ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Λοιπόν παιδιά τέρμα η πλάκα και ο ενθουσιασμός. Το δικό μου έχει παίξει συνολικά 7 ώρες και το έχω ακούσει προσεκτικά για 3-4 ώρες κάνοντας διάφορες συγκρίσεις με το Creek OBH14 που χρησιμοποιώ σαν dac και παθητικό προ.

Στις δοκιμές χρησιμοποίησα τα ίδια IC οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
Λόγω της αναλογικής εισόδου του Creek είναι πολύ εύκολο να δοκιμάσεις A/B το bluesky με Dac το Creek και σκέτο σαν player.

Λοιπόν συνοπτικά (στις 7 πρώτες ώρες):

Η έξοδος όντως είναι λίγο χαμηλότερη απ'ότι συνήθως

Έχει μεγαλύτερη ανάλυση οριακά από το Creek αλλά τα ψηλά του είναι απειροελάχιστα πιο σκληρά και είναι κάπως κουρεμένα χρονικά (δεν έχουν πολύ καλό release)

Τα μεσαία είναι αληθοφανή με άψογη άρθρωση αλλά το Creek υπερέχει λόγω σώματος

Στο χαμηλό παρόλο που έχει έκταση και σώμα χάνει ελαφρά σε έλεγχο από το Creek

Εντυπωσιάζει γενικά ο αέρας (ο διαχωρισμός των οργάνων)

Η εικόνα είναι πιο εντυπωσιακή λόγω της ανάλυσης αλλά δεν έχει τόσο τρισδιάστατη αίσθηση όσο με το Creek

Συνολικά θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά και σε κάποια σημεία υπερέχει αλλά όχι ότι είναι καλύτερο

Μην ξεχνάμε ότι και το Creek κλείνει τα 8 χρόνια σε λίγο καιρό. Εννοείται ότι μιλάμε για τρελό value for money σε σημείο που άνετα θα ζούσα με αυτό (με εξαίρεση το σώμα στα μεσαία) .
Το μόνο πρόβλημα είναι η αξιοπιστία (παίρνεις 2-3), και το σπαστικό display που δεν εμφανίζει τα track. Άντε πες και η εμφάνιση..

Όλες οι ακροάσεις έγιναν σε χαμηλές στάθμες επειδή έτσι συνηθίζω να ακούω πάντα :music-smiley-004:

Περίεργο,
ειδικά στο σώμα των μεσαίων είναι το ατού του.
Και το λέω εγώ που είχα το μανίσιο Creek OBH-14 (προτού το "σφάξω" και το κάνω over-engineered). Εγώ προσωπικά επιφυλάσσομαι για αναλυτικό review σε λίγες μέρες...-bye-

Απόσπασμα από ένα πολύ καλό thread 06/2006.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=2354

Μήνυμα του Δημήτρη Ντοκατζή:

"Είμαι σε ένα φίλο και ακούμε μουσική από το αναλογικό του τμήμα ( Clearaudio Champion level 2 / Morch / Clearaudio η λίγο ακριβότερη από την δική μου , που είναι η Victory). Δυο μονομπλόκ Plinius και ηχεία τα Φον Σβάϊκερ , με phono stage πάλι Clearaudio .
Κάποια στιγμή , χωρίς να τον αντιληφθώ ο φίλος βάζει ένα cd να παίξει . Εκπληκτος γυρίζω και τον ρωτώ " Εχεις και κασσετόφωνο" ( σημ. τόσο χάλια ακούστηκε ) .
To cd player του ήταν το Theta Miles . Το αγόρασα εγώ .

Τι έγινε ο μπλε ουρανός άρχισε να εμφανίζει συννεφάκια?

Πήρα χτες και το δικό μου. Οι εντυπώσεις από τις πρώτες 3 ώρες συμφωνούν με την άποψη του Γιάννη Ακριβόπουλου: 'Το BLUE SKY έχει ένα πράγμα και τίποτα άλλο.Απλά δεν ενοχλεί τα αυτιά πουθενά.Έτσι μπορώ να πω πως παίζει αξιοπρεπώς αλλά όχι όπως περιγράφεται στο thread συγκριτικά με ακριβές ή λιγότερο ακριβές μηχανές…Το BS είναι χειρότερο στην ατάκα, στο σώμα και στην περιγραφή/ανάλυση του χαμηλού.Οι μεσαίες μία από τα ίδια σε χαρακτηριστικά… + λίγο θολές/μουντές…Τα πρίμα δεν έχουν την πρέπουσα ανάλυση, περιγραφή, ροή, σβήσιμο, ατάκα/σκάσιμο πιατινιών.'

Το καλύτερο του σημείο είναι για εμένα ότι έχει σχετικά ξεκούραστο και απλωμένο ήχο και το χειρότερο η έλλειψη ατάκας και το υποτονικό χαμηλό. Σε κάποια δισκάκια ακούστηκε καλύτερο από το παλιό απλό marantz που έχω, αλλά σε κάποια άλλα σαφώς χειρότερο. Φονέας γιγάντων σίγουρα δεν είναι.

Σημειώστε ότι είμαι δύκολη με τα cd players που έχουν έρθει για δοκιμή σπίτι μου. Cairn, Naim, Musical Fidelity, Micromega έχουν πάρει πόδι προ πολλού. Δεν γενικεύω όμως την άποψη μου, γιατί πραγματικά το κάθε σύστημα έχει τόσες ιδιαιτερότητες που μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να είναι άριστα. Απλά το αναφέρω για να συμπληρώσω το παραπάνω σχόλιο για το Βlue Sky.

Σίγουρα πάντως δεν με χάλασε οι αγορά του, πλέον μπορώ να έχω και mp3 στο σύστημα μου και αν μη τι άλλο έχει πλάκα που όλοι μπορούμε να έχουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς και να το σχολιάζουμε ;)

Last edited:
Αν καταφέρνει να παίζει και να συγκρίνεται με το creek obh14, αυτό λέει πολλά.
Εγώ από μιά άποψη στεναχωρέθηκα που το έδωσα.
Αλλά είπαμε.
Πάμε μπροστά και τα ψηφιακά ξεφύγανε.

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Να σας πώ και γω τις εντυπώσεις μου για το 865.
Σε σχέση με το consonanse CD120 που εχω που είναι και η μοναδική πηγή με την οποια εχω ακούσει σπίτι μου, ο ήχος του 865 είναι πιο flat (δε ξέρω αν το περιγράφω σωστά, εννοώ οτι δεν έχει ζωντάνια, στο 120 υπάρχει περισσοτερο ’’πάθος’’) τα μπάσα του είναι ενα πραγμα, σε ενα τύμπανο πχ η μεμβρανη ακουγεται λιγότερο, τα καμπανακια, πιατινια εχουν λιγότερη έκταση και τελευταια παρατήρηση οτι με το volume του pre στην ίδια θέση η ενταση του 865 είναι αρκετα πιο χαμηλή. Αυτα, δεν εχω μεγαλη πείρα αλλά αυτα άκουσα μετα απο 2 μέρες που με καποια διαλείματα επαιξε όλο το 24ωρο.

Έχει χαμηλή έξοδο απλά. Δεν είναι όμως αυτό κριτήριο ποιότητας για ήχο.
Για να έρθουν όλα εμπρός, άλλαξε πολικότητα στη πρίζα και θα με θυμηθείς.

Kαλημέρα σε όλους.
Επειδή αισθάνομαι και λίγες ενοχές που άνοιξα το thread να πω δύο ακόμη πράγματα. Ο Guru είναι πιο αθώος από μένα.
Το μηχανάκι δεν το αξιολόγησα ηχητικά σαν ένα των 35 ευρώ.
Όποιος το ακούει σκληρό, ψηφιακό, σαν dvd των 50 ευρώ, σόρρυ αλλά θα πρέπει να το κοιτάξει.
Σίγουρα δεν ακούμε όλοι το ίδιο. Σίγουρα δεν έχουμε όλοι τις ίδιες εμπειρίες.
Και σίγουρα το 865 δεν είναι ντε και καλά καλύτερο player από τα δικά μας -σας.
Αλλά έχουν αναφερθεί και κάποια μηχανάκια που εντάξει δεν το βλέπουν ούτε με τηλεσκόπιο.
Όπως όλα τα μηχανάκια έτσι και αυτό διατηρεί το δικαίωμα του σωστού ματσαρίσματος.
Αλλά όταν κάποιος λέει για ασαφή μπάσα, για ψηφιακίλα στις φωνές ,για σκληρά πρίμα αυτό που θα πρέπει να κάνει είναι να ψάξει τα άλλα κομμάτια της ηχητικής του αλυσίδας και όχι το μικρό.
Κάποιος έγραψε και για ένα dvd της philips των 45 ευρώ.
Δεν θα γίνω πικρός αλλά θα του πω ,πως οι συγκρίσεις έχουν γίνει και με σετ των 20.000 χιλιάδων ευρώ.
Εκτός και αν έχει ανακαλύψει παρόμοια ευκαιρία.
Τα player που έχει στείλει για χόρτα εγώ δεν πρόκειται να τα αναφέρω δημόσια. Δεν υπάρχει λόγος.
Σε μεγάλες εντάσεις στο σύστημα μου παίζει εξαιρετικά.
Ακούγαμε 3 ώρες Fu Manchu, Kyuss, Monster Magnet, Tool.
Όχι μόνο δεν κουραστήκαμε αλλά όσο πέρναγε η ώρα θέλαμε να του χώνουμε και άλλα cd.
Σπάνια το παθαίνουμε αυτό με πηγές. Εντάξει το δικό μου έχει λαμπάτο στάδιο εξόδου και είναι ξεκούραστο. Αλλά κάποια άλλα...
Και όσοι έχουν ακούσει στο σπίτι μου ξέρουν ότι βαράμε σε ότι εντάσεις γουστάρουμε. Είναι συντονισμένη όλη η γειτονιά.
Ξαναλέω πως τεστ με κόσμο σε ένα κορυφαίο σύστημα για να βγάλουμε όλοι κάποια παρόμοια συμπεράσματα το θεωρώ γελοίο. Κυρίως λόγω της τιμής του.
Αυτή την εβδομάδα θα γυρίσω το δικό μου σε κάποια ακόμη κορυφαία συστηματα.
Θα σκληρύνω τη στάση μου απέναντι του και θα ξαναγράψω.

Ντοκ. και Γιώργο Κουνελάκη επειδή έχω μεγαλύτερο θάρρος μαζί σας δείτε το θέμα με προσοχή. Τα 300 ευρώ που έδωσες Γιώργο μόλις ακούσεις σωστά το μικρό θα σου φανούν 3000 χιλιάδες.
Δημήτρη επειδή έχω ακούσει το σύστημα σου πίστεψε με θα στο αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό. Εάν έπεσες σε περίπτωση πάρε του Παναγιωτίδωφ.
Έχουμε πει και στο παρελθόν πως ορισμένα συστήματα είναι πιο αναλυτικά και πιο ουδέτερα από κάποια άλλα. Φυσιολογικό.
Όταν το μηχανάκι έχει μπει σε LAMM , σε CARY, σε MCINTOSH, σε ιδιοκατασκευές που ο κατασκευαστής ξέρει πως ακούγονται ακόμη και οι κολλήσεις, σε KRELL, σε GRAAF, σε ,σε,σε και παίζει από πολύ καλά μέχρι εξαιρετικά,ε, έχουμε θέμα. Δεν νομίζετε;
Συμπερασματικά να πω πως μετά από μία εβδομάδα ακροάσεων ο ηχητικός του χαρακτήρας πηγαίνει προς την Αμερικάνικη σχολή (μπάσα-χαμηλή περιοχή) και φλερτάρει έντονα με την πιο εκλεπτυσμένη Αγγλική σχολή αλλά χωρίς τον λεπτόηχο χαρακτήρα της.
Ναι δεν έχει το βελούδινο σκοτάδι της Electrocompanient ή την εσωτερικότητα του Horning Sati αλλά κύριοι αν είχε στοιχεία και από τους Σκανδιναβούς ή την αυστηρότητα των Γερμανών και τη φινέτσα των Ιταλών τότε ή θα ξεκίναγα μαθήματα τέννις επί πάγου ή θα ξεκινούσα να εκτρέφω καβουρομάνες.
Δεν έχω χρυσά αυτιά. Πιθανό (μάλλον ισχύει) να είμαι πιο άσχετος από πολλούς εδώ μέσα αλλά επιτρέψτε στη μετριότητα μου να ξέρω τι ακούω τουλάχιστον στο σπίτι μου.
Εάν είχε το σασί του νέου Pathos ας πούμε ξέρω κόσμο που θα πλήρωνε πολλά λεφτά για να το αποκτήσει.
Αρκεί βέβαια να μην έβλεπε τον εσωτερικό του κόσμου.
Μην είστε αρνητικοί από την πρώτη στιγμή και βέβαια μην είστε θετικοί επειδή το λένε 20 άρρωστοι.
Εμπιστευθείτε τα δικά σας αυτιά.
Σε πολλές περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί η φάση είναι λάθος.
Φιλιά

Παρακολουθώ με πολύ ενδιαφέρον αυτό το thread και μπράβο στην προσπάθεια όλων σας για την διερεύνηση του φαινομένου BlueSky!
Έχω όμως μια απορία. Αν είναι πράγματι τόσο «βρώμικος» ο ήχος από υψίσυχνο αφιλτράριστο θόρυβο, όπως είπε ο φίλος Internet King στα μηνύματα # 157 & #161, δεν κινδυνεύουν κάποια tweeter ή super tweeter να καούν, ειδικά αν οι προ/τελικοί είναι wideband;
Ο υψίσυχνος θόρυβος σίγουρα δημιουργεί κάποιο φαινόμενο dithering. Ίσως αυτό να είναι εν μέρει ο λόγος για την «μαγεία» του ήχου στις χαμηλές εντάσεις, αλλά και τις διαφοροποιημένες κριτικές; Σε συστήματα με εκτεταμένο εύρος στις υψηλές το φαινόμενο dithering «παίζει», ενώ στα υπόλοιπα όχι, οπότε χωρίς φαινομενικά να υπάρχει σοβαρός λόγος, το BlueSky έχει διαφορετική ηχητική υπογραφή;

Παναγιώτη, μέχρι και τι πετάλια χρησιμοποιούν οι κιθαρίστες ακούμε.
Όταν μπορείς να ξεχωρίσεις και πόσες κιθάρες έχουν γραφτεί πάνω στις κανονικές , έχουμε θέμα.

Απόσπασμα από ένα πολύ καλό thread 06/2006.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=2354

Μήνυμα του Δημήτρη Ντοκατζή:

"Είμαι σε ένα φίλο και ακούμε μουσική από το αναλογικό του τμήμα ( Clearaudio Champion level 2 / Morch / Clearaudio η λίγο ακριβότερη από την δική μου , που είναι η Victory). Δυο μονομπλόκ Plinius και ηχεία τα Φον Σβάϊκερ , με phono stage πάλι Clearaudio .
Κάποια στιγμή , χωρίς να τον αντιληφθώ ο φίλος βάζει ένα cd να παίξει . Εκπληκτος γυρίζω και τον ρωτώ " Εχεις και κασσετόφωνο" ( σημ. τόσο χάλια ακούστηκε ) .
To cd player του ήταν το Theta Miles . Το αγόρασα εγώ .

Ακόμη και αν βάλουμε και την συνέχεια του μηνύματος δηλαδή

" . . .Με ηχεία Mythos Ebony ( παντοκατευθυντικά) , ενισχυτή είτε τον μπέρυ ( ένας είναι ο μπέρυ )´είτε τον ολοκληρωμένο SAM της Audionet και αναλογικό τμήμα ( Final Tool / Unify / Victory H ) με phono stage το PAM της AudioNet , υπάρχουν πολλά cd που παίζουν πολύ καλύτερα από το αντίστοιχο βινύλιο . Προχθές κατάφερα μάλιστα να δουλέψω και την γυναίκα μου ( φίου - επιφώνημα θαυμασμού ) για το ποιά πηγή έπαιζε . Το αναλογικό τμήμα φαντάζει ψόφιο . Λίγα μπάσα , τσιριχτά πρίμα , τζούφια ντραμς, άδειο , αδύναμο , λιγότερο impact. Ναι , ο αέρας μεταξύ των οργάνων παραμένει μεγαλύτερος στο βινύλιο .Who cares ? . . ."

δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το νόημα της παρατήρησης σου . ( εκτός κι αν εννοείς ότι δοκίμασα το Theta σπίτι μου στο δικό μου σύστημα , αυτό συνέχιζε να πάιζει χάλια και μετά το αγόρασα γιατί είμαι βλάκας )

Last edited:
Μόλις άκουσα το cd της Madeleine Peyroux " Half the perfect world " .

Σε σχέση με την αναπαραγωγή του απο το Marantz cd5000 , υπάρχει βελτίωση στην καθαρότητα που ακούγεται η φωνή της, λεπτομέρειες σε πνευστά όργανα ( και στα βιολιά ) και λίγο πιο καθαρές οι γραμμές του μπάσσου (όσο έχει).
Σαν αρνητικό στοιχείο τα πρίμα σε κάποια κρουστά ακούστηκαν σαν θολά αλλά όχι τόσο τεράστια διαφορά απο το Marantz.

Πάντως και χωρίς το scart αλλά με το καλωδιο composite συνδεμένο χάνει λίγο σε ένταση. Είδα μια ταινία χθές το βράδυ και το ξέχασα κουμπωμένο και το πρωί μου φάνηκε σαν να παίζει χαμηλότερα και έφταιγε αυτό.

Επειδή δεν βρήκα σφουγγάρι να το στηρίξω και να χωράει και στο rack έκανα μια πατέντα για την στήρηξη.

2 στρώσεις απο χοντρο σκληρό χαρτονάκι και αναμεσά τους αφρώδης κολλητική ταινία διπλής όψεως. Και έβαλα κι ένα βιβλίο απο επάω γιατί κάθε φορά που πατούσα κουμπί πήγαινε 5 -6 εκατοστά πίσω , πολύ ψέυτικη η κατασκευή του. Αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έχω καταλάβει διαφορά λόγω της υποτυπώδους αλλαγής τρόπου στήριξης.

Αυτα....

...ένα είναι σίγουρο πάντως και το είπα από την αρχή...το "μπλεσκατούλι" χρειάζεται κάποιες μέρες στο "repeat" για να παίξει τα μέγιστα...σε 3 και 7 ώρες δεν βγαίνει ολοκληρωμένη άποψη...άσε που μπορεί να πέσετε στη στιγμή που κάνει την "κοιλιά" του στρωσίματος την ώρα που το ακούτε...και κάτι ακόμα, όσον αφορά τη χαμηλή έξοδο...επαναλαμβάνω : ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ του VOLUME ΤΟΥ PLAYER από το remote control, να είναι ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ...-bye-

Μόλις άκουσα το cd της Madeleine Peyroux " Half the perfect world " .

Σε σχέση με την αναπαραγωγή του απο το Marantz cd5000 , υπάρχει βελτίωση στην καθαρότητα που ακούγεται η φωνή της, λεπτομέρειες σε πνευστά όργανα ( και στα βιολιά ) και λίγο πιο καθαρές οι γραμμές του μπάσσου (όσο έχει).
Σαν αρνητικό στοιχείο τα πρίμα σε κάποια κρουστά ακούστηκαν σαν θολά αλλά όχι τόσο τεράστια διαφορά απο το Marantz.

Πάντως και χωρίς το scart αλλά με το καλωδιο composite συνδεμένο χάνει λίγο σε ένταση. Είδα μια ταινία χθές το βράδυ και το ξέχασα κουμπωμένο και το πρωί μου φάνηκε σαν να παίζει χαμηλότερα και έφταιγε αυτό.

Επειδή δεν βρήκα σφουγγάρι να το στηρίξω και να χωράει και στο rack έκανα μια πατέντα για την στήρηξη.

2 στρώσεις απο χοντρο σκληρό χαρτονάκι και αναμεσά τους αφρώδης κολλητική ταινία διπλής όψεως. Και έβαλα κι ένα βιβλίο απο επάω γιατί κάθε φορά που πατούσα κουμπί πήγαινε 5 -6 εκατοστά πίσω , πολύ ψέυτικη η κατασκευή του. Αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έχω καταλάβει διαφορά λόγω της υποτυπώδους αλλαγής τρόπου στήριξης.

Αυτα....

...και το 5000 είναι υποδεέστερό του...καρατσεκαρισμένο αυτό...άσε το player να στρώσει και πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου...

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Ντοκ. και Γιώργο Κουνελάκη επειδή έχω μεγαλύτερο θάρρος μαζί σας δείτε το θέμα με προσοχή. Τα 300 ευρώ που έδωσες Γιώργο μόλις ακούσεις σωστά το μικρό θα σου φανούν 3000 χιλιάδες.

28e έδωσα Τζίμι..
300κάτι έχω δώσει για το Harman Kardon, ενα απο τα πιό φτηνά CD Player της αγοράς.. Και επαναλαμβάνω το BLUEsky δεν υπερτερεί, σύμφωνα με αυτά που εγώ ακούω, σε κανέναν τομέα εναντι του HΚ. -bye-

Μπορεί κάποιος σε απλοϊκότατα ελληνικά να εξηγήσει τι εστί ''η φάση είναι λάθος, βάλε την πρίζα ανάποδα''??:bang: :bang:

Ευχαριστώ....

δοκιμασε την πριζα του που παιζει καλυτερα .....

δηλ, γυρνατην και αναποδα να δεις τι γινεται .....

Κοίτα να δεις που ένα 'μπλέσκατούλι' μπορεί να παίξει καλύτερα από ένα harman kardon, ένα marantz, ένα cairn...
Μου φαίνεται και το ξαναλέω ότι είστε υπερβολικοί.
Θα τείνω να συμφωνήσω με όσους απλά είπαν ότι καλό είναι αλλά τίποτα το φοβερό. Δλδ οι μετρήσεις που έκανε ο φίλος Internet King δεν λένε κάτι ?
Αν το μηχάνημα έκανε 600 ευρώ κ είχε τέτοιες μετρήσεις τι θα λέγαμε ? Ότι είναι για τα σκουπίδια δεν θα λέγαμε ? Κ ότι δεν παίζει καλά δεν θα λέγαμε ?
Τώρα δεν το λέμε γιατί έχει το άλλοθι ότι κοστίζει 30 ευρώ μόνο.

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Κοίτα να δεις που ένα 'μπλέσκατούλι' μπορεί να παίξει καλύτερα από ένα harman kardon, ένα marantz, ένα cairn...
Μου φαίνεται και το ξαναλέω ότι είστε υπερβολικοί.
Θα τείνω να συμφωνήσω με όσους απλά είπαν ότι καλό είναι αλλά τίποτα το φοβερό. Δλδ οι μετρήσεις που έκανε ο φίλος Internet King δεν λένε κάτι ?
Αν το μηχάνημα έκανε 600 ευρώ κ είχε τέτοιες μετρήσεις τι θα λέγαμε ? Ότι είναι για τα σκουπίδια δεν θα λέγαμε ? Κ ότι δεν παίζει καλά δεν θα λέγαμε ?
Τώρα δεν το λέμε γιατί έχει το άλλοθι ότι κοστίζει 30 ευρώ μόνο.

...φίλε Μιχάλη...το άκουσες το "μπλεσκατούλι"?????

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

...φίλε Μιχάλη...το άκουσες το "μπλεσκατούλι"?????
Να σου πω την αλήθεια ήμουν έτοιμος χθες το πρωί να το αγοράσω αλλά κάποιοι συνφορουμίτες εδώ μέσα + κάποιοι από το Avsite τότε που είχε γίνει πάλι θέμα έγραψαν τα αντίθετα κ ότι τελικά δεν αξίζει.
Οπότε δεν το αγόρασα κ δεν το έχω ακούσει.