Αngelo, είμαι μέσα. Ωραίος τρόπος και για γνωριμίες με φίλους.
Μόνο πες μου το σεταπ σου.
Εμενα παντως αν με ρωτησεις για το δικο μου συστημα τα ηχεια μου δεν προκειτε να στα πω που να σκασεις
Πάντως όπως έγραψε και ο mdvq , δεν υπα´ρχει λόγος όυτε και κίνητρο απο κάποιον να πεισθεί κάποιος άλλος.
Σωστός ο mdvq. Κανείς δεν πρέπει να ακούει εμένα ή τους απέναντι ή δεν ξέρω και εγώ ποιους.
ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ.
Μιχάλη Κορ. επειδή δεν το έχεις ακούσει και πιστεύεις από ότι φαίνεται τις αρνητικες απόψεις μείνε σε αυτές και μη γράφεις για άλλα player γιατί φίλε μου θα με στείλεις για ραδίκια.
Όποτε θέλεις το σπίτι μου είναι ανοικτό να βγάλουμε μαζί κάποια συμπεράσματα. Δεν σου λέω ότι θα βγάλουμε τα ίδια , αλλά να βγάλεις και εσύ κάποια και όχι μόνο ότι διαβάζεις.
Πολύ-πολύ φιλικά.
Το γράφω για τελευταία φορά. Σύστημα με σύστημα διαφέρει. Χώρος με χώρος διαφέρει. Ακροατής με ακροατή διαφέρει. Μπορεί το μικρό να είναι τσάμπα αλλά θέλει και αυτό το ψιλοματσαρισμά του. Μουσική παίζει δεν πλέκει πουλόβερ.
Όταν καποιος έχει διώξει όλες τις γάτες από τη γειτονιά του μπορεί να το βρει μέχρι και θαμπό. Που δεν είναι.
.
Το ενδιαφέρον μου για αυτό εδώ το thread παραμένει γιατί εκτός από το DV-865 μας δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία της ανταλλαγής απόψεων για ένα μηχάνημα που το έχουμε πλέον όλοι μας.
Λίγοfftopic: & παλιό, αλλά ίσως λίγο σχετικό:
Κύριε Γκουρού ποια γραμμή από την ομάδα στα δεξιά αντιστοιχεί σε μήκος με τη γραμμή δεξιά;
Οι υπόλοιποι τι λέτε;
Ρώτα και για κανα δρόμο που δεν ξέρεις...
Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξουμε διαμάχη φίλε μου.
Εγώ πιστεύω κάτι, εσύ κάτι άλλο, νομίζω κ οι 2 έχουμε την αποψή μας που είναι σεβαστή !
Κώστα θα πάω να αγοράσω ένα 865 και αν πράγματι είναι τόσο καλό που μπορεί να παίξει καλύτερα από το arcam cd93 που έχω θα το γράψω.A, τότε έχω άποψη κι εγώ για το Xperience που ακόμα ούτε ζωγραφιά δεν το'δα... Μάλιστα!
Και τι λεω? Μάπα ή όχι?
Για ίσια λέμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.