ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

pic9.jpg

pic10.jpg

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Πέντε-έξι συνεδρίες στον Σούρλα να συνέλθετε θέλετε όλοι...:beee:

Αλήθεια το φαινόμενο "placebo" το έχετε ακούσει?

ΥΓ. Δεν πρόκειται να αγοράσω και να ακούσω το Bluesky αν δεν μου εξηγήσει κάποιος τι διαφορές τεχνικά έχει από άλλα players του σωρού. Μετά θα ζητήσω ταπεινά συγγνώμη και θα αγοράσω για αυτοτιμωρία ό,τι βγάζει η bluesky, από τοστιέρα μέχρι plasma οθόνη.:flipout:

Απιστε Θωμα ......:damnyou: :damnyou:

επειδή είναι player του μπλε ουρανού, μήπως ευνοείται από κάποια συγκεκριμένη σύνοδο πλανητών αυτές τις εβδομάδες?

:flipout: :flipout: :flipout:

......καλα εχω παθει πλακα με αυτα που διαβαζω !!!!

την μια επαληθευομαι σε κατι σκεψεις μου .....και χαιρομαι !!

την αλλη νευριαζω πως αυτο το ψευτικο κουτι καταφερε να ντροπιασει σχεδιαστες κυκλωματων και ωρες δουλειας απο ανθρωπους που αγαπανε το χαι εντ .....και να δωσει απλοχερα αυτο που οι αλλοι στο ζητανε παλι απλοχερα ....:twoguns:

:flipout: :flipout: :flipout:

......καλα εχω παθει πλακα με αυτα που διαβαζω !!!!

την μια επαληθευομαι σε κατι σκεψεις μου .....και χαιρομαι !!

την αλλη νευριαζω πως αυτο το ψευτικο κουτι καταφερε να ντροπιασει σχεδιαστες κυκλωματων και ωρες δουλειας απο ανθρωπους που αγαπανε το χαι εντ .....και να δωσει απλοχερα αυτο που οι αλλοι στο ζητανε παλι απλοχερα ....:twoguns:

Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Είναι ακόμα νωρίς.

Έχοντας φάει στη μάπα τόσα χρόνια... πολλά... (από εποχής AVFORUM...) και διαβάζοντας όοοοολα τα παραπάνω νομίζω πως δικαίως το ΒS μπήκε σ' αυτήν την κατηγορία!
Μία κατηγορία που ασχολείται με μηχανάκια ανεξαρτήτου τιμής...!

Πέφτουμε δηλαδή δραστικά... κάτω από τα 1500... ευρώ...
icon6.gif

Πάντως εμένα που μου χάλασε το παλιό μου το Kenwood με βολεύει. Λέω να τσιμπήσω κανένα (αν μη τι άλλο, προσωρινά θα κάνει τη δουλειά του).

Internet King σε ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες. Για πες μας και δυο λόγια για την ηχητική του απόδοση (από ότι κατάλαβα είσαι των δοκιμών :ernaehrung004: :).

Σε interconnect ακούει; Σε καλώδια ρεύματος;

Έχοντας φάει στη μάπα τόσα χρόνια... πολλά... (από εποχής AVFORUM...) και διαβάζοντας όοοοολα τα παραπάνω νομίζω πως δικαίως το ΒS μπήκε σ' αυτήν την κατηγορία!
Μία κατηγορία που ασχολείται με μηχανάκια ανεξαρτήτου τιμής...!

Πέφτουμε δηλαδή δραστικά... κάτω από τα 1500... ευρώ...
icon6.gif

Γιάννη, η κατηγορία HiEnd είχε και θα έχει τις ιδιαιτερότητές της. Το DV-865αυτή τη στιγμή και μετά από 10 περίπου ώρες συμβίωσης, είναι για μένα το χειρότερο μηχάνημα HiEnd όλων των εποχών σε ότι αφορά :

1. Στιβαρότητα και ποιότητα κατασκευής κουτιού. Τενεκές

2, Κοινό DVD ROM Drive. Καμία πρόβλεψη για την αντιμετώπιση των κραδασμών που λένε ότι επηρεάζουν την ανάγνωση του δίσκου καθώς και την λειτουργία όλων των κυκλωμάτων.

3. Μηδενική χρήση καθιερωμένων audiophile υλικών.

4. Πολυ μικρό σε μέγεθος παλμοτροφοδοτικό που παραμένει όμως πάντα κρύο γιατί τίποτα δεν καταναλώνει ρεύμα εκεί μέσα.

5. Περιορισμένες δυνατότητες διασύνδεσης με άλλες ηχητικές συσκευές

Επομένως κρίνοντας το DV-865 με το μάτι, δηλαδή μόνο από το hardware και με βάση τα σημερινά κριτίρια για το HiEnd, το DV-865 κόβεται από χέρι.
Το κόστος ενός ραφιού στο rack ανά τετραγωνικό εκατοστό είναι μεγαλύτερο από το συνολικό κόστος του DV-865 (29 Ε με δύο χρόνια εγγύηση).

Με λίγα λόγια δεν είναι το μηχάνημα που ονειρεύεται να τοποθετήσει επάνω στο φοβερό rack του ο "ψαγμένος" ο χαϊεντάς, ο ημίθεος, ο προικισμένος με τα ποιο όμορφα χαρίσματα της φύσης, ο αναγνωρισμένος και δηλωμένος χαϊεντάς από κούνια της νεότερης Ελληνικής ιστορίας.

Aν καταφερα να αποκρυπτογραφησω τα γραπτα σου φιλε μας ΙΚ το κατατασεις ηχητικα στο Hiend.
Aν εχω μαντεψει καλα ποιος εισαι, πρεπει να εχεις και ενα 63 kis με κατι καλες μετατροπες που του εχεις κανει.
Στην περιπτωση αυτη κανεις ενα κοπο να μου πεις αν επαιξε καλυτερα ή χειροτερα απο αυτο γιατι στο δικο μου χωρο και συστημα επαιιξε σαφως υποδιεστερα απο το δικο μου 63 kis.
Μηπως τελικα πηρα το λαθος κομματι????

Κάποιοι υποστηρίζουν (ονόματα δεν λέμε) ότι το hi-end ξεκινά από τις 4000 ευρώ ανά συσκευή :slapface: :grinning-smiley-043

Το όριο, ήταν 5.000 ευρώ σύμφωνα πάντα με τη δήλωση του καταστήματος στερεοφωνικών Music Lover σε μια διαφήμιση στο περιοδικό Ηigh Fidelity.

High Fidelity, Tεύχος 4 (05-06/2006)
Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα αυτής της δήλωσης :

Αποφασίσαμε να σπάσουμε τη σιωπή μας !

Οι υπεύθυνοι της εταιρειας MUSIC LOVER μετά τις αλλεπάλληλες προσπαθειες των γνωστών παραχαϊφιντελιστικών κύκλων που προσπαθούν το low fi να το μετατρέψουν σε HiFi και το απλό HiFi σε HiEnd, έχουν να παρατηρήσουν τα εξής:

Τo πραγματικό high end ξεκινά από τιμές της τάξης των 5.000 ευρώ περίπου για το κάθε τμήμα της στερεοφωνικης αλυσίδας (μην ξεχνάμε και τα καλώδια), χωρίς αυτό να είναι και σίγουρο. Μιλάμε για τις σωστές σχεδιάσεις. Μερικά πράγματα ΔΕΝ αλλάζουν.

...................

Y.Γ Θα μου επιτρέψετε να μην σχολιάσω αυτή τη δήλώση. Απλά σας τη θύμισα γιατί σχετίζεται με αυτό που ανέφερε ο Γ. Πολυχρονίδης στο προηγούμενο μήνυμά του.

Παντως στο συστημα που περιεγραφε σε προσφατο οπισθοφιλο του εν λογω περιοδικου, πολλα κομματια της αλυσιδας ηταν κατω απο 5000ευρω. Το πολυπριζο ειχε 350 μονο.............

(διορθωση, το πισω μερος του εξωφυλου ηταν....)

Last edited: