ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Δημήτρη , θεωριτικά όλα γίνονται.

Θέλεις να σου το κάνω να λειτουργεί με photocells ? , γίνεται.
Θέλεις να σου το κάνω να δουλεύει με φωτιά ? , γίνεται.
Ο.τι θες γίνεται.

Το ότι τραβάει πολλά mA δεν μας απασχολεί καθόλου. Ετσι κι αλλιώς για τα ταξείδια έχουμε το discam που έχει και ραδιόφωνο.

Ενα εξωτερικό τροφοδοτικό γραμμικό και όχι παλμοτροφοδοτικό ακούγεται καλύτερα. Το λέω αυτό γιατί έχω φτιάξει ήδη 3 και προσπαθώ να ακούσω ποιο απ' όλα ακούγεται καλύτερα , Δεν είναι απλή υπόθεση να ακούς τροφοδοτικά.
Οι διαφορές είναι μεγαλύτερες από το να ακούς διαφορετικά καλώδια ηχείων.

Το πρόβλημα που έχω αυτή τη στιγμή είναι το πλατιασμένο χαμηλό του DV-865 και γενικά οι μπότες της ντραμς. Δεν μου δίνει την μπoυνιά στο στομάχι που μου δίνει ας πούμε το Tascam. Εγώ τη μπότα τη θέλω τσολιάδικη. Ελπίζω μετά τις αλλάγες στο αναλογικό στάδιο να πάρω αυτό που θέλω, Αν δεν το πάρω, το μπλεσκατούλι θα πάει εξοχή for good.

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εγώ θα επανέλθω στο ίδιο ερώτημα.
Εντάξει τραβάει 900 mΑ.
Σήμερα ένα σετάκι επαναφορτιζόμενες έχουν 2000mA.
Αρα θεωρητικά το παίζουν δυό ώρες και μετά φορτίζεις.
Η ερώτηση είναι θέλει τα 5 V τζαστ?

Και μη βαράτε ερώτηση κάνω.
Σκέφτομαι πχ ότι τα φορητά πάνω κάτω τον ίδιο οδηγό έχουν, άντε δεν έχουν dsp cpu...
Που (λέω τώρα) αν παίζεις cd και όχι dvd ώστε να κανει επεξεργασία εικόνας και να ψηθεί γιατί να τραβάει ρεύμα...

Θέλει τα +5 volts @ 1Α και καλά κάνει και τα θέλει. Είναι chipset και transport με απαιτήσεις. θέλει ρεύματα. Δεν υπάρχουν κυκλώματα για τη μείωση της παραμόρφωσης ούτε ενδιάμεσοι σταθεροποιητές τάσης. Για αυτό μας αρέσει. Είναι straight σαν μια λύχνία 3Α3.

Ακούει όλες τις αλλαγές όπως τις ακούει και μια καλή λάμπα χωρίς αρνητική ανάδραση.

:BDBDG54:

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Θέλει τα +5 volts @ 1Α και καλά κάνει και τα θέλει. Είναι chipset και transport με απαιτήσεις. θέλει ρεύματα. Δεν υπάρχουν κυκλώματα για τη μείωση της παραμόρφωσης ούτε ενδιάμεσοι σταθεροποιητές τάσης. Για αυτό μας αρέσει. Είναι straight σαν μια λύχνία 3Α3.

Ακούει όλες τις αλλαγές όπως τις ακούει και μια καλή λάμπα χωρίς αρνητική ανάδραση.

:BDBDG54:

Φίλε I.K προφανως την 2Α3 εννοεις, γιατί η 3a3 είναι Half way rectifier.
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

ΤΑ REGULATORS τυπου 78χχ και lmxx εχουν κόρο το 1ΑΜΠΕΡ Οποτέ πρέπει να καταφύγουμε σε μεταλικά socket τρανζιστορ αλλα μιλαμε για τεραστιες σε αναλογία με το μηχανημα ψύχτρες οπότε παει αλλλου το θεμα

Δεν υπάρχουν μόνο τα LM. Αλλά και σ αυτά να μείνουμε υπάρχει το LM338 στα 5Α.

Απο ρεύμα δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ότι θυμάστε χαίρεστε..

Μάλλον αναφέρεσαι στο cd layer του SACD...

Ακριβώς!
Και ναι, ήταν το CD του Hitech που αναφέρει ορθά ο φίλος Komhst παρακάτω.
Καλημέρα σας/Γιάννης

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Η τάση από την ΔΕΗ ανορθώνεται κατ' ευθείαν και οδηγείται σε ένα μετασχηματιστή ελεγχόμενο από ένα τρανζίστορ. Με το τρανζίστορ να λειτουργεί σαν διακόπτης on/off στο πρωτεύον του μετασχηματιστή γίνεται διακοπτόμενη παροχή τάσης σε πολύ υψηλή συχνότητα (40-200 kHz) με τετραγωνικούς παλμούς. "Παίζοντας" με το εύρος και τη συχνότητα των παλμών, μπορούμε να καθορίζουμε επακριβώς την τάση εξόδου. Έτσι, πρώτ' απ' όλα δεν έχουμε ανάγκη ύπαρξης σταδίου σταθεροποίησης, και λόγω της υψηλής συχνότητας μπορούμε να χρησιμοποιούμε μικρής χωρητικότητας και μεγέθους πυκνωτές. Ο δε μετασχηματιστής αλλάζει δραματικά μέγεθος και γίνεται πολύ μικρός.

Γνωστά, αλλά ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Δεν υπάρχουν μόνο τα LM. Αλλά και σ αυτά να μείνουμε υπάρχει το LM338 στα 5Α.

Απο ρεύμα δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα.
5ΑΜΠΕΡ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΡΜΟΑΠΑΓΩΓΗς (μεγαλη ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΚΤΡΑ)

-bye-

Επειδή με έτρωγε η περιέργεια, έψαξα το forum και βρήκα το εξής (from Μανώλης Καστρουνής):

"Για βραδινες ακράσεις υπάρχει και το night mode το οποίο μειώνει τα δυναμικά αυξάνοντας με ατό τον τρόπο τους διαλόγους" .

:operator: Πράγμα που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο (για δίσκους DVD, προς το παρόν).

Αρα: Night mode = OFF (default setting) = η επιθυμητή ρύθμιση ημέρας.:BDGBGDB55:

Υ.Γ. Ακούστε το πρώτο κουπλέ στο 4ο κομμάτι του companion της Barber.
Θα βρείτε στους στίχους κρυμμένα μυστικά.

Και στο System of a Down - Hypnotize - 5. Stealing Society

B000BPCCZ0.02._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg

Μην μετράς εδώ τα posts. Στις αγγελίες για players να μετρήσεις.
Εγώ περιμένω τον πρώτο που θα αντικαταστήσει το υπάρχον player του των μέχρι 500-600 (ή και παραπάνω κατά κάποιους) με το Bluesky. :cool:
Εκτός αν ξαφνικά όλοι "απέκτησαν" player άνω των χιλίων οπότε δικαίως θα το κρατήσουν.

...για κάντε μια "βολτίτσα" σήμερα στις αγγελίες των πηγών...:flipout:
...δειλά-δειλά ξεκίνησε το πανηγύρι...

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εγώ βλέπω ότι εσύ έχεις βάλει τις περισσότερες αγγελίες... :grinning-smiley-043-bye-
Ηχεία, cd κτλ.

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εγώ βλέπω ότι εσύ έχεις βάλει τις περισσότερες αγγελίες... :grinning-smiley-043-bye-
Ηχεία, cd κτλ.

...έλα όμως που δεν είναι δικά μου, αλλά φίλων μου...-bye-
...έχεις να πεις κάτι άλλο???

πανηγύρι?
λέει κανείς πουλάω γιατί πήρα Bluesky ?

Προφανώς όλες οι πηγές που από εδώ κ πέρα θα πωλούνται ή πωλούνται ήδη, θα είναι γιατί πήραν bs !:grinning-smiley-043
Μην τα παραλέμε φίλε μου.
Κ όπως αναφέρθηκε στην κατηγορία diy, φίλε guru είσαι ο καλύτερος πωλητής. Αυτό είναι προς τιμήν σου και όχι κατά.

...guru ηρέμησε, είναι μηχανήματα πολλών ετών και το ένα ανταλλάσεται με phono. Απο την άλλη εσύ έκανες αυτό που ήθελες, πολλοί απο μας το δοκιμάσαμε, βγάλαμε τα συμπεράσματα μας ο καθένας και φυσικά ανάλογα πράττει.