ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Ακούω τόσο ενθουσιασμό μετά απο τόση αμφισβήτηση απο όλους εδω μέσα που δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει με το δικό μου 865 και το έστειλα στο υπνοδωμάτιο. Είπα και στο άλλο νήμα οτι αποτελεί τεχνικό οικονομικό φαινόμαινο και πολύ καλό HT player αλλά Hi end cd player δεν μου προέκυψε παρόλο που είμαι ενθερμος υποστιρικτής του value 4 money. Ti να πω μήπως ειμαι άτυχος και πήρα σκάρτο κομμάτι ή μηπως έχετε όλοι ακραίες αντιδράσεις απο το ένα άκρο στο άλλο ?

Ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με σενα φιλε angelo και απορω με εμας !!!!
τι διαολο... κουφοι ειμαστε ή ειναι τοσο καλο το 63Kis????-bye-

Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ.ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ CARY 308.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

...ακριβώς έτσι είναι...στη συνέχεια βλέπουμε (το φως το αληθινό)...:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Ειμαι ακριβως στην ιδια θεση με σενα φιλε angelo και απορω με εμας !!!!
τι διαολο... κουφοι ειμαστε ή ειναι τοσο καλο το 63Kis????-bye-

και το Philips SA763 που είχα πάρει πριν 1 χρόνο επίσης απο το curfourre 45 € προσφορά ξεστοκάρισμα παίζει πιο καλά και κυρίως πιο ξεκούραστα Τι να πω θα το αφήσω να τρώσει καμια'´βδομάδα και θα δώ.

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ.ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ CARY 308.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

29 Ευρώ και με 2 χρόνια εγγύηση στα Carrefour Μαρινόπουλος.

ορισμένα πράγματα είναι απλά.
Η εξέλιξη σε ένα τσιπάκι ή αλλιώς dvd on a chip είναι σήμερα τεράστια.
Ίσως να είναι αδικία να το συγκρίνουμε με κολοσσούς αλλά μην ξεχνάμε ότι οι κολοσσοί σχεδιάστηκαν πριν 10 χρόνια και κατασκευάστηκαν ένα δυό μετά.
Από τοτε έτρεξε πολύ νερό στ αυλάκι.

Βέβαια αν και με τρώγεται αγρίως και θα τα ακούσω σίγουρα από αποψης waf (κι άλλο κουτί πήρες ?) κρατάω μικρό καλάθι και θα προβώ - τουλάχιστον σε επίσκεψη στο πλησιέστερο μπακάλικο.

Αλήθεια, μήπως είδε κανείς και τον Κορακάκη από το Carrefour?

αν το παρει και ο κορακακης....:violent-smiley-011:

λετε να δουμε κανα διθυραμβικο review στο περιοδικο?:music-smiley-005:

Ο Πάνος έχει δίκιο και είναι ολόσωστη η παρατήρηση του. Πρώτη φορά ξέρεις πως να βάλεις τη μπρίζα σωστά. Η διαφορά είναι μεγάλη.
Φίλε guru μόλις τώρα πρόσεξα καλά τη φωτογραφία σου. Πρέπει σε ορισμένα πράγματα να ταιριάζουμε ή να έχουμε κοινές εμπειρίες ακροάσεων.
Απίστευτο. Και μένα ,όπως έγραψα πιο πάνω μου δίνει την αίσθηση ότι παίζει καλύτερα όταν βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του στον αέρα.
Αυτό που έγραψε ο Ι. Κινγκ το κάνει και στο σύστημα μου. Τρομακτικός εστιασμός των οργάνων kαι φωνών.
Προσπαθώ επίσης να το κάνω να τσιρίξει. Έχει φάει κάτι brutal cdάκια kαι αυτό δεν ενοχλεί καθόλου.
Περισσότερο ενοχλούν τα εξώφυλλα των cd παρά αυτό.

ορισμένα πράγματα είναι απλά.
Η εξέλιξη σε ένα τσιπάκι ή αλλιώς dvd on a chip είναι σήμερα τεράστια.
Ίσως να είναι αδικία να το συγκρίνουμε με κολοσσούς αλλά μην ξεχνάμε ότι οι κολοσσοί σχεδιάστηκαν πριν 10 χρόνια και κατασκευάστηκαν ένα δυό μετά.
Από τοτε έτρεξε πολύ νερό στ αυλάκι.

Βέβαια αν και με τρώγεται αγρίως και θα τα ακούσω σίγουρα από αποψης waf (κι άλλο κουτί πήρες ?) κρατάω μικρό καλάθι και θα προβώ - τουλάχιστον σε επίσκεψη στο πλησιέστερο μπακάλικο.

Η δικιά μου η wife μόλις το είδε και το άκουσε μου είπε ότι θα πάει η ίδια να μου πάρει άλλα δύο. Εχει τρομερό WAF αυτό το μηχανάκι. Είναι η πρώτη φορά που άκουσα μια καλή κουβέντα.

Last edited:
Internet King δεν μας τα λες όλα. Μάλλον της είπες πόσο κάνει και ξέροντας τις τιμές των άλλων αγορών σου είπε να το γιορτάσει........

Internet King δεν μας τα λες όλα. Μάλλον της είπες πόσο κάνει και ξέροντας τις τιμές των άλλων αγορών σου είπε να το γιορτάσει........

Εγώ όμως δεν της έκανα εγώ τη χάρη να το γιορτάσει όπως θα ήθελε, γιατί άκουγα μουσική μέχρι τις 3 το πρωϊ :fahne90:

Last edited:
Αν με τα τα μπέρια είχαμε αντιδράσεις, εδώ θα μας κρεμάσουνε κουδούνια!

Αρχίζει και με τρομάζει το θέμα. Το έχω 4 μερόνυχτα στο repeat και σήμερα το πρωϊ που το έβαλα έπαιζε ακόμα καλύτερα.
Μου φαίνεται ότι σε λίγο θα έρθει η ώρα της εγχείρησης, καλωδιάκια, πισσόφυλλα, θα μας σιάξει και ο ιντρενε κινγκ κανένα τοροειδούλη μαζική παραγγελία, κανα 2 πυκνωτές και είμαστε έτοιμοι!
Μόνο που μετά μάλλον θα παίζει χειρότερα...

χεχεχε

ΔΩΣΤΕ, ΤΟΝ ΗΧΟ, ΣΤΟ ΛΑ-Ο!

Αν με τα τα μπέρια είχαμε αντιδράσεις, εδώ θα μας κρεμάσουνε κουδούνια!

Αρχίζει και με τρομάζει το θέμα. Το έχω 4 μερόνυχτα στο repeat και σήμερα το πρωϊ που το έβαλα έπαιζε ακόμα καλύτερα.
Μου φαίνεται ότι σε λίγο θα έρθει η ώρα της εγχείρησης, καλωδιάκια, πισσόφυλλα, θα μας σιάξει και ο ιντρενε κινγκ κανένα τοροειδούλη μαζική παραγγελία, κανα 2 πυκνωτές και είμαστε έτοιμοι!
Μόνο που μετά μάλλον θα παίζει χειρότερα...

χεχεχε

ΔΩΣΤΕ, ΤΟΝ ΗΧΟ, ΣΤΟ ΛΑ-Ο!

Θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Θα του φτιάξουμε ένα εξωτερικό τροφοδοτικό με μπαταρίες. Αυτό πιστεύω ότι θα το ανεβάσει ακόμα ποιο ψηλά. -bye-

Καταρχήν, δεν σβήνω το παραπάνω μηνυμά μου, απλά κάτι προσθέτω.

Θέλω να εκφράσω τις απόψεις μου χωρίς να έχω ακούσει το μηχάνημα αυτό, απλά με τρώει κ θέλω να εκφραστώ αν με αφήνετε.

Δεν έχω σκοπό να πειράξω κανέναν με τα μηνυματά μου απλά προσωπικά μου φαίνονται όλα τα παραπάνω που γράφετε απίστευτα κ κάπου μου βγαίνουν αυτά τα μηνύματα - πειράγματα.

Μπορεί πράγματι να είναι πολύ καλό αλλά σαν να καταργείτε όλα όσα ξέρουμε βρε παιδιά....για αυτό απορώ με όλα όσα λέτε κ γράφετε...να αλλάξετε καλώδια, να βάλετε πισόφυλλά, μα αν ήταν τόσο καλό γιατί να μην το πούλαγαν 500 ευρώ ή γιατί να μην το κατασκεύαζαν άλλοι κατασκευαστές κ να το πούλαγαν εκείνοι 500-600-1500 ευρώ...???

Δλδ τι παραπάνω έχει αυτό το μηχάνημα κ κοντεύουμε να καταργήσουμε όσα ξέρουμε κ ξάφνου να αγοράσουμε αυτό κ να δώσω πχ το kiss 63 ή το marantz ή το arcam που έχω που είναι μιας τιμής 300 έως 1500 ευρώ ??? Κ άντε κάποια από αυτά που λέω εγώ να είναι λίγο παλιότερα το arcam ή το χχχ arcam είναι νέας τεχνολογίας όπως κ το bluesky, είναι δυνατόν αυτό να είναι καλύτερο ακουστικά από ένα των 30 ευρώ ??? κ η μελέτη, η δουλειά κάποιων ανθρώπων να πηγαίνει στον κουβά κ να μιλάμε για την αποκάλυψη της δεκαετίας....???? :violent-smiley-011:

Απλά μου φαίνεται απίστευτο...
Μπορεί να κάνω κ λάθος.

Αν κάποιος έχει προσβληθεί από τα μηνυματά μου ζητάω προκαταβολικά συγνώμη πάντως κ το εννοώ 1000%.

Φιλικά,

Μιχάλης.-bye-

Μιχαλη, αν και θα το παρω μαλλον σημερα, τα πραγματα πρεπει να ειναι ετσι οπως τα λενε. Ο Μανωλακος εχει δικιο. Μαλλον κατα λαθος και χωρις να το καταλάβουν καν, οι τυποι εβγαλαν λαβρακι. Αποκλειεται να τεσταρισαν το μηχανακι τους ως CD player. Εβαλαν το CDακι και αφου επαιξε σου λενε "ΟΚ, ριχτο στην παραγωγη".

Τους βγήκε τυχαία.

Οπως η Sony, που είμαι σίγορος ότι δεν στόχευε στους τόσους HiEndάδες που χρησιμοποιούν την πρώτη της παιχνιδομηχανή σαν cd player.