ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

το πηρα σημερα απο τον αγ στεφανο 34 ευρω
το εβαλα στην πριζα και αυτο προτου παιξει γυριζει και μου λεει...Hellow
ε..λοιπον αυτο και το καταπληκτικο thread που διαβασα εβγαλε τα λεφτα του....
παιδια σας ευχαριστω πολυ..!

Nα είσαι καλά φίλε και καλές ακροάσεις .

Να αλλάξεις τη γλώσσα στο μενου να σου λέει ¨"Hello Honey"

Καλο θα ειναι να προσγειωθουμε στην πραγματικοτητα ,το blue sky παιζει για player των 1000 ευρω,αν τωρα καποια των 10000 ευρω παιζουν για 500 αυτο ειναι αλλο θεμα.
Παντως τα essoteric δεν ειναι σε καμια περιπτωση σε αυτη την κατηγορια!

Μια πρόχειρη εκτίμηση δική μου τοποθετεί το DV-865 στην κατηγορία των 500 ευρώ.

Το Τascam CD-01 PRO στα 700 ευρώ είναι για μένα καλύτερο .

Ομως, το DV-865 έχει κάποια μαγικά στοιχεία, λίγα αλλα τα έχει, που ενδεχομένως δεν τα έχουν ακόμα ακούσει κάτοχοι πολύ ακριβών CD players της κλασικής oversampling σχολής. Για αυτά και μόνο τα στοιχεία, είναι μοναδικό.

Δοκιμάστε και την επιλογή Night Mode για νυχτερινή ακρόαση.

Last edited:
Λοιπόν ,

Το μηχανάκι από εχθές το βράδυ κάθεται και στο δικό μου ρακ.

Η ποιότητα κατασκευής είναι κατηγορίας παιχνιδιού από το JUMBO.

Παίζει όμως εντυπωσιακά .
Είναι καθαρό και συνάμα ήσυχο – απλό -γλυκό. Σε όλες τις συχνότητες ακούγεται εξαιρετικά . Το χαμηλό του είναι λιτό – μαζεμένο (άρα σωστό).
Κορυφαίο στις φωνές όπου πράγματι είναι αποκάλυψη.
Εξαιρετική απόδοση και σε χαμηλές εντάσεις ακρόασης.

Συμφωνώ απόλυτα με όλους . Μία, πραγματικά, απίστευτη αποκάλυψη . Θα επανέλθω μπας και ξεφουσκώσει και ο δικός μου αρχικός εντυπωσιασμός

Μπράβο στο GURU και στο φόρουμ. – εδώ φαίνεται η δύναμη του χομπίστα .
Αμφιβάλλω αν τέτοιο γεγονός μπορεί να περάσει σε περιοδικό.

Αμφιβάλλω αν τέτοιο γεγονός μπορεί να περάσει σε περιοδικό.

you bet....:music-smiley-005:

λοιπόν χτες όλο το βράδυ το είχα στο standby... Δηλαδή έγραφε off.
Το πρωί που μπήκα στη σοφίτα άκουσα ένα υψίσυχνο ήχο γύρω στους 14000 κύκλους.
Πήγα κοντά, κάτι ταλάντωνε.
Το έκλεισα και ησύχασε.
Κατά τα άλλα, δεν είναι τοσο φρικτή η κατασκευή του, θέλει προσοχή το συρτάρι, το display δεν κάνει για τους άνω των 45 λόγω πρεσβυωπίας, όταν πάς στο next το κομμάτι δεν ξεκινάει απότομα, αλλά κάπως "ξεχύνεται", ο μηχανισμός του είναι εξαιρετικά αργός (καλό θα έλεγα) και κάνει έναν απαλό - υγιή γιά την ώρα - θόρυβο, το control τα έχει όλα - και ένταση - .
Ακόμα video σήμα δεν είδα, δεν νοιάζομαι, απλά γιά να δώ τις δυνατότητες σε άλλα φορμά.
Μικρό και κουκλί.
Νομίζω ότι θα είναι η χαρά του ερασιτέχνη αλλά και του ήρεμου hifiντελίστα.

...υπαρχει καποιος που να γνωριζει αν ειναι πραγματικα αφιλτρο αυτο το πλευερ?

Το προηγούμενο μοντέλο είχε κάποια φτηνά DAC της Burr Brown.
Το καινούργιο δεν ξέρω τι έχει. Ας γράψει κάποιος φίλος τους κωδικούς των chip που βλέπει μέσα να το διερευνήσουμε.

P.S. Σας κόβω λίγο υπερβολικούς!!!!
Επίσης, όσοι μπορείτε, δοκιμάστε το και σαν σκέτο Transport.

Το πήρα χτες, αν και μάλλον έπρεπε να το είχα από προχτές!
Το άκουσα πρώτη φορά σε φίλο ο οποίος δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με μηχανάκια, απλά ακούει με έναν πολυκάναλο Υamaha και με κάτι στήλες της System Audio, πάντα σε surround mode.
E λοιπόν, ακόμα και στο υποτυπώδες αυτό σύστημα ακούς παπάδες. Σωστά μπάσα, διαφανέστατες φωνές, ρεαλιστικότερα πρίμα και μεσοϋψηλά. Λιώσαμε το wild wood του Paul Weller με απανωτές συγκρίσεις με το απλό καλωδιάκι της συσκευασίας. Το χτύπημα της μπαγκέτας στο στεφάνι του ταμπούρου ξεπρόβαλε καθαρότερο, έπαψε να κρύβεται πίσω από τα λασπώδη μπάσα του προηγούμενου player (ένα sony cdr w1000).
Άρχισα να τρώγωμαι για το πως θα ακουγόταν στο δικό μου σύστημα.
Το ξενυχτήσαμε μέχρι τις 2. Χρόνος δεν υπήρχε. Έβαλα το ξυπνητήρι στις 7:30. Με τη τσίμπλα στο μάτι και τα χαλαρά αντανακλαστικά, το έβαλα στο ρεύμα για κανα τέταρτο, μέχρι να βράσει ο καφές. Του πετάω το "περίεργο" ιντερκονέκτ του Τζιμάκου με τη χαλαρή κάλτσα και...

...του ρίχνω Alice Russell... ... ... ...

ANTE ΓΕΙΑ - GOODBYE AND HALO - EXETE GEIA BRISOULES etc. etc.

Tα φωνητικά δεν αντιπαλεύονται με τίποτα. Δεν χάνεις ούτε αναπνοή, ούτε σάλιο, τίποτα. Τα μπάσα με όγκο, χωρίς λάσπη και με πολλή δύναμη.

Ακολούθησα το Kakalios way και το'χω στο repeat όλη τη μέρα να στρώσει.
Το απόγευμα με περιμένει κλάμα. Ίδωμεν...

Και εχθές είχε ξαστεριά και μάλιστα διέκρινα και τη μικρή άρκτο.
Μετά από μεγαλύτερη ωριμότητα στην αντιμετώπιση του πιστεύω ότι παίζει ακόμη καλύτερα από το πρώτο διήμερο.
Σε ερώτηση στο Καρφουρ Αμαρουσίου (mdvq φιλιά) η πωλήτρια μας είπε πως το τελευταίο διήμερο δεν υπάρχει καρότσι στο ταμείο που να μην έχει 1-2 κομμάτια μέσα.
Τωρά επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν, θα πρέπει να πούμε πως αν ακούτε τα μπάσα λίγο θαμπά, τα ντραμς χωρίς ατάκα και πιο laidback, η μπότα δεν σκάει στη μούρη, τότε απλά γυρίστε τη μπρίζα του ανάποδα. Αλλάξτε τη φάση.
Θα σκοτώσει.
Σέβομαι όλες τις απόψεις φίλων που λένε ότι το δικό τους παίζει καλύτερα. Γούστα είναι αυτά. Για blind test και βλακείες δεν θα μιλήσω.
Η πρώτη σοβαρή modifa είναι το καλώδιο ρεύματος. Απογείωση.
Για τα άλλα στους diyηδες.
Α και κάτι άλλο. Και ο Μορφέας και ο guru μέχρι στιγμής έχουν δίκιο.
Με ένα σφουγγάρι στο κάτω και κεντρικό μέρος του και με τα πλαϊνά του free, το player παίζει καλύτερα. Μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη στήριξη.

Υ.Γ. Κοιτάξτε τώρα να πέσουμε όλοι στα σφουγγάρια και να μη μπορούν οι άνθρωποι να βρουν σφουγγάρι να πλύνουν τα αυτοκίνητα τους.

Υ.Γ2 Πάντως όποιος βρει σφουγγάρι στο χρώμα κερασιάς το ανταλλάσω με κεραμιδί. Να ταιριάζει και με το ρακ.

Υ.Γ3. Βάλτε το σφουγγάρι από κάτω. Πιέστε το player από πάνω και με μικρές τρυφερές κυκλικές κινήσεις σκουπίστε το ράφι του ρακ. Έτσι έχουμε την καλύτερη στήριξη και πάντα καθαρό ρακ.

Υ.Γ4. Στο υ.γ2-3 κάνω πλάκα.

Ακριβώς όπως τα λέει ο Μουκ!

Το αγόρασα χθες το απόγευμα (στο Μαρούσι έχει άπειρα) και το έβαλα να παίξει με τον πολυκάναλο Yamaha. Για λίγη ώρα που το άκουσα ήταν πολύ καλό, κυρίως στις φωνές και τα κρουστά. Επίσης ξεκούραστο. Δεν δοκίμασα όμως το κόλπο με την αλλαγή του καλωδίου.

Το έχω βάλει στο replay και το βράδυ θα το συνδέσω στον δικάναλο για σύγκριση με το CD player.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Για δοκίμασε το Region Hack του DV-855 μπας και κάνει....

http://www.videohelp.com/dvdhacks.php?select=Bluesky+DV-855

:ernaehrung004:

σιγουρα παιζει ολες τις περιοχες...?
φοβαμαι να τα κανω ολα αυτα..!!!
μετα.....ξερεις τι γινεται..?
εχει καποιος το HELL FREEZES OVER των EAGLES

παντως σ ευχαριστω ,μηπωςδεν παιζει NTSC..?

P.S. Σας κόβω λίγο υπερβολικούς!!!!
Επίσης, όσοι μπορείτε, δοκιμάστε το και σαν σκέτο Transport.

προσπαθούμε βρε αραποτζών αλλά μακάρι να είναι ο ενθουσιασμός και μόνο.
Εμένα σαν τράνσπορτ με απογοήτευσε.
Επιμένω ότι η προσωπικότητα του μηχανήματος είναι στο τσιπάκι του σε συνδυασμό με τα τελικά του και την έλλειψη φίλτρων ή ό,τι άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Το έχω το HELL FREEZES OVER των EAGLES μάλιστα σε ζώνη 1 (ntsc). Εάν πάω το απόγευμα να ψωνίσω super Market, (ναι ακόμα δεν το έχω πάρει το μπλεσκατούλι) σίγουρα θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και θα σε κρατήσω ενήμερο.
:ernaehrung004:

Tα στοιχεία του Flash Memory Chip. Την εικόνα την είχα ανεβάσει και σε προηγούμενο post .

The S29AL008D is an 8 Mbit, 3.0 volt-only Flash memory organized as 1,048,576 bytes or 524,288 words. The device is offered in 48-ball FBGA, 44-pin SO, and 48-pin TSOP packages. The word-wide data (x16) appears on DQ15–DQ0; the byte-wide (x8) data appears on DQ7–DQ0. This device requires only a single, 3.0 volt VCC supply to perform read, program, and erase operations. A standard EPROM programmer can also be used to program and erase the device.

http://www.spansion.com/datasheets/s29al008d_00_a7_e.pdf

pic9.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

ακόμα δεν έβαλα dvd ρε Στέλιο.
Το έχω αλλά είναι 2άρι.
Μήπως το δικό σου είναι άσσος?

Παιδιά ενημέρωση γιά όσους ίσως δεν συνειδητοποιησαν.
Είναι εισαγωγή Μαρινόπουλου (ίσως και παραγγελία - κατασκευή).
Είναι η μόνη συσκευή που έχω δει στην πλάτη της να γράφει ελληνικές οδηγίες και που κατασκευάστηκε στα ελληνικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

ακόμα δεν έβαλα dvd ρε Στέλιο.
Το έχω αλλά είναι 2άρι.
Μήπως το δικό σου είναι άσσος?

για βαλε να μας πεις..!
τι 2αρι και ασσος.δεν καταλαβαινω..!