στο ebay οι μπαταρίες για το λάπτοπ σου?