- 10 November 2008
- 35
Πήγα σήμερα σε φίλους (Expert Τρικάλων) για να πάρω την Panasonic 42PX80, αφού κατέληξα πως είναι επαρκής για τις ανάγκες, απαιτήσεις αλλά και τις οικονομικές μου δυνατότητες...
Τα Πλαίσιο, Multirama, U, shop21 την έχουν στα 699 ευρώ, στα Expert ΔΕΝ μπορούσαν να μου τη δώσουν τόσο, μου τη δίνανε στα 780 ευρώ.
ΑΛΛΑ.....
Μου δίνουν την LG42PG6000 στα 600 ευρώ!!!!
Μπέρδεμα!!!! :argue:
Τι αγοράζω τώρα, την Panasonic 42PX80 στα 700 ή την LG42PG6000? (Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω από ένα από τα καταστήματα που την έχουν σε αυτή την τιμή, είναι φίλοι μου τα παιδιά αλλά αν αποφασίσω την Pany, τους το είπα, θα αγοράσω από αλλού...)
Πείτε μου, ποια είναι καλύτερη αγορά με συνάρτηση συγκεκριμένης -χαμηλής- τιμής και για τις δύο?
Τη Δευτέρα το πρωί δίνω την παραγγελία... ποια η συμβουλή σας????
Τα Πλαίσιο, Multirama, U, shop21 την έχουν στα 699 ευρώ, στα Expert ΔΕΝ μπορούσαν να μου τη δώσουν τόσο, μου τη δίνανε στα 780 ευρώ.
ΑΛΛΑ.....
Μου δίνουν την LG42PG6000 στα 600 ευρώ!!!!
Μπέρδεμα!!!! :argue:
Τι αγοράζω τώρα, την Panasonic 42PX80 στα 700 ή την LG42PG6000? (Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω από ένα από τα καταστήματα που την έχουν σε αυτή την τιμή, είναι φίλοι μου τα παιδιά αλλά αν αποφασίσω την Pany, τους το είπα, θα αγοράσω από αλλού...)
Πείτε μου, ποια είναι καλύτερη αγορά με συνάρτηση συγκεκριμένης -χαμηλής- τιμής και για τις δύο?
Τη Δευτέρα το πρωί δίνω την παραγγελία... ποια η συμβουλή σας????
Last edited: