supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Μείνε standby γιατί το βράδυ αργούτσικα θα κεράσω τεκίλες.
σεις τρώτε κι πίντε
κι μας μας τρώ' η αρκούδα....
Μείνε standby γιατί το βράδυ αργούτσικα θα κεράσω τεκίλες.
Πως φαίνεται πάντως ότι οι περισσότεροι δεν έχετε επαφή με αυτής της κατηγορίας μηχανήματα ...
Εγώ , εντελώς χονδρικά θα τοποθετούσα το DV-865 στην κατηγορία των 500 ευρώ. Θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι το δικό μου το Tascam CD-01 PRO παίζει καλύτερα και με διαφορά. Το Tascam κοστίζει γύρω στα 700 ευρώ.
Ομως το DV-865 με εντυπωσίασε σε ορισμένα σημεία που δεν έχω ακούσει ούτε με το Esoteric.
Επίσης πχ η φωνή του Cave ακουγότανε σαν να είχε καπνίσει άλλη μάρκα τσιγάρα από τα συνηθισμένα του![]()
Ερωτηση...
Η σταθμη εξοδου του,μηδενιζει τελειως? Το ρωταω,για να δω αν θα μπορω να το συνδεσω κατ'ευθειαν στον τελικο...
Ασε που επιτέλους έγινε ακουστό ένα στιγμιαίο τρεμούλιασμα στην φωνή του , μόλις αντελήφθη ότι φορούσε διαφορετικού χρώματος κάλτσεςΓειά σου Μαράκι .
![]()
![]()
δηλ, ρε παιδια εμενα που τα ακουσματα μου τον τελεταιο καιρο.....
.... ειναι Λαικοποπτσιφτεντολογυφτοπανηγυρισια....... δεεεεν θα μου κατσει καλα ;;;;
γιατι ολο ακουω οτι μπορεις να καταλαβεις... αν εχει δοντια ο ταδε ..... αν γλυφεται η ταδε οταν τελειωνει το ρεφρεν .... κτλ,,
λετε να με βγαλει απροπροσωπο ;;;;; οταν θα παταει ο Μποροδημος τα πληκτρα του θα τα ακουω που τριζουν ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
χεχεχεχε.........
ρε τι πλακα που εχουμε ....... γελασαμε βρε παιδια !!! ( που ελεγε και ο Ηλιοπουλος )
Το 757 είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ και αν στη συνέχεια οι μετέπειτα συγκρίσεις αποδειχτούν παρόμοιες, το κόβω να την κάνει με ελαφρά. Δεν πα'να'χει τα άντερά του σε ρυθμίσεις/διασυνδέσεις!
AYTO TO ΠΡΑΓΜΑ οσο πάει και παιζει (εχθες ειχε αθλια μετρηση στον παλμογραφο στους 1000 ενα καρο αρμονικες αδυνατουσε να τριγκαρει το οργανο και σημερα ειναι χαρτι!!)??????
.....
Θα παρακαλούσα σε αυτό το σημείο και την τεχνική παρέμβαση του κ. Μ.Τζωρτζάκη.
κ. Τζωρτζάκη , δεν γνωριζω αν μας παρακολουθείτε, αλλά θα ήθελα εάν μας παρακολουθείτε και έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας να μας διαφωτίσετε στο επίμαχο σημείο που αφορά την διαφορετική συμπεριφορά ενός cd player ή ενός προενισχυτή με κάθε αλλαγή της συνολικής στάθμης ακρόασης.
Δεν είναι απαραίτητο να αναφερθείτε στο συγκεκριμενο CD player που δοκιμάζουμε εδώ, γιατί μπορεί και να μην το έχετε δοκιμάσει ο ίδιος ή να μην θέλετε για ευνόητους λόγους να το κάνετε και σας καταλαβαίνω απόλυτα.
Μας ενδιαφέρει μια γενική προσέγγιση στο θέμα της υποτιθέμενης αλλαγής της συμπεριφοράς μιας ψηφιακής πηγής σε συνάρτηση με την συνολική στάθμη ακρόασης.
Για να μην μπλεξουμε και με την ηχητική υπογραφή του ίδου του χώρου ακρόασης, θεωρείστε δεδομένο ότι η ακρόαση γίνεται σε έναν ανηχοΙκό θάλαμο υψηλών προδιαγραφών και έχουμε δύο ψηφιακές πηγές για δοκιμή.
Στην μια πηγή παρατηρείται το φαινόμενο της "παραμόρφωσης", σε εισαγωγικά, σε υψηλή στάθμη ακρόασης ενώ στην άλλη πηγή δεν παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο ή παρατηρείται πολύ λιγότερο.
Σε κάθε περίπτωση τα υπόλοιπα μηχανήματα και φυσικά τα ηχεία να είναι ίδια .
Σας ευχαροστώ εκ των προτερω.
(Για να δούμε παίδες τι έχει να μας πει ο κ. Μανώλης)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.