ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Ξέρει κανείς αν το "μπλεσκατούλι" διαβάζει mp3 dvd;

Φυσικά και υποστηρίζει DVD MP3. Τι το πέρασες το "μπλεσκατούλι", κανά αρχαίο Wadia με ψηφιακά κυκλώματα της δεκαετίας του 80 ?

Last edited:
εγώ πάντως το έχω ακόμα και το έχω ξεκ.... θέλω να πω ότι παίζει ακόμα.
και τι δεν έχει παίξει αυτό το πραγματάκι...

Κι εμένα έχει παίξει άπειρες ώρες. Και μάλιστα το μαύρο το DVX495 δεν ζεσταίνεται καθόλου σε αντίθεση με το ασημί.

Εγώ κόντεψα να πάθω ηλεκτροπληξία μια φορά και το κατήργησα...:D

Αν έχεις βάλει την πρίζα στην φάση ανάποδα (έχεις 50% πιθανότητες) μετράς 220Volts πάνω στο σασί! Μόλις γυρίσεις το φις αλλιώς, ξαναμετράς και... Θαύμα! 0 Volts!!!
Eννοείται ότι για να μετρήσεις πρέπει να μην έχεις RCA συνδεδεμένα...

Όποιος πρόλαβε το BlueSky είδε δεν υπάρχει πλέον.
Αιωνία του η μνήμη !

Θεωρητικά όποιο player περιέχει τσιπάκια Zoran Vaddis 962 (όπως το Bluesky DV-865), ή Zoran Vaddis 966 (όπως το Digital ή το Toshiba SD270E), θα βρίσκεται κάπου κοντά σε ήχο. Σε εμφάνιση βέβαια, το Bluesky δύσκολα πλησιάζεται...

Χρήσιμο link: http://www.videohelp.com/dvdplayers

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Αν έχεις βάλει την πρίζα στην φάση ανάποδα (έχεις 50% πιθανότητες) μετράς 220Volts πάνω στο σασί! Μόλις γυρίσεις το φις αλλιώς, ξαναμετράς και... Θαύμα! 0 Volts!!!
Eννοείται ότι για να μετρήσεις πρέπει να μην έχεις RCA συνδεδεμένα...

To πιο πιθανό είναι αυτό.
Το είχα μετρήσει μια φορά, αλλά ξέχασα να σημειώσω τη φάση (τ' εμέτερον:D)...

Επειδή όμως έτσι κι αλλιώς στο τέλος έγινε transport για το Sonic Frontiers DAC μου, τελικά έμεινα στο Sony 7700, μια και δεν άκουσα διαφορές και το Sony με βολεύει απείρως περισσότερο από άποψη ευκολιών και display.

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Θεωρητικά όποιο player περιέχει τσιπάκια Zoran Vaddis 962 (όπως το Bluesky DV-865), ή Zoran Vaddis 966 (όπως το Digital ή το Toshiba SD270E), θα βρίσκεται κάπου κοντά σε ήχο. Σε εμφάνιση βέβαια, το Bluesky δύσκολα πλησιάζεται...

Χρήσιμο link: http://www.videohelp.com/dvdplayers

Οχι, δεν ισχυει αυτο τουλαχιστον για το Toshiba, ειναι μουντο σε σχεση με το BS. Αλλος ηχος. Δεν ειναι μονο το ολοκληρωμενο που κανει τη δουλεια, αλλα και το λογισμικο... To Digital ειναι λιγο καλυτερο απο το BS.
Και ακομη, πολυ καλυτερο απ ολα τα παραπανω, το PS1/1002 (ετσι για να βαλω στο παιχνιδι και αλλα players που κανουν dsp).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

To πιο πιθανό είναι αυτό.
Το είχα μετρήσει μια φορά, αλλά ξέχασα να σημειώσω τη φάση (τ' εμέτερον:D)...

Εγώ το έχω μαρκάρει με blanco πάνω στο φις. Βέβαια αυτό δεν λέει και πολλά πράγματα μιας και ο μαστρο-Μήτσος ο ηλεκτρολόγος δεν έχει βάλει την φάση δεξιά σε όλες τις πρίζες τού σπιτιού, αλλά όπως του "έκατσε"...