ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

....λοιπον πολυ μας το εκθιαζεις το 50αρι σου Βασιλη. Αν ξαναλεω ΑΝ , υποτεθει οτι ισως θα μπορουσαμε να συνακουσουμε καποιοι, καπου, καποια μηχανακια, ισως και το αλλο Σ/Κ, θα μπορουσαμε να σε προσκαλεσουμε?. Μιλαμε παντα για χαλαρες ακραοασεις εντελως, φιλικα χωρις να ειναι απαραιτητο να γραψουμε εδω τι ακουσαμε. Φυσικα, αν καποιος θελει να γραψει, γραφει οτι ακουει, δεσμευση δεν υπαρχει...

ΜΕΣΑ , Αλλά τι player κατέχεται? εσείς αγαπητέ μου? (εγώ δεν ντρέπομαι 50αρι έχω εσείς?):grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

και αν δεν κανω λαθος ειναι η πρωτη φορα που αναφερομαι στο 50αρι (εχω στην διαθεσημου διαφορα player μεχρι και γενιας 2006 αλλα λοιπαμε ενα 50αρι ειναι παντα ενα 50αρι (λεπτομερεια μονο τα διακριτα burson kai to καλωδιο εχουν ενα player ακομα σε τρεχον τιμη 50αριου , οποτε στη διαθεση σας)αλλα και μαμισιο εαν θελεται, εχω και απο αυτο διαλεεεεεεχταιιιι

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Πολύ πρόσφατο και ακραίο για μένα παράδειγμα το πρόβλημα που έχει ο Mczab με το σύστημα του στα πρίμα:
sony 50άρι (ντροπαλό στα πρίμα κατά την άποψή μου)
alexander προ (λάμπα)
behringer EP1500 (ντροπαλός στα πρίμα κατά την άποψη όλων!)
LS3/5A (κατεξοχήν γλυκό ηχείο)
...

Βγάλε συμπέρασμα. Αν μου το έλεγε κάποιος κακόβουλος θα έλεγα ότι μου κάνει πλάκα...

Αλλά δε μπορούμε να πούμε ότι δεν συμβαίνει...

Mczab πρόσεξε τον χώρο σου και τα καλώδια κυρίως αν είναι ασημένια

Last edited:
xart1.jpg

Αντε και καλά κρασιά :guitarist: :guitarist: :flipout:

Ωχ.
Μανώλη περίμενα με αγωνία τα συμπεράσματα των φίλων από τη Σουηδία.
Αν μιλάς για το σύστημα του ULF και έτσι όπως το περιέγραψες μαζί με τον Πόνο, τότε τα πράγματα είναι πολύ ενδιαφέροντα.
Και μάλιστα σε ότι έχει να κάνει κυρίως με τις εντάσεις που ακούν τα παιδιά.
Θα πρέπει να αντλήσεις περισσότερες πληροφορίες και να μας τις αναφέρεις.
Θα ήταν πολύ καλό να διαβάσουμε τις απόψεις τους.

Έχω την άποψη πως το δυσκολότερο θέμα που μπορείς να βάλεις σε ένα σύστημα, είναι οι υψηλές εντάσεις και το πως ανταποκρίνεται σε αυτές.
Με το Bs και όλη αυτή τη φασαρία έχω βγάλει σημαντικά συμπεράσματα.

.....Morfeas wrote........
Η φυσικότητα του είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα χωρίς να προκαλεί με ανούσιες ασκήσεις ακρίβειας και ανάλυσης.
.......................
Ηχητικά τώρα να πώ πως τα ηχεία είναι μακράν , αλλά πολύ μακράν! ότι φυσικότερο και αναλυτικότερο έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου από bass reflex και όχι μόνο
.......
....Πάνοας Τσιτιμάκης wrote................
Φίλε Δημοκιδή μου μπορεί να μοιάζουν γερασμένες αλλά δεν είναι! Ο Peter μετρά συνεχώς τις αποκρίσεις σε κάθε μετατροπή οπότε κάθε απόκλιση λόγω γήρανσης, πιστεψέ με, θα φαινότανε άνετα, ειδικά σε ένα τόσο τρομακτικά αναλυτικό και ζυγισμένο στην κόψη του ξυραφιού σύστημα.
..........................
:confused:
Τελικά τι ισχύει και τι είναι η ανούσια ανάλυση και τι η τρομακτική ανάλυση;

Ανούσια ανάλυση: Oταν τα σοβαρά ηχεία των άλλων παίζουν όλα τα όργανα, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε εμείς στα δικά μας τα ηχεία.

Tρομακτική ανάλυση: Oταν ακούμε μόνο τα 2-3 όργανα και κόβουμε όλα τα υπόλοιπα.

Επειδή δεν θέλω να γράψω στην DΙΥ, στο αντίστοιχο θέμα για ευνόητους λόγους, θέλω να ρωτήσω, απο ποιές συχνότητες και μετά η απόδοση ενός ηχείου αρχίζει και διώχνει κουνούπια; και απο πότε ένα dvd, που μάλλον κατά τα γραφόμενα Morfea στην diy, δεν αποδίδει ολόκληρο το φάσμα θεωρείται καταπληκτικό;

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ;135891Τελικά τι ισχύει και τι είναι η ανούσια ανάλυση και τι η τρομακτική ανάλυση;[/quote said:
Ανούσια ανάλυση = αυτά που μόνο ένα σύστημα μας "υποχρεώνει" ν ακούσουμε, που δεν υπάρχει στο ζωντανό. Ισως η πλήρης παρουσία των οργάνων και το αβίαστο του ζωντανού να μας τραβάνε την προσοχή απ αυτές τις ανούσιες λεπτομέρειες. Δεν το γνωρίζω. Ισως η υχοακουστική έχει κάτι συγκεκριμένο να πει σ αυτό. Πάντως για μένα, ένα σύστημα που δεν κρύβει πράγματα αν τα "ψάξεις" αλλά παράλληλα δεν στα σερβίρει σαν κύριο πιάτο είναι το σωστό.

Τρομακτική ανάλυση = το σύστημα να "ακούει" σε αλλαγές χωρίς να χρειάζεται να ευθυγραμιστούν 32 πλανήτες στο Ω του Κενταύρου και χωρίς να υποχρεώνει τον ακροατή σε επίπονες διαδικασίες ακουστικής απομνημόνευσης.

Next please,

... και απο πότε ένα dvd, που μάλλον κατά τα γραφόμενα Morfea στην diy, δεν αποδίδει ολόκληρο το φάσμα θεωρείται καταπληκτικό;

Το ηχείο μου δεν αποδίδει όλο το φάσμα αγαπητέ Ευάγγελε. Τα υπόλοιπα στην DIY.
icon7.gif

Νομίζω ότι είναι καλύτερα, να ανοίξετε ένα καινούργιο thread. Αυτό, για κάποιον που το ανακαλύπτει τώρα, είναι άχρηστο (1174 posts μέχρι τώρα).

Το 20% των μηνυμάτων περίπου είναι offtopic.

Ας μην σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας..

Τοσο κρατησε η ιστορια του DV865 DVD player ????

Να υποθεσω πως ολοι παρατισατε το μπλεσκατουλι και κλαιτε :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: τα 29 euro ή τα 35 euro( που πληρωσα εγω) και τα πεταξατε στην ακρη???????:HTEHETH63: :HTEHETH63: :HTEHETH63:

Να υποθεσω πως ολοι παρατισατε το μπλεσκατουλι και κλαιτε :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: τα 29 euro ή τα 35 euro( που πληρωσα εγω) και τα πεταξατε στην ακρη???????:HTEHETH63: :HTEHETH63: :HTEHETH63:

αστα να πανε φιλε. Καταστροφη λεμε. Χρεωκοπια σκετη. Και γω την πατησα και πηρα ενα BS και τωρα κοιταω να βρω κανενα κοροιδο να του το πασαρω........

...τι ακριβώς θέλεις να διαβάσεις περισσότερο από αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα???
...διάβασε με προσοχή όλα τα topics σχετικά με το 865 και μετά αν έχεις και άλλες απορίες εδώ είμαστε να στις λύσουμε, αν μπορούμε...:7SFGSFG:
...εγώ πάντως, εφόσον ρωτάς, να σού πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πώς παίζει ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ το συγκεκριμένο player, το οποίο προσωπικά το θεωρώ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...:ears: