Kαλημέρα σε όλους.
Επειδή αισθάνομαι και λίγες ενοχές που άνοιξα το thread να πω δύο ακόμη πράγματα. Ο Guru είναι πιο αθώος από μένα.
Το μηχανάκι δεν το αξιολόγησα ηχητικά σαν ένα των 35 ευρώ.
Όποιος το ακούει σκληρό, ψηφιακό, σαν dvd των 50 ευρώ, σόρρυ αλλά θα πρέπει να το κοιτάξει.
Σίγουρα δεν ακούμε όλοι το ίδιο. Σίγουρα δεν έχουμε όλοι τις ίδιες εμπειρίες.
Και σίγουρα το 865 δεν είναι ντε και καλά καλύτερο player από τα δικά μας -σας.
Αλλά έχουν αναφερθεί και κάποια μηχανάκια που εντάξει δεν το βλέπουν ούτε με τηλεσκόπιο.
Όπως όλα τα μηχανάκια έτσι και αυτό διατηρεί το δικαίωμα του σωστού ματσαρίσματος.
Αλλά όταν κάποιος λέει για ασαφή μπάσα, για ψηφιακίλα στις φωνές ,για σκληρά πρίμα αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να ψάξει τα άλλα κομμάτια της ηχητικής του αλυσίδας και όχι το μικρό.
Κάποιος έγραψε και για ένα dvd της philips των 45 ευρώ.
Δεν θα γίνω πικρός αλλά θα του πω ,πως οι συγκρίσεις έχουν γίνει και με σετ των 20.000 χιλιάδων ευρώ.
Εκτός και αν έχει ανακαλύψει παρόμοια ευκαιρία.
Τα player που έχει στείλει για χόρτα εγώ δεν πρόκειται να τα αναφέρω δημόσια. Δεν υπάρχει λόγος.
Σε μεγάλες εντάσεις στο σύστημα μου παίζει εξαιρετικά.
Ακούγαμε 3 ώρες Fu Manchu, Kyuss, Monster Magnet, Tool.
Όχι μόνο δεν κουραστήκαμε αλλά όσο πέρναγε η ώρα θέλαμε να του χώνουμε και άλλα cd.
Σπάνια το παθαίνουμε αυτό με πηγές. Εντάξει το δικό μου έχει λαμπάτο στάδιο εξόδου και είναι ξεκούραστο. Αλλά κάποια άλλα...
Και όσοι έχουν ακούσει στο σπίτι μου ξέρουν ότι βαράμε σε ότι εντάσεις γουστάρουμε. Είναι συντονισμένη όλη η γειτονιά.
Ξαναλέω πως τεστ με κόσμο σε ένα κορυφαίο σύστημα για να βγάλουμε όλοι κάποια παρόμοια συμπεράσματα το θεωρώ γελοίο. Κυρίως λόγω της τιμής του.
Αυτή την εβδομάδα θα γυρίσω το δικό μου σε κάποια ακόμη κορυφαία συστηματα.
Θα σκληρύνω τη στάση μου απέναντι του και θα ξαναγράψω.
Ντοκ. και Γιώργο Κουνελάκη επειδή έχω μεγαλύτερο θάρρος μαζί σας δείτε το θέμα με προσοχή. Τα 300 ευρώ που έδωσες Γιώργο μόλις ακούσεις σωστά το μικρό θα σου φανούν 3000 χιλιάδες.
Δημήτρη επειδή έχω ακούσει το σύστημα σου πίστεψε με θα στο αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό. Εάν έπεσες σε περίπτωση πάρε του Παναγιωτίδωφ.
Έχουμε πει και στο παρελθόν πως ορισμένα συστήματα είναι πιο αναλυτικά και πιο ουδέτερα από κάποια άλλα. Φυσιολογικό.
Όταν το μηχανάκι έχει μπει σε LAMM , σε CARY, σε MCINTOSH, σε ιδιοκατασκευές που ο κατασκευαστής ξέρει πως ακούγονται ακόμη και οι κολλήσεις, σε KRELL, σε GRAAF, σε ,σε,σε και παίζει από πολύ καλά μέχρι εξαιρετικά,ε, έχουμε θέμα. Δεν νομίζετε;
Συμπερασματικά να πω πως μετά από μία εβδομάδα ακροάσεων ο ηχητικός του χαρακτήρας πηγαίνει προς την Αμερικάνικη σχολή (μπάσα-χαμηλή περιοχή) και φλερτάρει έντονα με την πιο εκλεπτυσμένη Αγγλική σχολή αλλά χωρίς τον λεπτόηχο χαρακτήρα της.
Ναι δεν έχει το βελούδινο σκοτάδι της Electrocompanient ή την εσωτερικότητα του Horning Sati αλλά κύριοι αν είχε στοιχεία και από τους Σκανδιναβούς ή την αυστηρότητα των Γερμανών και τη φινέτσα των Ιταλών τότε ή θα ξεκίναγα μαθήματα τέννις επί πάγου ή θα ξεκινούσα να εκτρέφω καβουρομάνες.
Δεν έχω χρυσά αυτιά. Πιθανό (μάλλον ισχύει) να είμαι πιο άσχετος από πολλούς εδώ μέσα αλλά επιτρέψτε στη μετριότητα μου να ξέρω τι ακούω τουλάχιστον στο σπίτι μου.
Εάν είχε το σασί του νέου Pathos ας πούμε ξέρω κόσμο που θα πλήρωνε πολλά λεφτά για να το αποκτήσει.
Αρκεί βέβαια να μην έβλεπε τον εσωτερικό του κόσμου.
Μην είστε αρνητικοί από την πρώτη στιγμή και βέβαια μην είστε θετικοί επειδή το λένε 20 άρρωστοι.
Εμπιστευθείτε τα δικά σας αυτιά.
Σε πολλές περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί η φάση είναι λάθος.
Φιλιά