Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια,ειναι 300 κουφοι εδω μεσα και 3η4 ειναι χρυσα αυτια?
Οχι μονο το 63kiss δεν παιζει καλυτερα απο το "μικρο" αλλα,ουτε το 163 many kisses δεν προκειται να παιξει.
Εδω επαιξε χειροτερα το 17 kiss θα παιξει καλυτερα το 63? μην τρελαθουμε .
".
Η θέση μου δεν είναι ενάντια στο πρόσωπό σου. Παίρνει πολύ κόσμο μαζί.
Έχω μπουχτίσει καθημερινά να διαβάζω γνώμες μελών για κάτι που πρώτη φορά διάβασαν στη ζωή τους!
Στις περισσότερες κατηγορίες γίνεται αυτό.
Κώστα θα πάω να αγοράσω ένα 865 και αν πράγματι είναι τόσο καλό που μπορεί να παίξει καλύτερα από το arcam cd93 που έχω θα το γράψω.
Όσοι με έχουν γνωρίσει θα ξέρουν ότι δεν φοβάμαι να γράψω κ να παραδεχθώ αν έχω πει ή κάνει κάτι κ είμαι λάθος.
Πάντως, έχεις δίκιο.
Παραείμαι αρνητικός μου φαίνεται.
Μάλλον φταίει που έχει μόνο τόσο λίγα ευρώ.
Μιχάλη μου ,
μην ξεχνάς οτι και με την ΑΜΟΙ σου πολλοί την θεώρησαν "δήθεν" και σιγά τα "ωα" και μάλιστα άτομα που ούτε την είδαν ποτέ
το ιδιο πιστευα και γω αν και δεν τοποθετήθηκα ποτε εναντιον της της στο ανοικτο φορουμ διοτι δεν την ειχα δει
όμως ερχόμενος στο σπιτι σου αυτοαναιρεσα την άποψη μου αρδην
αρα ειναι μαλλον σωστο να μην έχουμε γνώμη για κάτι που δεν έχουμε δει-ακουσει
ουτε επισης (δεν αναφέρομαι σε εσενα) ειναι σωστο να μειωνουμε μηχανακια συνφορουμητων μας μονο και μονο για να αποδείξουμε οτι το bluesky είναι κορυφή
Αν παίζει το ίδιο καλά με το δικό μου θα....:dead:
Αν παιζει καλυτερα τοτε πες την γνωμη σου ελευθερα...
Αν οχι ...αποφυγε το γιατι θα σε μαλλωσουν φιλε μου!!!
Αν παιζει καλυτερα τοτε πες την γνωμη σου ελευθερα...
Αν οχι ...αποφυγε το γιατι θα σε μαλλωσουν φιλε μου!!!
Δεν εχω καταλαβει ρε παιδια,ειναι 300 κουφοι εδω μεσα και 3η4 ειναι χρυσα αυτια?
.
Για την ακρίβεια από όσους το έχουν ακούσει - και το έχουν καταθέσει εδώ μέσα - θετικά έως διθυραμβικά έχουν εκφραστεί 18 άτομα ( Μανωλάκος , Μορφέας , Guru , Internet King , georgepyr , ThomasGR700 , MOUKIOUROUFIS , dpoly , anasthom , send , d triff , Τσιτιμάκης , Παναγιωτίδης , Τρύπης , Ηλίας Κ. , Γιώργος Πολυχρονίδης , Κακαλιός )
συγκρατημένα με διαβαθμίσεις 5 ( Ακριβό , Καινούργιος , Λυμπερόπουλος Γ. , Τσάκωνας , Fpapado) και σχεδόν αρνητικά πάλι με διαβαθμίσεις 6 (mdvq , angelo , Stelios papa , Nikos kapin , Γ. Κουνελάκης , Δημήτριος Ντοκατζής ) .
Ποσοστά 62 % , 17,3 % και 20,7% αντιστοίχως .
Επίσης αρνητική ήταν η γνώμη των παιδιών στο avsite. Αρα μάλλον δεν τίθεται θέμα για χρυσά αυτιά και κουφούς ( από όποια πλευρά και αν διαλέξουμε να τους τοποθετήσουμε τους μεν και τους δε ) .
Η μόνη γνώμη που με εντυπωσίασε είναι η δική σου georgepyr !!!!
Δημήτρη, εσένα που δεν σ'αρέσει το player πρέπει να σε εκτελέσουμε δι'απαγχωνισμού! Τι γυρεύεις πάλι εδώ και μας προκαλείς?καθείς εφ' ώ ετάχθη . ( Η κάλλιο να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα. )
Tι έχουμε πάθει ρε συ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.