MPC Home Cinema : Βασικός Oδηγός Αναπαραγωγής, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απολύτως τίποτε δεν άλλαξα.
Χθές το βράδυ το έκλεισα μια χαρά, σήμερα :twoguns: "...μιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς"

ειναι της μοδας το...restore point (οτι εκανα ενα) αλλα εγω ειχα αλλο προβλημα με το svp και το ξηλωσα επιτυχως χωρις να χασω το κλασσικο σκριπτ.

Αν ανοιξεις τις διεργασιες μνημης καθως πας να κανεις αναπαραγωγη, μηπως βλεπεις τη μνημη του Mpc, ολο και να μεγαλωνει...να μεγαλωνει... μεχρι να σου βγαλει το μυνημα Out of memory. ?
'H αλλη εφαρμογη εχει το προβλημα memory leak. ?

Αν απενεργοποιησεις το svp, λυνεται. ?
Αν ναι, ισως κατι συμβαινει με το script του svp.

Mπαμπη κοιτα και το εξης:

Mηπως το βιντεο που προσπαθησες να αναπαραγεις για καποιο λογο δεν φορτωσε οτι φορτωνει συνηθως απο video decoder, splitter κλπ, και φορτωσε κατι διαφορετικο. Αυτο το διαφορετικο ισως δημιουργησε και το προβλημα.

Προσπαθησε να παιξεις αλλο βιντεο και κοιτα και στα filters τι φορτωσε κατα την αναπαραγωγη. Ειναι ολα τα ιδια οπως συνηθως. ?
(π.χ. lav audio, video, madvr, κλπ κλπ)

Δεν χρησιμοποιώ SVP. Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής σηκώνει μόνο αυτά που του εχω ορίσει.

στην αρχή γράφει
madvr (internal)
lav video (internal)
lav audio και (internal)
lav splitter (internal)

Μετά φεύγει το (internal) και μένει σκέτο
madvr
lav video
lav audio και
lav splitter

Θα προςπαθήςω να ανεβάςω κι ένα screenshot... δεν καταλαβαίνω τι γίνεται... :nounder:

Εδω... Δεν ξέρω γιατί είναι τουμπαρισμένες, αυτά τα iPad είναι του διαόλου μηχανήματα. :7SFGSFG:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    74.8 KB · Views: 116
  • image.jpg
    image.jpg
    70.2 KB · Views: 117
Τοτε ισως καπου αλλου, κατι εχεις αλλαξει.
Καποια εγκατασταση/απεγκατασταση, αλλαξες καποια ρυθμιση, αλλαξες λαμπα προβολεα, κατι εχει αλλαξει στο συστημα.! Εκτος κι αν το προβλημα υπηρχε απο την οποιαδηποτε τελευταια αλλαγη, και χτυπησε εχτες.

Στο κανει συνεχως. ? Δηλαδη, οσες φορες κι αν δοκιμασεις χτυπαει η μνημη. ?

Xειρουργειο με portioli μυριζομαι.

Bρε μηπως ηρθε κανας φιλος προσφατα και εκανε τιποτε αλλαγες αυτος (και οχι εσυ) και δεν πηρες χαμπαρι. ?
Το memory leak ξαφνικα και μαλιστα χωρις επιδιορθωση με restore, ειναι κουφο.

Τα ρολογάκια των Win πάντως δείχνουν 3% ο επεξεργαστής και 35% η μνήμη...
Μιλάμε για 720p mkv τώρα... Ποιά μνήμη;

Υπαρχει περιπτωση να ειναι κανας ιος. ?
Το μηχανημα μπαινει ιντερνετ. ?
Δεν κανεις και σκαναρισμα με αντιβιοτικο. ?

Μιας και θυμαμαι οτι εχεις αναφερει οτι χρησιμοποιεις media center, διαβασα οτι καποιος εχει το ιδιο προβλημα με σενα και μαλιστα το συστημα του λεει οτι χρησιμοποιει μονο 30% μνημη.
Αυτος απενεργοποιησε καποιο media center plug in και του λυθηκε το προβλημα.!

Στα παρακατω ποστς, μιλανε για βιβλιοθηκες που ανανεωνονται και οι πολλες ταινιες εχουν τεραστια βαση, ειναι δεν ειναι bug, τι να σου πω δεν ξερω, δεν εχω ιδεα απο media center.

Παντως αν καταλαβες σε ποιο plug in αναφερεται ο τυπος, κανε και εσυ μια απενεργοποιηση.!

Ολα τα παραπανω, τα ειδα εδω. Κοιτα μηπως εσυ βγαλεις ακρη.

http://www.collectorz.com/phpbb2/viewtopic.php?f=3&t=26272&start=0

Γιάννη, δεν είναι αυτό. Τα ίδια μου κάνει κι εκτός media center.
Μάλλον κάποια απ´ τις ρυθμίσεις του madvr είναι τσίτα και μου δημιουργεί το πρόβλημα.
Σ´ ευχαριστώ πολύ πάντως που συμπάσχεις μαζί μου... :ernaehrung004:

Δεν ξερω αν λεω καμια μπουρδα.! Υπαρχει περιπτωση το "out of memory" να το εννοει για τη μνημη της καρτας γραφικων. ? (μη βαρατε)

Αν υποψιαζεσαι τον madvr και εισαι σιγουρος οτι δεν του εχεις αλλαξει κατι, δοκιμασε να του μειωσεις τα taps (3,4, 8 taps) που εχει στα lanzos, spline κλπ κλπ.

Και υπομονη μεχρι να σπευσει κανενα βαρυ πυροβολικο. (portioli, j_l, και λοιποι γνωστες του αντικειμενου)

Απο μενα μην περιμενεις και πολλα, μολις πριν λιγες ωρες εβγαλα τα ματια του δικου μου (aka πειραματα) με κατι script και svp και τρομαξα να το επαναφερω.

Τζίφος!!!!

Ο,τι κι αν έκανα δεν κατάφερα τίποτε. Τελικά αναγκάστηκα να ξετικάρω απ´ τον madVR >rendering>general settings το "enable automatic fullscreen exclusive mode" για να φτιάξουν τα πράγματα.
Τώρα πόςο σοβαρό είναι αυτό ή τι ακριβώς κέρδιζα μ´ αυτό και το χάνω δεν ξέρω.

Κι όμως το βρήκα :music-smiley-005:

Αφού έφαγα τα σηκώτια μου και τα μάτια μου απ´ το διάβασμα, τη λύση τη βρήκα στο forum του SVP.

"I found the problem, I had to disable the Enable Stereoscopic 3D function in the nVIDIA Control Panel

strange though... I have so much RAM"

Ωραία κλείνει η βραδυά... Νίκησε η Μπάρτσα κι ο στριγκάκιας διαμαρτυρόταν, νίκησε η Πανάθα βρήκα κι εγώ τη λύση κι όλα μέλι γάλα... Braking Bad και ύπνο τώρα. :ernaehrung004: