ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Αngelo, είμαι μέσα. Ωραίος τρόπος και για γνωριμίες με φίλους.
Μόνο πες μου το σεταπ σου.

Εμενα παντως αν με ρωτησεις για το δικο μου συστημα τα ηχεια μου δεν προκειτε να στα πω που να σκασεις:flipout: -bye-

Πάντως όπως έγραψε και ο mdvq , δεν υπα´ρχει λόγος όυτε και κίνητρο απο κάποιον να πεισθεί κάποιος άλλος.

Λίγο :offtopic: & παλιό, αλλά ίσως λίγο σχετικό:

Κύριε Γκουρού ποια γραμμή από την ομάδα στα δεξιά αντιστοιχεί σε μήκος με τη γραμμή δεξιά;
Οι υπόλοιποι τι λέτε;

Attachments

• 270px-Asch_experiment.jpg
    270px-Asch_experiment.jpg
    4.7 KB · Views: 57
Σωστός ο mdvq. Κανείς δεν πρέπει να ακούει εμένα ή τους απέναντι ή δεν ξέρω και εγώ ποιους.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ.
Μιχάλη Κορ. επειδή δεν το έχεις ακούσει και πιστεύεις από ότι φαίνεται τις αρνητικες απόψεις μείνε σε αυτές και μη γράφεις για άλλα player γιατί φίλε μου θα με στείλεις για ραδίκια.
Όποτε θέλεις το σπίτι μου είναι ανοικτό να βγάλουμε μαζί κάποια συμπεράσματα. Δεν σου λέω ότι θα βγάλουμε τα ίδια , αλλά να βγάλεις και εσύ κάποια και όχι μόνο ότι διαβάζεις.
Πολύ-πολύ φιλικά.

Το γράφω για τελευταία φορά. Σύστημα με σύστημα διαφέρει. Χώρος με χώρος διαφέρει. Ακροατής με ακροατή διαφέρει. Μπορεί το μικρό να είναι τσάμπα αλλά θέλει και αυτό το ψιλοματσαρισμά του. Μουσική παίζει δεν πλέκει πουλόβερ.

Όταν καποιος έχει διώξει όλες τις γάτες από τη γειτονιά του μπορεί να το βρει μέχρι και θαμπό. Που δεν είναι.

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

.

Το ενδιαφέρον μου για αυτό εδώ το thread παραμένει γιατί εκτός από το DV-865 μας δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία της ανταλλαγής απόψεων για ένα μηχάνημα που το έχουμε πλέον όλοι μας.

Και της ενωσης της hifi με την Hiend θα συμπληρωνα και γω με την σειρα μου:ernaehrung004:

Λίγο :offtopic: & παλιό, αλλά ίσως λίγο σχετικό:

Κύριε Γκουρού ποια γραμμή από την ομάδα στα δεξιά αντιστοιχεί σε μήκος με τη γραμμή δεξιά;
Οι υπόλοιποι τι λέτε;

Μάλλον το τελευταίο δεξιά έπρεπε να γράφει αριστερά?

Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια,ειναι 300 κουφοι εδω μεσα και 3η4 ειναι χρυσα αυτια?
Οχι μονο το 63kiss δεν παιζει καλυτερα απο το "μικρο" αλλα,ουτε το 163 many kisses δεν προκειται να παιξει.
Εδω επαιξε χειροτερα το 17 kiss θα παιξει καλυτερα το 63? μην τρελαθουμε .
Και βεβαια το θεωρω τουλαχιστον υποκριτικο και περιεργο μελη που δεν το εχουνε ακουσει να εκφραζουν αποψη.
Μεγαλο ενδιαφερον θα ειχε να γινει καποια κοντρα αλλα....σε blind test με τα προαναφερομενα players.
Και κατι αλλο που ξεχασα,το harman kardon δεν συγκρινεται με το blue sky,τo H K αν του ανοιξετε με το ανοιχτηρι για κονσερβες μια τρυπα απο πανω,γινεται πολυ μα παρα πολυ ωραιος πρωτοτυπος κουμπαρας που παιζει μουσικη"συγνωμη συχνοτητες ηθελα να πω".

Κάτι αρχίζει να μου μυρίζει εδώ...
Δεν μπορεί να έχει κανείς άποψη για κάτι που δεν άκουσε. Τελεία και παύλα.
Για στη πάντα..

Βλέπω λοιπόν ότι δεν μπορώ να έχω άποψη για κάτι που δεν έχω ακούσει...
μάλιστα...
ότι πείτε παιδιά...
Από εδώ κ πέρα, θα διαβάζω λοιπόν τα σχολιά σας...
Βέβαια αν γράφουμε μόνο όταν το έχουμε ακούσει ή το έχουμε ή το βλέπουμε κτλ, τότε θα γράφουμε όλοι μας πολύ λιγότερο...

Αngelo, είμαι μέσα. Ωραίος τρόπος και για γνωριμίες με φίλους.
Μόνο πες μου το σεταπ σου.

Δημήτρη αυτή την στιγμή υπάρχουν στο σπίτι τα εξής: Alchemist Kraken / NAD 3020 βελτιωμένος / t-amp - chario 200T / Leak Sandwich / tannoy M2 / Philips SA763
hord carnival / dnm / ultrlink / supra / QED SILVER

-bye-

Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουμε διαμάχη φίλε μου.
Εγώ πιστεύω κάτι, εσύ κάτι άλλο, νομίζω κ οι 2 έχουμε την αποψή μας που είναι σεβαστή !

A, τότε έχω άποψη κι εγώ για το Xperience που ακόμα ούτε ζωγραφιά δεν το'δα... Μάλιστα!
Και τι λεω? Μάπα ή όχι?
Για ίσια λέμε...

Παιδιά´, εδώ δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε τις απόψεις όλων όσων το άκουσαν το "μπλεσκατούλι", που να βρούμε χρόνο να διαβάσουμε και τις απόψεις όσων δεν το άκουσαν. Σεβαστείτε τουλάχιστον το χρόνο μας.

A, τότε έχω άποψη κι εγώ για το Xperience που ακόμα ούτε ζωγραφιά δεν το'δα... Μάλιστα!
Και τι λεω? Μάπα ή όχι?
Για ίσια λέμε...
Κώστα θα πάω να αγοράσω ένα 865 και αν πράγματι είναι τόσο καλό που μπορεί να παίξει καλύτερα από το arcam cd93 που έχω θα το γράψω.
Όσοι με έχουν γνωρίσει θα ξέρουν ότι δεν φοβάμαι να γράψω κ να παραδεχθώ αν έχω πει ή κάνει κάτι κ είμαι λάθος.

Πάντως, έχεις δίκιο.
Παραείμαι αρνητικός μου φαίνεται.

Μάλλον φταίει που έχει μόνο τόσο λίγα ευρώ.