ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Παιδιά μία ερώτηση προς του κατόχους του 865 που έκαναν τον κόπο να ρίξουν στο συρτάρι του και video αρχεία.
Είδα στο κουτί του BlueSky, ότι παίζει mp4 ... έχει κάνει κανείς δοκιμή ?
Επίσης, παίζει Divx/Xvid ( με/χωρίς υποτίτλους ) το μηχανάκι ?
Δεν το γράφει στο κουτί του, κάτι αναφέρθηκε κάτι σε ένα παλιότερο post..
Το είδα στο ράφι, αυτή η φρικώδης/καραφτηνιάρικη κατασκευή παίζει Θεικά ?

Βαγγέλη , οι κατηγορίες τιμής είχαν μπει από τις πρώτες μέρες. Αν ανατρέξεις σε παλαιότερα posts θα δεις ότι τα 500 ευρώ τα ειχα αναφέρει πρώτος συγκρίνοντας το DV με το Tascam CD-01. Το Τascam ήταν και παραμένει καλύτερο από το απείραχτο DV-865 αλλά κοστίζει 700 ευρώ.

Το πειραγμένο DV έχει τεράστιες δυνατότητες που περιορίζοντια μόνο από τις δυνατότητες του ίδιου του Chipset. To πειραγμένο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το μαμάτο και να φανταστεις ότι ακόμα δεν έχουν γίνει και κάποιες βασικές επεμβάσειις στην κύρια πλακέτα του κυκλώματος. Βέβαια εδώ εξετάζουμε το "πλεσκατούλι" όπως έρχεται από το εργοστάσιο οπότε δεν θα μπω σε λεπτομέρειες βελτιώσεων .

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω το μέλος guru και τον Δ. Μανωλάκο για την παρουσίαση αυτού του CD player. Σε όποια κατηγορία και να το έβαζε θα είχε για μένα την ίδια αξία, αρκεί να μου τραβούσε την προσοχή.

Επίσης κάπου είδα σε παλαιότερο post λανθασμένη περιγραφή του chipset της ZORAN. Τα ZORAN chips που φοράει το DV-865 δεν είναι της σειρας Vaddis 8 (Vaddis 888) όπως αναφέρθηκε από κάποιους που το έψαξαν.

Τα δικά μου τουλάχιστον τα DV-865 φοράμε τα Vaddis νέας γενιάς 9 (Vaddis 962) που πρωτοπαρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2006.

Las Vegas, Nevada. - January 4, 2006 - Zoran Corporation (Nasdaq: ZRAN) announced its ninth generation family of Vaddis 9 DVD multimedia processors and is demonstrating first system platforms at CES 2006.

The Vaddis 9 family is a fully digital end-to-end solution for DVD players, addressing a wide range of applications from standalone to portable players. The Vaddis 9 product line reduces system cost by lowering system component count while also reducing system power consumption. The Vaddis 9 systems also offer enhanced playability for scratched disks.

"Zoranʼs Vaddis 9 product family optimizes DVD player design for the full range of DVD players, from DVD receivers and DVD-VCR combo players to portable players, and automobile entertainment systems," said Jinxiang (Gene) Liu, Ph.D., vice president and general manager at Zoranʼs DVD division.

Η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει τον δικό μου κεντρικό επεξεργαστή ZORAN Vaddis 962 chipset. Ισως το DV-865 της Blue Sky να είναι το πρώτο DVD player που φοράει αυτόν τον νέο επεξερgαστή, Δεν κατάφερα να βρώ αλλο εμπορικό προιόν που να χρησιμοποιεί αυτόν τον νέας γενιάς επεξεργαστή . Τα περισσότερα επώνυμα DVD players της αγοράς σήμερα φοράνε ακόμα τον vaddis 888 .

Οποιος μπορεί το ψάχνει στο διαδίκτυο και μας ενημερώνει. Το ξαναλέω , ψάχνουμε τον ZORAN Vaddis 962 όπως φαίνεται και σε μια δική μου φωτογραφία που ακολουθεί. Υπάρχει και ο Vaddis 966.

Απορώ πως σας διέφυγε ένα τόσο ειδικό και βασικό στοιχείο !!!! Ελπίζω να μην κυκλοφορούν στην αγορά και DV-865 με το παλαιό chipset Vaddis 888. ´

Εχουμε θέμα.

28_1_20072_06_0003.jpg

Last edited:
ζηλιαρη..!

κερδισα κερδισα :award: :fahne90: :Banane0: για την Ελλαδα

< το avclub ανακοινώνει οτι το μελος με post 865 στο παρόν thread κερδίζει ένα blue sky DV 865 "χεριασμενο" απο τους καλυτερους diyers μας

ευχαριστουμε
Larry >

Last edited:
Χα Χα Χα !!! , τώρα να δεις τι θα πάθεις Stellios !!!! Χεριασμένο λέει από τους καλύτερους ντιούηδες του avclub !!! Χα Χα Χα !!!

1. Θα το ακουμπάς και σε βαράει το ρεύμα.

2. Θα βάζεις το CD και μολις τελειώνει κάθε track θα γίνεται delete.

3. θα βάλουμε και έναν κοριό να σε ακούμε στο avclub για να γελάμε.

4. Θα βάλουμε μέσα στο DV-865 το chipset του Esoteric

5. Μόλις πας να δεις τσόντα θα βγαίνει μια χονδρή και θα σου λέιει "αγάπη μου, πάτα το πλήκτρο repeat για να με βλέπεις και να λιώνεις "

6. Σε κάθε ταινία του Χίτσκοκ που θα βάζεις στο DVD θα βγαίνει στην οθόνη ο Morfeas και θα σου λέει ποος θα είναι τελικά ο δολοφόνος.

7. Κάθε 15 λεπτά ταινίας θα βγαίνει ο Σκαλούμπακας και θα σου δέιχνει και από ένα βιντεοκλίπ με τις δραστηριότητές του.

Καληνύχτυα κ@@@@φαρ@ε

Χα Χα Χα !!!

Last edited:
Έχω μια απορία, αφού ένα τσιπακι και μόνο έκανε την διαφορά τι θα εμποδίσει τους αυριανούς PC να είναι και μηχανάκια αναπαραγωγής υψηλής πιστότητας (αν δεν είναι ήδη )για να μην πω Hi-end παρεξηγηθώ!

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Έχω μια απορία, αφού ένα τσιπακι και μόνο έκανε την διαφορά τι θα εμποδίσει τους αυριανούς PC να είναι και μηχανάκια αναπαραγωγής υψηλής πιστότητας (αν δεν είναι ήδη )για να μην πω Hi-end παρεξηγηθώ!

Τους σημερινούς Η/Υ τίποτα δεν τους εμποδίζει , αύριο οι νέοι θα γελάνε με τα σημερινά specs. Aυτή φαίνεται να είναι αλήθεια σε ότι αφορά τα ίδια τα data.
Η προσπάθεια των εταιρειών HiEnd να χρωματίζουν τo τελικό ηχητικό αποτέλεσμα θα συνεχιστεί σε υψηλότερο βαθμό. Εκεί πιστεύω ότι είναι το ζουμί.

DIRE STRAITS SULTAN OF SWING ME HDCD Ενγραφή αννάβει στην tv to σημα hdcd κανει HDCD decoding ??????? γιατί το αναβει?

Αναγνωρίζει τα HDCD δισκάκια, αλλά δε νομίζω ότι τα αποκωδικοποιεί.
Εκτός αν έχει και κανένα pacific microsonics μέσα... -bye-

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Αναγνωρίζει τα HDCD δισκάκια, αλλά δε νομίζω ότι τα αποκωδικοποιεί.
Εκτός αν έχει και κανένα pacific microsonics μέσα... -bye-

Δεν θα βρεις κανένα pacific microsonics μέσα.
Το πρότυπο HDCD έχει αγοραστεί από την :violent-smiley-030: Microsoft:slapface: γύρω στα 2 χρόνια τώρα....

Από το 1999 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 7 χρόνια. Το ZORAN Vaddis 962 πολύ πιθανό να αποκωδικοποιεί το HDCD.

HDCD Now Available in Zoran's Vaddis III DVD Decoder and Audio DSP ICs; ICs Enable OEMs To Add HDCD To DVD Players and A/V Receivers
Business Wire, Jan 8, 1999
LAS VEGAS--(BUSINESS WIRE)--Jan. 8, 1999--At the 1999 Consumer Electronics Show in Las Vegas, Pacific Microsonics announced today that Zoran Corporation (Nasdaq:ZRAN), a leading provider of integrated circuits and software for digital video and audio, has added Pacific Microsonics' HDCD decoding and HDCD precision filtering to Zoran's Vaddis III(tm) DVD audio/video decoder and their new ZR38601 and ZR38650 digital audio processor ICs.

"We are very excited to be working with Zoran because these ICs provide a very important solution for our customers," said Andy Johnson, Vice President of Marketing for Pacific Microsonics. "Many of our customers who are manufacturing HDCD-equipped CD players are planning to feature HDCD in DVD players and A/V receivers. These industry leading ICs from Zoran provide a high-performance, cost-effective solution for these product categories."

With the HDCD Vaddis III IC, DVD player manufacturers can now offer consumers a product which is both a high quality DVD-video player and a high quality HDCD audio CD player. Decoding HDCD encoded CDs produces true 20-bit dynamic range and resolution from the 16-bit CD format and HDCD precision filtering significantly improves the sound quality of conventional CDs.

Advertisement

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

μωρέ καλά το είχα πει εγώ....

Δ. Παναγιωτίδη, καλά το είχες πει . Αφού κάνεις παρέα με τον Ν.Τσαρουχά δεν υπήρχε περίπτωση να μην γίνεις κι εσύ ένας ντιτζιντοφρίκουλας -bye-

HDCD λοιπόν αγαπητοί μου . Δοκιμάστε το και πείτε μου αν ακούτε διαφορές σε σχέση πάντα με το απλό format.

Ερώτηση : Οταν αντιγράφεις ένα CD που είναι HDCD
μεταφέρεται η κωδικοποίηση HDCD στο αντίγραφο ???

Φαντάζομαι ότι αυτό εξαρτάται και από το extraction tool που χρησιμοποιούμε.