MPC-HC thread

Leo google το μοντέλο της κάρτας και δες τι προτείνει ο κατασκευαστής.
Οι ΑΤΙ οι 5 αρες έχουν ταρίφα τους 65C.
Με overclocking σε προγραμα για να τις τοσταρει η βαρύ παιχνίδι τύπου crysis ,metro το περνάς.
Δες μην έχεις βάλλει κάποια ρύθμιση στον ανεμιστηρα να παιΖει πολυ χαμηλά,
Η αν έχει μαζέψει πολλη σκόνη.
Και πάλι δες το μοντέλο της κάρτας Μέχρι πόσο θεωρείται νορμαλ.
Η nvidia νομίζω πανε παραπάνω.

Re: Απάντηση: MPC-HC thread

@ ιωανα την ωρα που παιζει ενα αρχειο πηγαινε filters-->madvr και edit settings εκει ειναι ολα

Ναι το ξερω οτι ειναι ολα εκει. Τι σημαινουν ολα αυτα εκει ρωτησα...

Τι ειναι Chroma Upscaling, τι ειναι (πχ) Catmull Rom, τι ειναι Luma Upscaling και τι Softcubic και ουτ' το καθ' εξης.

Κανενα link να αρχισουμε να διαβαζουμε υπαρχει?
Να ξερουμε και τι σεταρουμε δηλαδη...

Leo google το μοντέλο της κάρτας και δες τι προτείνει ο κατασκευαστής.
Οι ΑΤΙ οι 5 αρες έχουν ταρίφα τους 65C.
Με overclocking σε προγραμα για να τις τοσταρει η βαρύ παιχνίδι τύπου crysis ,metro το περνάς.
Δες μην έχεις βάλλει κάποια ρύθμιση στον ανεμιστηρα να παιΖει πολυ χαμηλά,
Η αν έχει μαζέψει πολλη σκόνη.
Και πάλι δες το μοντέλο της κάρτας Μέχρι πόσο θεωρείται νορμαλ.
Η nvidia νομίζω πανε παραπάνω.

η 210 είναι και είναι fanless

Thermal and Power Specs:
Maximum GPU Temperature 105 C
Maximum Graphics Card Power 30.5 W
Minimum System Power Requirement 300 W

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: MPC-HC thread

Ναι το ξερω οτι ειναι ολα εκει. Τι σημαινουν ολα αυτα εκει ρωτησα...

Τι ειναι Chroma Upscaling, τι ειναι (πχ) Catmull Rom, τι ειναι Luma Upscaling και τι Softcubic και ουτ' το καθ' εξης.

Κανενα link να αρχισουμε να διαβαζουμε υπαρχει?
Να ξερουμε και τι σεταρουμε δηλαδη...

Και βέβαια. http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1338724

κατι αλλο που ανακαλυψα μολις
.στα settings στα devices -->display modes-->list all displays modes MadVR may switch to:
εχει ενα κουτακι που γραφεις τι αναλυσεις θελεις πχ 1080p23
και τα κανει ολα αυτοματα

.στα settings στα devices -->display modes-->list all displays modes MadVR may switch to:
Δεν μου λες παλι σε παρακαλω πως θα ανοιξω το τιμημενο? Δεν δεχεται ανοιγμα (administrator) αλλα μονο απλο open και εντελει δεν το βλεπω να μπαινει στα προγραμματα μου
Ευχαριστω

Κάπου έχει στο φάκελο ένα αρχείο ctrlhd κάπως έτσι.
Απο κει ρυθμίσεις τα settings όταν δεν δουλεύει.
Διαφορετικά την ώρα που παιΖει πήγαινε στα filters-->madvr-->edit madvr settings κάτι τέτοιο
Η αν έχεις κάτω δεξιά το tray icon ενεργοποιημένο πατα δυο φορες

Εξαιρετικά, για να το δώ το απογευματάκι.-bye-

Κάπου έχει στο φάκελο ένα αρχείο ctrlhd κάπως έτσι.
Απο κει ρυθμίσεις τα settings όταν δεν δουλεύει.
Διαφορετικά την ώρα που παιΖει πήγαινε στα filters-->madvr-->edit madvr settings κάτι τέτοιο
Η αν έχεις κάτω δεξιά το tray icon ενεργοποιημένο πατα δυο φορες
Kαλημερα σε ολους σας.
Το tray icon μου το δειχνει κατω δεξια,του κανω δυο φορες κλικ αλλα δεν υπαρχουν settings

Απάντηση: Re: MPC-HC thread

Ααααα, θα με κάνετε να ξανακατεβάσω το pc κάτω για δοκιμές.

Απ' τη στιγμή που έχεις βιντεοπροβολέα, εννοείτε πως αξίζει να δοκιμάσεις. Το συγκεκριμένο πακέτο είναι αυτή την στιγμή "ταβάνι" σε εικόνα-κίνηση και κάθε λίγο βελτιώνεται.

Δουλειά δεν είχε ο διάολος.......''έχω αγώνα σήμερα'' και ξενύχτι!!!!:flipout::flipout::flipout:

Ευχαριστούμε τον Αυγερινό, τον Portioli αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που φροντίζουν να........κοιμόμαστε λιγότερο!!!:D

Να είστε καλά!!

Τώρα, αν διαλυθεί το σύμπαν με κάτι ffdshow και κάτι avisynth σκριπτάκια που παίζω για να χώσω το interpolation (στα 30 παίζω, μην ακούσω κουβέντα από τους πιουρίστες της κίνησης...:silly:) θα ενημερώσω. Ας ανεβάσει πάντως καλού-κακού κάποιος και έναν οδηγό για φορμάτ στα win7 32...-bye-

Γιάννη, δεν σε βλέπω καλά με το interpolation.. "πίνει" πολύ CPU ο MadVR.. :D

Μήτσε, για τα 720άρια μιλάω που παίζω γύρω στο 55-60% μέσω Cuda βέβαια. Δυστυχώς, δεν έχω και πολύ δυνατό επεξεργαστή. Πάντως, αν πάει μέχρι το 75-80%, μάλλον, σώζεται η παρτίδα, βάζοντας και τις ελαφρότερες ρυθμίσεις στο σκριπτάκι του avisynth. 'Ιδωμεν....

Χτες το βράδυ στις δοκιμές μου, με το πιο βαρύ υλικό, ζορίστηκε το σύστημά μου..

Βέβαια δεν μιλάμε για κανένα τέρας (E8400 με 4550) και επιπλέον αναγκαστικά έπαιζα χωρίς HA.

Σήμερα έχει δεύτερο γύρο δοκιμών..

Λοιπον, τωρα που ρυθμησα τα παντα να παιζουν απο το egreat A1080 (dune clone) μου βαλατε φωτιες.Αν η εικονα ειναι τοσο καλη ωστε na αλλαξω παλι το setup μου, θα τα ακουσετε κ. Παπαδακη και κ. Portioli :flipout::flipout:-bye-