Μπέρδεμα: Τι αγοράζω, LG 42PG6000 ή Panasonic 42PX80???

prokopino

New member
10 November 2008
35
Πήγα σήμερα σε φίλους (Expert Τρικάλων) για να πάρω την Panasonic 42PX80, αφού κατέληξα πως είναι επαρκής για τις ανάγκες, απαιτήσεις αλλά και τις οικονομικές μου δυνατότητες...

Τα Πλαίσιο, Multirama, U, shop21 την έχουν στα 699 ευρώ, στα Expert ΔΕΝ μπορούσαν να μου τη δώσουν τόσο, μου τη δίνανε στα 780 ευρώ.
ΑΛΛΑ.....
Μου δίνουν την LG42PG6000 στα 600 ευρώ!!!!
Μπέρδεμα!!!! :argue:

Τι αγοράζω τώρα, την Panasonic 42PX80 στα 700 ή την LG42PG6000? (Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω από ένα από τα καταστήματα που την έχουν σε αυτή την τιμή, είναι φίλοι μου τα παιδιά αλλά αν αποφασίσω την Pany, τους το είπα, θα αγοράσω από αλλού...)

Πείτε μου, ποια είναι καλύτερη αγορά με συνάρτηση συγκεκριμένης -χαμηλής- τιμής και για τις δύο?

Τη Δευτέρα το πρωί δίνω την παραγγελία... ποια η συμβουλή σας????

Last edited:
Re: Απάντηση: Μπέρδεμα: Τι αγοράζω, LG 42PG6000 ή Panasonic 42PX80???

την LG την LG.....

γιατί όμως;;;;
την έχεις;;;;
την έχεις συγκρίνει με την px80?

βοήθα λίγο, μην ρίχνεις χειροβομβίδα και φεύγεις....

Δεν θα έπαιρνα με τίποτα την LG, για έναν και μοναδικό λόγο που ενοχλεί εμένα προσωπικά και ίσως δεν ενοχλεί άλλους.
Τις έχω δει δίπλα δίπλα με την PX80 και η LG έχει οθόνη καθρέπτη, αντανακλά τα πάντα! Ακόμα και σε φωτεινή εικόνα βλέπεις τον εαυτό σου σε αντανάκλαση. Η PX80 ακριβώς δίπλα της έχει μεν μια μικρή αντανάκλαση αλλά μόνο σε σκοτεινές σκηνές και καμία σχέση δεν έχει με την αντανάκλαση της LG. Επίσης η panasonic έχει καλύτερη αντιμετώπιση στο Image retention, το οποίο είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Στην ποιότητα εικόνας και στα χρώματα είναι και οι 2 άψογες!

λόγω κόστους (100 ευρά λιγότερα, με τόσα αγοράζω και ένα WD media player...) αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό, θα πάρω την LG.

από ότι είδα είναι και οι δύο ισάξιες....

κατάστημα Expert Τρικάλων

(η τιμή είναι προσωπική προσφορά, να εξηγούμαστε...)

κατάστημα Expert Τρικάλων

(η τιμή είναι προσωπική προσφορά, να εξηγούμαστε...)

ρε φιλε φαντασου να μην ηταν κιολας εδω το σκρουτζ την εχει 20 ευρω φθηνοτερα!

Να σου πω, προτιμώ να δώσω 20 ευρώ περισσότερα σε γνωστούς και να ξέρω πως σε περίπτωση βλάβης θα είναι δίπλα μου παρά να τα γλιτώσω και σε περίπτωση που τους χρειαστώ να σφυρίζουν αδιάφορα...

Την τηλεόραση που έχω τώρα, την DLP LGRZ44, την είχα πάρει από αυτούς το 2005 το καλοκαίρι και να σου πω πως...

Είχα πάρει πρώτα μια CRT Sony 32άρα, δεν θυμάμαι πιο μοντέλο.

Την παίρνω, πάω σπίτι, σε μια βδομάδα περίπου παρατήρησα πως από την αριστερή πλευρά δεν είχε την ευκρίνεια που έπρεπε, μεγάλωνε δυσανάλογα τους χαρακτήρες, πράγμα που το κατάλαβα βάζοντας το teletext, σε προβολή εικόνας δεν το είχα προσέξει (μετά τον εντοπισμό του είδα πως σαφώς υπήρχε και εκεί).

Μιλάω μαζί τους, επικοινωνούν αυτοί με το service της Sony, έρχεται το service στο σπίτι και επιβεβαιώνει το πρόβλημα.
Μου λένε πως θα την πάρουν για επισκευή.
10 ημερών τηλεόραση να της βάλουμε χέρι βρε παιδιά;;; Να μου δώσει η Sony μια άλλη.... τους λέω.
Η απάντηση ήταν "λυπούμαστε, δεν είναι στην πολιτική της εταιρίας μας αυτό...."

Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι...
Μου την άλλαξαν τα παιδιά στα Expert.
Τους είπα πως δεν το αντέχει ο οργανισμός μου τόσο καινούρια τηλεόραση να την επισκευάσουμε και μου προτείνανε αλλαγή της με όποια θέλω και με έκπτωση...
Η LG τότε είχε στην έκθεσή τους 1.099 ευρά, την πήρα 799....

Με παρόμοιο τρόπο μου αλλάξανε κλιματιστικό επειδή απλά δεν άρεσε στη γυναίκα μου το design και χωρίς να μου πάρουν σεντ παραπάνω!!!!

Αν η διαφορά τιμής ήταν μεγάλη δεν θα έπερνα από εκεί (αν αγόραζα την Panasonic 42PX80 θα την αγόραζα από αλλού), αλλά τώρα σαφώς και τα είκοσι ευρώ σεν είναι υπολογίσιμη διαφορά όταν έχω τα αβαντάζ που σου περιέγραψα...

(υπόψιν πως η τιμολόγιση των Expert στην εν λόγω τηλεόραση ΔΕΝ είναι 600 ευρώ, οπότε, ΝΑΙ, είναι φίλοι μου, έκπτωση μου ξανακάνανε και μάλιστα γεναία!!!!)

Συμφωνώ κι επαυξάνω 1000%.
Έτσι είχαμε πάρει κι εμείς πέρυσι τις 2 42px70e από τα expert Βόλου (Κουσκουρίδας) που είναι και γνωστός. Τις είχε το Πλαίσιο 1150 ευρώ και αυτός τις είχε 1450 (τιμή αντιπροσωπείας). Του λέω θέλουμε 2, θέλουμε να τις αγοράσουμε από εσένα αλλά δεν μπορώ να δώσω αυτή την διαφορά. Κατόπιν τηλεφωνημάτων με την αντιπροσωπεία κατάφερε να μας την δώσει προς 1190 έκαστη και τις αγοράσαμε από εκεί και με 12 άτοκες.

Όταν η διαφορά είναι μικρή καλό είναι να αγοράζουμε από τοπικό κατάστημα και να ενισχύουμε την τοπική αγορά μας. Με αυτό τον τρόπο τα χρήματα κινούνται και μένουν στον τόπο μας και ενδεχομένως να ενισχύουν και την πόλη μας με τον Α ή Β τρόπο. Φυσικά όταν θέλουν να αισχροκερδίσουν κάποιοι εννοείται πως δεν πρόκειται να πάρουν σεντ (τουλάχιστον από μένα που είμαι και λίγο πορωμένος με την έρευνα αγοράς και τη σχέση τιμής/απόδοσης (άσχετα αν καταλήγω στο τέλος να παίρνω το καλύτερο κάποιες φορές πληρώνοντας την υπέρογκη διαφορά του από το ποιο επικερδές:flipout:)).

aka_Lamogio ωραια και σωστη η σκεψη σου,οταν ειναι μικρες οι διαφορες στις
τιμες καλο ειναι να υποστηριζουμε και τα μικρα μαγαζια.
Αλλωστε ειναι πολλα τα παραδειγματα το πως αντιμετωπιζουν τους πελατες
οι μεγαλες αλυσιδες.