Κακαλιός Στέργιος
Supreme Member
Καλοριζικο Στεργιε! Το πηρε προσφατα ενας φιλος και τρελλαθηκε!!
θενκς!
Έριξα μια ματιά στο μάνουαλ. Αν αξιωθώ να κολήσω ένα αεσεμπού καλώδιο σήμερα και να το βάλω να καίει θα είναι θαύμα!
Καλοριζικο Στεργιε! Το πηρε προσφατα ενας φιλος και τρελλαθηκε!!
Παλλουκάρια, εμένα να με συγχωρείτε που δε μπορώ να συνεχίσω να εκφέρω άποψη για το Player.
Χθες μου έστειλε ο θείος Τόμαν το DEQ με καλωδιάκι και μικροφωνάκι, οπότε μπαίνω σε άλλο mode...
Τώρα που θα έχουμε όλοι την ίδια ψηφιακή πηγή σαν αναφορά μας, λέτε να καταφέρουμε να συνεννοηθούμε και καλύτερα ;;;![]()
:twoguns:
Αντε να ξανακουσουμε το σιντι της Πασπαλά στο μεγαρο και να καταλήξουμε σε ποια μερια ειναι το πιάνο επιτελους!![]()
Αντε να ξανακουσουμε το σιντι της Πασπαλά στο μεγαρο και να καταλήξουμε σε ποια μερια ειναι το πιάνο επιτελους!![]()
Εδώ θα δεις πόσα προβλήματα εστιασμού θα βγουν στην επιφάνεια με κάτι ηχεία HiEnd που αλληθωρίζουν ακόμα και στα μονοφωνικά CDs.
πάντως τα πρώτα του 2 λεπτά ήταν τραγικά.
Έπαιζε σαν μονοφωνικό.
Μετά ξαφνικά άνοιξε....
Eγώ, όταν θα πάω σπίτι θα του αφαιρέσω το παλμοτροφοδοτικό και θα το δουλέψω με εξωτερικό τροφοδοτικό μπαταρίας (+5/0 , +12/0/-12)
Το μπλεσκατούλι μου προετοιμάζεται για μεγάλες και φονικές κόντρες.
παράκληση να ανεβάσεις φωτο της εγχειρήσεως για να ακολουθήσουμε κατά ποδας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.