ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

τσακωθείτε και για το Blue Sky...
30 το αγοράζεις και κρίνεις.
Ολα τα υπόλοιπα είναι προσωπικές εκτιμήσεις.
:ernaehrung004: Γιατί πρέπει πάντα να καταλήξουμε σε μία άποψη που θα είναι η απόλυτα σωστή?

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

τσακωθείτε και για το Blue Sky...
30 το αγοράζεις και κρίνεις.
Ολα τα υπόλοιπα είναι προσωπικές εκτιμήσεις.
:ernaehrung004: Γιατί πρέπει πάντα να καταλήξουμε σε μία άποψη που θα είναι η απόλυτα σωστή?

μα τι λες τωρα ? 30 ευρω ? ξερεις τι ειναι 30 ευρω? θες να μας ξετιναξεις τον προυπολογισμο?:grinning-smiley-043

Ειμαί κεφάτος γιατί είμαι ο Μαρινόπουλος:BDGBGDB55:

Έλεος παιδιά. Δεν ξέρω εάν αυτό το πράγμα ακούγεται
καλά ή όχι και ούτε που ενδιαφέρει,
αλλά δεν είναι δυνατόν να λέμε για ποσό 30 Eur ότι κάτι
βρωμάει. Έλεος και πάλι έλεος.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

λοιπον αυτο το ανεκδοτο με το μπρικι νομιζω οτι εχει κρατησει πολυ περισσοτερο απο οσο χρειαζεται.
ακουσα χθες οχι ενα αλλα τρια τετοια μπρικια με δυο διαφορετικα ιντερκοννεκτ απεναντι σε ενα απλ rega apollo των 700 ευρω καταλογου.
δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εχετε βρει σε αυτο το μπρικι που δεν εχει ουτε σωμα ουτε χαμηλο ουτε ψηλες ουτε μεσσαιες ουτε εικονα ουτε τιποτα.
αντιθετα περισσευε το ξισιμο ,το τσικι τσικι ,τα χωνια και το ψευτικο μεσοχαμηλο. με περιση ευκολια 5 ανθρωποι ταυτοχρονα απο ολες τις δυνατες θεσεις κατελληξαν στο οτι μιλαμε για κουβα/χωνι/μπρικι και δεν χρειαστηκαν πανω απο 10 δευτερολεπτα σε καθε κομματι.
ειχα να ακουσω τοσο χαλια ηχο πολυ καιρο. η συγκριση με το απολλο ειναι εντελως ακυρη. το απολλο ειναι ενα καλο cd ενω αυτο το πραμμα συγκρινεται με κανα kenwood αυτοκινητου και αυτο απο τα φθηνα.
η ιστορια βρωμαει παρα πολυ χοντρα. εχουμε κανει θεμα εναν κουβα που πραγματικα οχι δεν παιζει 500 αλλα υπαρχουν σιγουρα επωνυμες πηγες των 200 ευρω που ειναι καλυτερες. οδηγησαμε ενα σωρο κοσμο να πεταξει λεφτα σε μια πατσαβουρα (και μαλιστα καποιοι χ2 και χ3) μπας και ανακαλυψουμε ξανα τον τροχο.αληθεια 30 και 35 ευρω τα βρισκει κανεις στο δρομο για να τα πεταξει ετσι?
εαν υπαρχει καποιος λογος για τον οποιο ακουστικε αυτος ο κουβας σε καποια συστηματα καλυτερα απο κανονικη πηγη αυτος θα μπορουσε να ειναι μονο να υπαρχουν σοβαρα λαθη (στησιματος ,οδηγησης κλπ) η κολοκυθοπιτα (εδω σηκωνω τα χερια ψηλα, τα γουστα ειναι ιερα)
να μην μιλησουμε για το ανεκδοτο με τα 1500 ευρω.
το θεμα αυτο πρεπει να κλεισει επιτελους και να σταματησουμε να στελνουμε κοσμο να κανει τζιρο στο μαρινοπουλο . Ο χωρος αυτος ειναι χωρος που καλως η κακως επιρρεαζει κοσμο (κατι που φανηκε με τις αγορες 100 και πλεον συσκευων σε 2 βδομαδες) και ο καθενας πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες που του αντιστοιχουν.
λιγη ντροπη δεν υπαρχει πια?

Koρόιδα, που είναι τα λεφτά σας βρεεεεεε???
Σας τα φάγανε τα γατόνια, έτσι? Και μείνατε με τον κουβά ε?
Εμ, δεν παίζατε κανα στοιχηματάκι μήπως και καθόταν? Τι στο καλό ασχολείστε με τα μηχανάκια! Κουβάς εδώ, κουβάς εκεί, κουβάς και παραπέρα. Ματαιότητα..

p.s. δεν έχει μπάσσο λέει.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

ο πανκρόκ είναι το καλύτερο παιδί.

Αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα.

Και δεν ειρωνεύομαι τίποτα.

Δε μου άρεσε ο τρόπος που έγραψες Παναγιώτη, αλλά θεωρώ ότι όλοι μας δικαιούμαστε μια άτυχη στιγμή κάποτε.

Προς τα υπόλοιπα μέλη:
Σας παρακαλώ να μην πιαστείτε από το μνμ του Παναγιώτη για να δημιουργήσουμε άλλο ένα μπάχαλο εδώ μέσα. Αύριο μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θα ξεσπάσουν για τον ένα ή τον άλλο λόγο.
Συνεχίστε τη συζήτηση και μην επιτίθεστε ο ένας στον άλλον.

Πληζ δηλαδή.

Παναγιώτη, ελπίζω να συνεχίσω να σε διαβάζω.

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

ο πανκρόκ είναι το καλύτερο παιδί.

Αν όχι το καλύτερο, από τα καλύτερα.

Και δεν ειρωνεύομαι τίποτα.

Δε μου άρεσε ο τρόπος που έγραψες Παναγιώτη, αλλά θεωρώ ότι όλοι μας δικαιούμαστε μια άτυχη στιγμή κάποτε.

Προς τα υπόλοιπα μέλη:
Σας παρακαλώ να μην πιαστείτε από το μνμ του Παναγιώτη για να δημιουργήσουμε άλλο ένα μπάχαλο εδώ μέσα. Αύριο μπορεί να είστε εσείς αυτοί που θα ξεσπάσουν για τον ένα ή τον άλλο λόγο.
Συνεχίστε τη συζήτηση και μην επιτίθεστε ο ένας στον άλλον.

Πληζ δηλαδή.

Παναγιώτη, ελπίζω να συνεχίσω να σε διαβάζω.

ΟΚ. Αποδεκτό και κατανοητό.:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Koρόιδα, που είναι τα λεφτά σας βρεεεεεε???
Σας τα φάγανε τα γατόνια, έτσι? Και μείνατε με τον κουβά ε?
Εμ, δεν παίζατε κανα στοιχηματάκι μήπως και καθόταν? Τι στο καλό ασχολείστε με τα μηχανάκια! Κουβάς εδώ, κουβάς εκεί, κουβάς και παραπέρα. Ματαιότητα..

p.s. δεν έχει μπάσσο λέει.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

.. ελπίζω να μην υπονοείς το χαμηλό
(σοβαρά τώρα, φυσικά και έχει μπασο !)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

.. ελπίζω να μην υπονοείς το χαμηλό
(σοβαρά τώρα, φυσικά και έχει μπασο !)

Χαμηλό σε έκταση και ένταση που σείεται ο τόπος..
Μεσαίες α ν α λ υ τ ι κ ό τ α τ ε ς
Πρίμα που αναδύονται και σβήνουν, με αντίληψη ό λ η ς της πορείας που διαγράφουν.

Όλα τα έχει, αλλά μου φαίνεται μερικοί θέλουν εκτός από το να ακούν (αν ακούν) να βλέπουν κιόλας όγκους και μπαούλα για να πείθονται ότι (τελικά) την ακούν.. Ακόμα κι αν το μπαούλο που πιάνει το μισό ρακ, κοστίζει 29 Ευρώ...

παιδιά....
έχει απ όλα
και μπάσο (καλά λέει ο Σταύρος) και μεσσαίες και είναι μανούλα στις εντάσεις έως 85.
Μετά προτιμώ το σονυ μου με το μπερυντακ.
Απλά το εργαλείο είναι λιγο έτσι γιουβέτσι.
Είναι, νομίζω, όπως ξυπνήσει αυτό και εσύ μαζί, όπως είναι η τάση της ΔΕΗ εκείνη την ώρα, ή ανάλογα με το υλικό.
Λόγω έλλειψης ευκολιών, δυσκολεύομαι, πχ δεν μπορώ να έχω player που να μην ξέρω ποιό κομάτι παίζει.
Κατά τα άλλα τι να σας πω....
κατέστρεψα τον προϋπολογισμό μου.
-bye-

Συμφωνώ με τον Στέργιο. Ο.κ με τον Παναγιώτη.
Μόνο τα υπονοούμενα ενοχλούν. Οι σκληρές κριτικές δεν...

Μια που μπήκε και ο Σταύρος Τρύπης (νομίζω ότι εκείνος το έγραψε), το night mode στο off είναι καλύτερη ρύθμιση τελικά.
Στο δικό μου σύστημα. Και ύστερα από πολλές ακροάσεις.
Παίζει και το θέμα γούστου αλλά μάλλον και το σύστημα.
Εξακολουθεί να έχει πλάκα.

Ο Παναγιώτης (Παρκροκ) έγραψε την δική του προσωπική άποψη για το DV-865.

Eχει κάθε δικαίωμα να το κάνει χωρίς φόβο και πάθος.
Απλώς τα είχε πάρει χονδρά γιατί είδε ότι η έκταση που έχει πάρει αυτό το θέμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πέταξε δύο μολότωφ, μια εδώ και μια στην DIY και αποχώρησε προς το παρόν.
Κάθε άνθρωπος αντιδρά με τον δικό του τρόπο.
Αυτό το υπονοούμενο που άφησε να εννοηθεί για κάτι σκοπιμότητες κ.λ.π το είχα πει κι εγώ πριν κάποιες μέρες σε μια σύντομη λεκτική αντιπαράθεση που είχα με τον Δ.Μανωλάκο. Στο τέλος έκανε κάποιες δηλώσεις, με κάλυψε , τον εμπιστεύομαι . Με διαβεβαίωσε ότι αυτό που έγινε με το BS δεν έγινε για να ανέβει στα ύψη η επισκεψιμότητα στο site του avclub. Τον πιστεύω γιατί κατ' αρχάς δεν μου έχει δώσει το δικαίωμα με άλλες πράξεις του να πιστέψω το αντίθετο. Τώρα εάν οι ιδιοκτήτες του avclub τρίβουν τα χέρια τους και φωνάζουν συνεχίστε αυτό εμένα δεν με ενοχλεί.
Οποτε θέλω φεύγω κι όποτε θέλω μπαίνω. Και στο avsite.gr υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Εχει ξεκινήσει εκεί στην HiEnd, ο νέος συν-συντονιστής της κατηγορίας Βασίλης Τσαντουλής, ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για το πως θα προσεγγίσουμε τον καλό ήχο. Ξεκίνησε πολυ καλά πιστεύω το θέμα με κάποιους γενικούς προβληματισμους μέχρι να μπούμε στο σωστό αυλάκι.

Οπότε τα πράγνατα συνεχίζονται ομάλα παντού γιατί το θαύμα δεν έγινε ακόμα. Ισως το θαύμα γίνει σε λίγα χρόνια. Μακάρι να είμαστε όλοι εδώ για να το δούμε και να το απολαύσουμε.

Υ.Γ Και δεν είναι τα 29 ευρώ. Σταματήστε επι τέλους να αναφέρεστε όλοι στα 29 ευρώ. Τα 29 θα μπορούσαν να ήταν 3.000 ευρώ.

Το θέμα είναι εάν το DV-865 όπως έρχεται από το εργοστάσιο μπορεί να θεωρηθεί ένα μηχάνημα Hi-End ανεξάρτητα από το πόσο κοστίζει.

Εδώ μέσα οι μισοί λένε ότι πάιζει καλά και οι άλλοι μισοί ότι δεν παίζει καλά.

Πιστεύω ότι και 5.000 ευρώ να κόστιζε το μηχανάκι θα υπήρχαν πάλι δύο διαφορετικές απόψεις.

Απλώς αυτό το thread είχε και έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Θα μας βοηθήσει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί με αυτά που κατά καιρούς γράφονται από διάφορα άτομα στις HiEnd κατηγορίες.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Είμαι μέσα για το blind test

Κανείς άλλος ??? ................

Κι εγώ μέσα, είτε είναι blind είτε όχι.
Θα μπορούσα να φέρω μαζί μου και ένα από τα δικά μου τα μπλεσκατούλια.
Μπορώ να φερω ένα τροποποιημένο και ένα καθαρόαιμο παρθένο "πορτοκαλί" .

Απλώς κανονίστε το που και το πότε.