ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

...πού να διαβάσετε και τις "απόψεις" του "avsite"...:flipout: :flipout: :flipout:
...άαααααααααλλα "αυτιά"...:flipout: :flipout: :flipout:

Η θέση μου δεν είναι ενάντια στο πρόσωπό σου. Παίρνει πολύ κόσμο μαζί.
Έχω μπουχτίσει καθημερινά να διαβάζω γνώμες μελών για κάτι που πρώτη φορά διάβασαν στη ζωή τους!
Στις περισσότερες κατηγορίες γίνεται αυτό.

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια,ειναι 300 κουφοι εδω μεσα και 3η4 ειναι χρυσα αυτια?
Οχι μονο το 63kiss δεν παιζει καλυτερα απο το "μικρο" αλλα,ουτε το 163 many kisses δεν προκειται να παιξει.
Εδω επαιξε χειροτερα το 17 kiss θα παιξει καλυτερα το 63? μην τρελαθουμε .
".

Και γω με την σειρα μου δεν εχω καταλαβει αν θα πρεπει πρωτα να σε ρωταω τι ειναι καλο και τι οχι, και μετα να γραφω την γνωμη μου!!!
Ποιος σου ειπε οτι διεκδικω τον τιτλο του χρυσου αυτιου????
Αποκλειεις το γεγονος να ειμαι εγω ο κουφος????
Την γνωμη μας γραφουμε εδω μεσα, αν δεν μπορουμε ,πες το μας ευθεως να μην ενοχλουμε κιολας.

Η θέση μου δεν είναι ενάντια στο πρόσωπό σου. Παίρνει πολύ κόσμο μαζί.
Έχω μπουχτίσει καθημερινά να διαβάζω γνώμες μελών για κάτι που πρώτη φορά διάβασαν στη ζωή τους!
Στις περισσότερες κατηγορίες γίνεται αυτό.

Όχι έχεις δίκιο Κώστα κ το εννοώ.

Θα πάω σήμερα να πάρω ένα 865 κ θα γράψω εντυπώσεις.

Πάντως η τιμή σε κάνει να σκέφτεσαι με έναν τρόπο συγκεκριμένο.

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Κώστα θα πάω να αγοράσω ένα 865 και αν πράγματι είναι τόσο καλό που μπορεί να παίξει καλύτερα από το arcam cd93 που έχω θα το γράψω.
Όσοι με έχουν γνωρίσει θα ξέρουν ότι δεν φοβάμαι να γράψω κ να παραδεχθώ αν έχω πει ή κάνει κάτι κ είμαι λάθος.

Πάντως, έχεις δίκιο.
Παραείμαι αρνητικός μου φαίνεται.

Μάλλον φταίει που έχει μόνο τόσο λίγα ευρώ.

Μιχάλη μου ,
μην ξεχνάς οτι και με την ΑΜΟΙ σου πολλοί την θεώρησαν "δήθεν" και σιγά τα "ωα" και μάλιστα άτομα που ούτε την είδαν ποτέ

το ιδιο πιστευα και γω αν και δεν τοποθετήθηκα ποτε εναντιον της της στο ανοικτο φορουμ διοτι δεν την ειχα δει
όμως ερχόμενος στο σπιτι σου αυτοαναιρεσα την άποψη μου αρδην

αρα ειναι μαλλον σωστο να μην έχουμε γνώμη για κάτι που δεν έχουμε δει-ακουσει

ουτε επισης (δεν αναφέρομαι σε εσενα) ειναι σωστο να μειωνουμε μηχανακια συνφορουμητων μας μονο και μονο για να αποδείξουμε οτι το bluesky είναι κορυφή

Μιχάλη, η μικρή δική μου ένσταση δεν είναι για την αίσθηση που σου έχει δημιουργηθεί. Και έκανες καλά που την έγραψες . Προς θεού.
Απλά επειδή ανέφερες κάποια μηχανάκια τα οποία μπορεί και να παίζουν χειρότερα από το μικρό και δεν το έχεις σαν προσωπική εμπειρία, γι αυτό έγραψα τα παραπάνω. Εάν το είχες δεν θα μίλαγα.
Ο Ίντερνετ κινγκ γράφει για το Tascam το οποίο δεν έχω ακούσει και βέβαια δεν έχω ακούσει και στο χώρο του με τα μηχανήματα του.
Αρα σέβομαι τη γνώμη του και την ακούω με προσοχή.

Δεν τρέχει μία εξάλλου θα κάνουμε ακροάση και θα τα πούμε από κοντά.

Angelo, μια χαρά είσαι. Άσε μου 3-4 μέρες και θα το οργανώσουμε οπωσδήποτε. Θα σου στείλω και pm για να οργανωθούμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Μιχάλη μου ,
μην ξεχνάς οτι και με την ΑΜΟΙ σου πολλοί την θεώρησαν "δήθεν" και σιγά τα "ωα" και μάλιστα άτομα που ούτε την είδαν ποτέ

το ιδιο πιστευα και γω αν και δεν τοποθετήθηκα ποτε εναντιον της της στο ανοικτο φορουμ διοτι δεν την ειχα δει
όμως ερχόμενος στο σπιτι σου αυτοαναιρεσα την άποψη μου αρδην

αρα ειναι μαλλον σωστο να μην έχουμε γνώμη για κάτι που δεν έχουμε δει-ακουσει

ουτε επισης (δεν αναφέρομαι σε εσενα) ειναι σωστο να μειωνουμε μηχανακια συνφορουμητων μας μονο και μονο για να αποδείξουμε οτι το bluesky είναι κορυφή

Λες κ είσαι μέσα στο μυαλό μου Larry.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα πριν λίγο κ λέω τι μ@λ@κ@ς είμαι που κάθομαι κ γράφω τέτοια πράγματα....:bang:

Πάω να το πάρω παιδιά.

Αν παίζει το ίδιο καλά με το δικό μου θα....:dead:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Αν παίζει το ίδιο καλά με το δικό μου θα....:dead:

Αν παιζει καλυτερα τοτε πες την γνωμη σου ελευθερα...
Αν οχι ...αποφυγε το γιατι θα σε μαλλωσουν φιλε μου!!!

Παιδιά η συζήτηση κυλάει ήρεμα και με πολύ ενδιαφέρον για όλους... Μην την χαλάσουμε...

Ps. Κανένα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή παίζει? :ernaehrung004:

Εγώ δεν ξέρω πώς παίζει το κλαπατσίμπανο γιατί δεν το έχω ακούσει.
Θα το ακούσω όμως πολύ σύντομα και θα σας πώ (ήδη έχουμε "καβατζώσει" κάποια
icon12.gif
).
Αυτό που ξέρω όμως είναι οτι ανεβάζει κατακόρυφα τα hits... 11,500 σε 2 μέρες...:speechless-smiley-0

Κουλάρετε ρε... Θα κρεμάσει το forum....
icon10.gif

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

αυτο ξαναπεστο
οντως παρουσιάστηκαν μεμονωμένα κρούσματα που ελπίζουμε να μην πάρουν έκταση όμως αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί άπο το να γράψουμε την άποψη μας

Γεια σε ολους! Μενει καποιος που εχει το εν λογω player Αγ.Παρασκευη,η καπου κοντα? Θα ηθελα να κανονιζαμε μια ακροαση,πινοντας καφεδακι! Θα μου πειτε,πηγαινε παρε ενα,αλλα το θεμα ειναι πως αν δεν καταφερνει να διεγειρει τον τελικο μου,μετα θα μου παει αχρηστο.... Βλεπετε,για πληρη ισχυ,χρειαζεται πανω απο 3V....:slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

το'πιασες εσύ;)

Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια,ειναι 300 κουφοι εδω μεσα και 3η4 ειναι χρυσα αυτια?
.

Για την ακρίβεια από όσους το έχουν ακούσει - και το έχουν καταθέσει εδώ μέσα - θετικά έως διθυραμβικά έχουν εκφραστεί 18 άτομα ( Μανωλάκος , Μορφέας , Guru , Internet King , georgepyr , ThomasGR700 , MOUKIOUROUFIS , dpoly , anasthom , send , d triff , Τσιτιμάκης , Παναγιωτίδης , Τρύπης , Ηλίας Κ. , Γιώργος Πολυχρονίδης , Κακαλιός )
συγκρατημένα με διαβαθμίσεις 5 ( Ακριβό , Καινούργιος , Λυμπερόπουλος Γ. , Τσάκωνας , Fpapado) και σχεδόν αρνητικά πάλι με διαβαθμίσεις 6 (mdvq , angelo , Stelios papa , Nikos kapin , Γ. Κουνελάκης , Δημήτριος Ντοκατζής ) .

Ποσοστά 62 % , 17,3 % και 20,7% αντιστοίχως .

Επίσης αρνητική ήταν η γνώμη των παιδιών στο avsite. Αρα μάλλον δεν τίθεται θέμα για χρυσά αυτιά και κουφούς ( από όποια πλευρά και αν διαλέξουμε να τους τοποθετήσουμε τους μεν και τους δε ) . -bye-

Η μόνη γνώμη που με εντυπωσίασε είναι η δική σου georgepyr !!!!

Για την ακρίβεια από όσους το έχουν ακούσει - και το έχουν καταθέσει εδώ μέσα - θετικά έως διθυραμβικά έχουν εκφραστεί 18 άτομα ( Μανωλάκος , Μορφέας , Guru , Internet King , georgepyr , ThomasGR700 , MOUKIOUROUFIS , dpoly , anasthom , send , d triff , Τσιτιμάκης , Παναγιωτίδης , Τρύπης , Ηλίας Κ. , Γιώργος Πολυχρονίδης , Κακαλιός )
συγκρατημένα με διαβαθμίσεις 5 ( Ακριβό , Καινούργιος , Λυμπερόπουλος Γ. , Τσάκωνας , Fpapado) και σχεδόν αρνητικά πάλι με διαβαθμίσεις 6 (mdvq , angelo , Stelios papa , Nikos kapin , Γ. Κουνελάκης , Δημήτριος Ντοκατζής ) .

Ποσοστά 62 % , 17,3 % και 20,7% αντιστοίχως .

Επίσης αρνητική ήταν η γνώμη των παιδιών στο avsite. Αρα μάλλον δεν τίθεται θέμα για χρυσά αυτιά και κουφούς ( από όποια πλευρά και αν διαλέξουμε να τους τοποθετήσουμε τους μεν και τους δε ) . -bye-

Η μόνη γνώμη που με εντυπωσίασε είναι η δική σου georgepyr !!!!

Δημήτρη, εσένα που δεν σ'αρέσει το player πρέπει να σε εκτελέσουμε δι'απαγχωνισμού! Τι γυρεύεις πάλι εδώ και μας προκαλείς? :):):):):)

Tι έχουμε πάθει ρε συ...

Εγώ να το πάρω; Έχει νόημα να το χρησιμοποιήσω σαν CD Player σε έναν Pioneer VSX-1014 με ηχεία της pioneer, τα S-V520; Προς το παρόν ακούω CD από ένα DVD recorder. Λέτε να καταλάβω διαφορά με το Bluesky;

ψιτ, παλληκάρια, το βράδυ θα πάω στον Τρυφωνίδη με το 855 του πεθερού μου για κόντρα άστρωτου 865-στρωμένου 855.

Πάντως νομίζω ότι το 855 είναι πιο χαϊεντάδικο.
Έχει πλήρες μήκος.

Θα γελάσουμε μου φαίνεται...

ΥΓ:παρεπιπτόντως έχω πάθει πλάκα με το DEQ. Έβαλα το μπεριντάκ να κάνει απσάμπλινγκ και έστειλα με αεσεμπού σήμα στο DEQ και έκανα bypass τα πάντα. Πωπω μάγκα μου λεπτομέρεια... Ακούγεται και ο αέρας του χώρου ηχογράφησης... πωπω, που να πάρω και το τάσκαμ.... και το apogee minidac...

Δημήτρη, εσένα που δεν σ'αρέσει το player πρέπει να σε εκτελέσουμε δι'απαγχωνισμού! Τι γυρεύεις πάλι εδώ και μας προκαλείς? :):):):):) καθείς εφ' ώ ετάχθη . ( Η κάλλιο να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα. )
Tι έχουμε πάθει ρε συ...

-bye- :grandpa:

Στέργιε να πω μια βλακεία;
Ρε φίλε μου θυμίζει πολύ το quad 99.
Βέβαια επικαλούμαι την ακουστική μου μνήμη όταν το άκουσα στον Πύργα.
Ίσως αυτό είναι πιο διάφανο.
Μόνο ο Send ίσως μπορέσει άμεσα να μας απαντήσει.
Εάν βγάλεις άκρη με το 865 για πες.