ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
AVClub Addicted Member
Δηλαδή εκείνη την εποχή τα naim, linn, Transciptor, AR, nacamichi, gas, ess, Revox, nagra, teac, krell, mark levinson, harman kardon, jbl κλπ ιερά τέρατα ποιός τα αγόραζε;
....λοιπον πολυ μας το εκθιαζεις το 50αρι σου Βασιλη. Αν ξαναλεω ΑΝ , υποτεθει οτι ισως θα μπορουσαμε να συνακουσουμε καποιοι, καπου, καποια μηχανακια, ισως και το αλλο Σ/Κ, θα μπορουσαμε να σε προσκαλεσουμε?. Μιλαμε παντα για χαλαρες ακραοασεις εντελως, φιλικα χωρις να ειναι απαραιτητο να γραψουμε εδω τι ακουσαμε. Φυσικα, αν καποιος θελει να γραψει, γραφει οτι ακουει, δεσμευση δεν υπαρχει...
Πολύ πρόσφατο και ακραίο για μένα παράδειγμα το πρόβλημα που έχει ο Mczab με το σύστημα του στα πρίμα:
sony 50άρι (ντροπαλό στα πρίμα κατά την άποψή μου)
alexander προ (λάμπα)
behringer EP1500 (ντροπαλός στα πρίμα κατά την άποψη όλων!)
LS3/5A (κατεξοχήν γλυκό ηχείο)
...
Βγάλε συμπέρασμα. Αν μου το έλεγε κάποιος κακόβουλος θα έλεγα ότι μου κάνει πλάκα...
Αλλά δε μπορούμε να πούμε ότι δεν συμβαίνει...
ΜΕΣΑ , Αλλά τι player κατέχεται? εσείς αγαπητέ μου? (εγώ δεν ντρέπομαι 50αρι έχω εσείς?)![]()
![]()
![]()
Καλυτερο![]()
(diy nonos 1543)
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ;135891Τελικά τι ισχύει και τι είναι η ανούσια ανάλυση και τι η τρομακτική ανάλυση;[/quote said:Ανούσια ανάλυση = αυτά που μόνο ένα σύστημα μας "υποχρεώνει" ν ακούσουμε, που δεν υπάρχει στο ζωντανό. Ισως η πλήρης παρουσία των οργάνων και το αβίαστο του ζωντανού να μας τραβάνε την προσοχή απ αυτές τις ανούσιες λεπτομέρειες. Δεν το γνωρίζω. Ισως η υχοακουστική έχει κάτι συγκεκριμένο να πει σ αυτό. Πάντως για μένα, ένα σύστημα που δεν κρύβει πράγματα αν τα "ψάξεις" αλλά παράλληλα δεν στα σερβίρει σαν κύριο πιάτο είναι το σωστό.
Τρομακτική ανάλυση = το σύστημα να "ακούει" σε αλλαγές χωρίς να χρειάζεται να ευθυγραμιστούν 32 πλανήτες στο Ω του Κενταύρου και χωρίς να υποχρεώνει τον ακροατή σε επίπονες διαδικασίες ακουστικής απομνημόνευσης.
Next please,
... και απο πότε ένα dvd, που μάλλον κατά τα γραφόμενα Morfea στην diy, δεν αποδίδει ολόκληρο το φάσμα θεωρείται καταπληκτικό;
Τοσο κρατησε η ιστορια του DV865 DVD player ????
Να υποθεσω πως ολοι παρατισατε το μπλεσκατουλι και κλαιτε :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: τα 29 euro ή τα 35 euro( που πληρωσα εγω) και τα πεταξατε στην ακρη???????:HTEHETH63: :HTEHETH63: :HTEHETH63:
Τοσο κρατησε η ιστορια του DV865 DVD player ????
Να υποθεσω πως ολοι παρατισατε το μπλεσκατουλι και κλαιτε :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: τα 29 euro ή τα 35 euro( που πληρωσα εγω) και τα πεταξατε στην ακρη???????:HTEHETH63: :HTEHETH63: :HTEHETH63:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.