Επίσης κάπου είδα σε παλαιότερο post λανθασμένη περιγραφή του chipset της ZORAN. Τα ZORAN chips που φοράει το DV-865 δεν είναι της σειρας Vaddis 8 (Vaddis 888) όπως αναφέρθηκε από κάποιους που το έψαξαν.
Τα δικά μου τουλάχιστον τα DV-865 φοράμε τα Vaddis νέας γενιάς 9 (Vaddis 962) που πρωτοπαρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2006.
Las Vegas, Nevada. - January 4, 2006 - Zoran Corporation (Nasdaq: ZRAN) announced its ninth generation family of Vaddis 9 DVD multimedia processors and is demonstrating first system platforms at CES 2006.
The Vaddis 9 family is a fully digital end-to-end solution for DVD players, addressing a wide range of applications from standalone to portable players. The Vaddis 9 product line reduces system cost by lowering system component count while also reducing system power consumption.
The Vaddis 9 systems also offer enhanced playability for scratched disks.
"Zoranʼs Vaddis 9 product family optimizes DVD player design for the full range of DVD players, from DVD receivers and DVD-VCR combo players to portable players, and automobile entertainment systems," said Jinxiang (Gene) Liu, Ph.D., vice president and general manager at Zoranʼs DVD division.
Η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει τον δικό μου κεντρικό επεξεργαστή ZORAN Vaddis 962 chipset. Ισως το DV-865 της Blue Sky να είναι το πρώτο DVD player που φοράει αυτόν τον νέο επεξερgαστή, Δεν κατάφερα να βρώ αλλο εμπορικό προιόν που να χρησιμοποιεί αυτόν τον νέας γενιάς επεξεργαστή . Τα περισσότερα επώνυμα DVD players της αγοράς σήμερα φοράνε ακόμα τον vaddis 888 .
Οποιος μπορεί το ψάχνει στο διαδίκτυο και μας ενημερώνει. Το ξαναλέω , ψάχνουμε τον ZORAN Vaddis 962 όπως φαίνεται και σε μια δική μου φωτογραφία που ακολουθεί. Υπάρχει και ο Vaddis 966.
Απορώ πως σας διέφυγε ένα τόσο ειδικό και βασικό στοιχείο !!!! Ελπίζω να μην κυκλοφορούν στην αγορά και DV-865 με το παλαιό chipset Vaddis 888. ´
Εχουμε θέμα.