ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Ούτε εγώ Μανώλη.
Πολλοί λένε ότι γέρνει στην προς τα κάτω κατηγορία.
Αλλά με τις διαστάσεις που πήρε μάλλον γέρνει στην προς τα πάνω.
Μήπως να το κλειδώσουμε;

Μαζί σας και έτσι καταρρέει ολόκληρος μύθος πάνω στον οποίο έχει χτιστεί ένα σύστημα υπερτιμολόγησης κάποιων συσκευών, δηλαδή ολόκληρο σύστημα marketing , που βασίζεται στο life style και οχι στην ουσία της μουσικής καθαυτή. Θύματα αυτού του μύθου είναι και πολλοί απο αυτούς που αρνούνται να ακούσουν καν το bs απο τον φόβο της απογοήτευσης απο την σύγκριση και .....πίκρας και ας το παίζουν άνετοι και δήθεν. Άστο πονάει.
Παιδιά blind test και τα ξανά λέμε.
guru δεν ξέρω αν το συνειδητοποιείς αλλά άνοιξες θέμα πολύ μεγαλύτερο από το bs

...έεεεεετσι...έεεεετσι...:music-smiley-005:
...λέτε να με "κυνηγάνε" όλοι οι παραπάνω "θιγμένοι"?????:flipout:

...Όσοι το γουστάρουν ας το ακούνε ας το χαίρονται όσοι πάλι δε το γουστάρουν ας γουστάρουν το / τα player/s που χρησιμοποιούν και ας χαρούν που για άλλη μια φορά η επιλογή τους δεν τους απογοήτευσε...

:ernaehrung004:

Φίλε angelo κανένα τρελό θέμα δεν έχει ανοίξει . Τα συζητάμε χρόνια αυτά τα πράγματα. Είναι χιλιοειπωμένα.

Φίλε guru αυτό το εεεεετσι ,εεεεετσι δεν λέει και κάτι.
Η επαναληψή του δεν...
Με καταλαβαίνεις νομίζω.
Γράψε μας καλύτερα καμμία εμεπειρία σου ή κανενός φίλο σου.
Κάποιες παρατηρήσεις, το σύστημα σου, ποια player έχεις ακούσεις σε αυτό;
Μην τρελλαίνεσαι. Κουλ.

...Δημήτρη...σε καταλαβαίνω απόλυτα...και δεν τρελαίνομαι καθόλου (είχα τρελαθεί πριν από 1 χρόνο)...τώρα είμαι πολύυυυυυυ cool...και με αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες γίνομαι ακόμα περισσότερο cool...όσον αφορά εντυπώσεις φίλων, συστήματα, κλπ. πιστεύω δεν χρειάζεται να πω περισσότερα...θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο "θέμα"...:grinning-smiley-043
...Cheers!!!-bye-

Εγώ δεν ξέρω αλλά πολύ το χάρηκα το θέμα και το διάβασα με ευχαρίστηση.
Μακάρι να έχουμε κι άλλες τέτοιες εκπλήξεις στο μέλλων .Προσωπικά σέβομαι τις απόψεις όλων για το πώς ακούγεται .Σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους όχι, μα αυτό δεν συμβαίνει και σε πολλαπλάσιας τιμής συσκευές ?

Ευχαριστώ από την μεριά μου τα παιδία που το ανακάλυψαν το παρουσίασαν και ασχολήθηκαν με το player ! Και δεν τους θεωρώ καθόλου παλαβούς ,αντιθέτως …..:grinning-smiley-043

Τώρα περιμένουμε την απάντηση από τον ανταγωνισμό, βλέπε Lidl:flipout: :flipout:

Δεν είμαι ο μόνος που ακούει με μπαταρίες. Υπάρχουν και άλλοι ποιο προχωρημένοι.

Zimbabwe_walkman.jpg

Μ' αυτά και με τ' άλλα με κάνατε και πήγα σήμερα και αγόρασα ένα Γαλάζιο Ουρανό!
Δεν έχω την εμπειρία για να πω αν ο ήχος του είναι ποιοτικός ή όχι, πάντως ακούγεται ευχάριστα!
Το καλό είναι ότι το μηχάνημα παίζει και ΜΡ4.

Γιατι και το δευτερο που πηρα στο συστημα μου και στα αυτια μου συνεχιζει να παιζει υποδεεστερα απο το 63αρι μου.
Αφηνω μια πισινη να δω τι κανει οταν στρωσει,γιατι στις πρωτες ακροασεις δεν με εχει πεισει ακομα.
Ομως δεν παυω να αναγνωριζω οτι στα λεφτα του ειναι απιαστο.
mdvq

Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω....
φαινεται το 63αρι ειναι πολυ μπροστα

Κακά τα ψέματα . Το "μπλεσκατούλι" πούλησε. Τα κομμάτια φεύγουν από τις παλέτες και νέο stock παίρνει τη θέση του. Υπάρχει άφθονο απόθεμα και θα πουληθούν ακόμα περισσότερα τεμάχια. Αυτό σημαίνει ότι η αγορά από την πλευρά του καταναλωτή έχει προσωρινά "βολευτεί" .

Όπως αντιλαμβάνεστε, η αγορά του Hi-Fi και όχι μόνο, αυτή τη στιγμή δέχεται ένα μεγάλο πλήγμα, θα έλεγα καταστροφικό τουλάχιστον στο θέμα της προσιτής ψηφιακής πηγής με προεκτάσεις και σε άλλες συσκευές ήχου ή εικόνας.
Επίσης δέχεται μεγάλο πλήγμα και θα δεχτεί ακόμα μεγαλύτερο και η αγορά των μεταχειρισμένων ψηφιακών πηγών .

Το DV-865 με δικαίωμα επιστροφής 10 ημερών και με δύο χρόνια εγγύηση από έναν εμπορικό κολοσσό σαν το Carrefour , θα παίζει μέρα νύχτα για δύο συνεχή χρόνια και με το παραμικρό πρόβλημα που θα παρουσιάζει θα επιστρέφετε για επισκευή ή αντικατάσταση με καινούργιο.

Του χρόνου θα βγει μια παρόμοια ψηφιακή συσκευή φτηνότερη και καλύτερη από το DV-865 σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά προφανώς για να καλύψει και τις νέες ανάγκες του καταναλωτή.

Σε αυτό το σημείο, και μετά από μια εβδομάδα ακροάσεων καθώς και μετατροπών, θα σας αναφέρω εν συντομία την δική μου τελική θέση για το DV-865 κοινώς "μπλεσκατούλι".

1. Το DV-865 είναι μια άριστη αγορά γιατί παρουσιάζει τον καλύτερο λόγο τιμής προς απόδοση. Φαίνεται ότι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενός μέσου χομπίστα ή ακροατή μουσικόφιλου που σκέφτεται να κινηθεί σε μια κατηγορία τιμής χονδρικά μέχρι τα 500 ευρώ.
Αυτό ισχύει για συσκευή DV-865 που δεν έχει υποστεί κυκλωματική ή άλλου είδους βελτίωσης από τρίτους. Επίσης δεν έχω αρκετά στοιχεία που να αποδεικνύουν την ύπαρξη ελαττωματικών ή υποδεέστερων δειγμάτων στην αγορά, οπότε θεωρώ ότι όλα είναι ίδια .

2. Οι πρώτες ακροάσεις με ένα βελτιωμένο δικό μου δείγμα δείχνει ότι το βασικό κύκλωμα του DV-865 έχει πολύ μεγάλες ηχητικές δυνατότητες και αυτό το οφείλει στον ισχυρό επεξεργαστή σήματος νέας γενιάς της ZORAN. Tα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι ενθαρρυντικά και θα συνεχίσω με νέες αναβαθμίσεις κυρίως για την πλάκα μου και ίσως μια μέρα , αν πετύχουν όλες οι αναβαθμίσεις, να γίνει η βασική ψηφιακή πηγή μου. Οι μουσικές ανάγκες μου θα καλυφτούν πιστεύω άνετα γιατί δεν έχω σκοπό να αντικαταστήσω τα live ακούσματα με ένα στερεοφωνικό και να κάθομαι όλη μέρα σπίτι να ακούω μουσική απομονωμένος από τους γύρω μου.

ΑΣΕ TO VIDEO μόλις ειδα ενα δικο μου φιλμάκι σε σε progresive 16/9 κορεσμένο μεχρι μπούνια και τα μάυρα του είναι μάυρα και οχι λάσπη (ασχετο με το thred αλλα απλά το ανάφερα )

Το θέμα πλέον έχει καταντήσει κουραστικό.
Από την άλλη πέσανε κι οι χαιεντάδες και διαμαρτύρονται.
Ας λένε ότι θέλουνε.
Εμείς το εξετάσαμε σαν ήχο.
Εγώ προσωπικά επαναλαμβάνω γιά πολλοστή φορά, το σύγκρινα άμεσα με ελαφρά πειραγμένο 50άρι (με καλώδιο), εξωτερικό dac και πολύ προσεγμένο σετάρισμα του άρτι ενεργά διενισχυμένου συστήματός μου.
Ακόμα δεν το άκουσα με τα απαιτητικά μου K1000.
Όπως λοιπόν ξαναείπα παίζει μερικούς δίσκους καλύτερα από το 50άρι και άλλους χειρότερ.
Σε υψηλές εντάσεις χάνει τη μπάλα. Το σονυ εκεί δείχνει δόντια.
Ως transport ήταν τραγικό. Πριν από 3 μέρες. Εκτοτε δεν θέλησα να το ακούσω έτσι.
Ως επίτευγμα ψηφιακής τεχνολογίας παίρνει άριστα.
Με 29 ευρώ προσφέρει (όπως διαπίστωσε και ο φίλος Ντοκατζής) πολύ περισσότερα από ένα δήθεν καλό cd της εποχής του.
Γιά να χάνει στα σημεία και να παλεύει στα ίσια ένα transport σαν το 50άρι των 16 κιλών με ένα εντελώς πρόσφατο 24/96 dac επαγγελματικών προδιαγραφών είναι τεράστιο επίτευγμα.
Πρέπει να περιμένουμε πολύ περισσότερα στο μέλλον.
Αλλοίμονό μας αν κάποιος τρελλαμένος ευρωπαίος πάρει χαμπάρι τέτοιες συγκυρίες και βαλθεί να μας προσφέρει συσκευές με κόστος στα 200 και 300 ευρώ.

Δεν με πειράζει να με (μας) λένε εξυπνάκηδες ορίσμένοι που δεν ξέρουν πως να ξοδέψουν τα λεφτά τους και μετά ψάχνουν παρηγοριά στον άρρωστο.
Γιά μένα πάντα υπήρχε και θα υπάρχει τρόπος να ακούμε προσιτά και πολύ καλά. period

Μάλιστα. Λοιπόν σιγά-σιγά άρχισε να παίρνει μια κάποια μορφή το thread. Λοιπόν αρχίζει να οριοθετείται και σε κατηγορία τιμής < 500 ή εκεί γύρω τέλος πάντων. Δεν κατατροπώνει το 50, σχεδιασμός 12 ετίας. Ας αφήσουμε τους hiendάδες έτσι και αλλοιώς δεν είναι δείγμα προς εξέταση.
Λοιπόν Nad, rotel klp tvn 250-500 , toshiba hd player tvn 599 ή ΒS των 29 ;
Γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ. Τι στην ευχή κατατροπώνει το esoteric, και αυτό το διαμάντι της τεχνολογίας το transport του, τίποτα πιά; Εμ και αυτά τα meridian τόση δουλειά στο s/w τίποτα; όλοι οι μηχανικοί τόσων εταιρειών τσάμπα καίει η λάμπα;
Πάντως ακόμα εξήγηση ειδικού δεν πήραμε. Να δούμε πως εξηγείτε το φαινόμενο.
Έχω όμως και κάποιες άλλες απορίες. Για να πουλιέται στο S/M 29 , που φυσικά δεν χάνει, βάλε τα μεταφορικά, το τελωνείο, Κίνα γαρ,
απο το εργοστάσιο θα βγαίνει κάτω απο 5 . Τι στην ευχή να καλύψει τα υλικά; τα εργατικά; το κέρδος; τα ασφαλιsτικά των εργαζομένων; τους φόρους ; γιατι τα zoran απο όσο ξέρω είναι αγγλικά.

Last edited:
ούτε προκειται να πάρουμε Βαγγέλη.
Η απάντηση είναι κάπου εκεί στη ζώνη του Λυκόφωτος.
έχει να κάνει με λάθος παρτίδες, ξεσκαρταρισμένα τσιπάκια, πολύ ράδιο αρβύλα.

Αλλά τι να λέμε τώρα.
εδώ άλλος δίνει 200 ευρώ γιά μιά μπανάνα....

Eδω και 3 μερες εχω παρει και γω ενα 865 αλλα μολις πριν απο λιγο το συνδεσα για 10 λεπτα.
Η πρωτη εντυπωση, out of the box, πολυ θετικη, αν και δεν προλαβε ουτε να ζεσταθει.
Δεν θα μπορω ομως να εχω σοβαρη αποψη, μιας και το συστημα εχει μετακομισει σε αλλο χωρο, το πανικ ρουμ που λεγαμε, και πρεπει πρωτα να φτιαχτει.

Και τωρα που το σκεφτομαι, να πουμε στην BS να βγαλει μόνο CD Player.
Θα παιζει καλυτερα και θα ειναι και φτηνοτερο!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:flipout: