ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εγω αγορασα 2 DV865 αλλα χωρις να ξερω τι παιζει με αυτο το πραγματακι με σκοπο να εχω ενα DVD player για το εξοχικο και ενα audio και mp3 player για τον ενυσχυτη μου τον λαμπατο που εχω για αρχη μεχρι να παρω καλο cd player, ο οποιος ειναι κατασκευη του ΜΑΚΗ ΓΕΡΟΥΚΗ 2 Χ EL 34 PUSH PULL 35W class a στο καναλι και παιζει πολυ ωραια.Ενας φιλος μου ειπε πως αυτο το DVD player παιζει καλα σαν audio player με προετρεψε να διαβασω εδω στο forum. Ετσι επεσα στην χρονικη στιγμη της ληξης του τζερτζελου αυτου που εγινε με αυτο το μπλεσκατουλι οπως το ονομαζεται !!!!!
Επιδη και εγω ειμαι κατσαβιδακιας και κολιτηρακιας λεω να τον χειρουργισω τον ασθενη και να δω τι παιζει !!!!!!!
Αλλα τωρα που θα το κανω εγω ολοι εχων σταματισει !!!!
Δεν πειραζει θα ασχοληθω μονος μου !!!!:smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

Προσπαθησα να βαλω φωτο του ενισχητη αλλα δεν εχω 10 post εστι δεν μπορω !!! Ισως αργοτερα.

Εγω αγορασα 2 DV865 αλλα χωρις να ξερω τι παιζει με αυτο το πραγματακι με σκοπο να εχω ενα DVD player για το εξοχικο και ενα audio και mp3 player για τον ενυσχυτη μου τον λαμπατο που εχω για αρχη μεχρι να παρω καλο cd player, ο οποιος ειναι κατασκευη του ΜΑΚΗ ΓΕΡΟΥΚΗ 2 Χ EL 34 PUSH PULL 35W class a στο καναλι και παιζει πολυ ωραια.Ενας φιλος μου ειπε πως αυτο το DVD player παιζει καλα σαν audio player με προετρεψε να διαβασω εδω στο forum. Ετσι επεσα στην χρονικη στιγμη της ληξης του τζερτζελου αυτου που εγινε με αυτο το μπλεσκατουλι οπως το ονομαζεται !!!!!
Επιδη και εγω ειμαι κατσαβιδακιας και κολιτηρακιας λεω να τον χειρουργισω τον ασθενη και να δω τι παιζει !!!!!!!
Αλλα τωρα που θα το κανω εγω ολοι εχων σταματισει !!!!
Δεν πειραζει θα ασχοληθω μονος μου !!!!:smash: :smash: :smash: :smash: :smash:

Προσπαθησα να βαλω φωτο του ενισχητη αλλα δεν εχω 10 post εστι δεν μπορω !!! Ισως αργοτερα.

... ok αμα εισαι φιλος του Μακη, τοτε αλλαζει. Δωσε παντως αλλη μια ευκαιρια στο μηχανακι. Σε καποια συστηματα, παιζει εντυπωσιακοτατα ......

ΥΓ Αν θες στειλε τις φωτο με ΠΜ και τις ανεβαζω εγω.....

Ακομα το στρωνω και δεν το εχω βαλει να παιξει με τον ενισχυτη για να ακουσω τι παιζει, οποτε θα εχει ευκαιρια και μετα χειρουργειο !!!!:smash::smash::smash::smash:

... ok αμα εισαι φιλος του Μακη, τοτε αλλαζει. Δωσε παντως αλλη μια ευκαιρια στο μηχανακι. Σε καποια συστηματα, παιζει εντυπωσιακοτατα ......

ΥΓ Αν θες στειλε τις φωτο με ΠΜ και τις ανεβαζω εγω.....

Ειδου και το καλλιτεχνιμα του Μακη του Γερουκη.
Παντως καλυτερα ανοιξε ενα νεο θεμα να το παρουσιασεις πιο αναλυτικα το μηχανακι, να μην αποσχολουμε με ασχετα μηνυματα το θεμα αυτο, και ανεβαζω εγω τις φωτο ....

Sorry κυριοι για το offtopic

Attachments

• 01.jpg
    01.jpg
    119.1 KB · Views: 98
WELKOME A84XR , F200 A300 ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΥΤΟΤΑΛΑΝΤΟΤΑ EL504 6148 ΕΔΩ
ΕΙΜΑΣΤΕ, μικρος που ειναι ο κοσμος , αντε σφαχτο to μπλεσκατουλι τι περιμενεις? (παιζεις ακομα μουσικες? με τον βιδικου?) εχεις pm with my phone
ΑΝΤΕ να τονόσουμε πάλι το θέμα (κοντευει να γίνει εμφυλιος με το διάλο αυτο τον bs)

Last edited:
Ο ενυσχυτης για μενα ειναι πολυ καλος και αδικηται απο την φωτογραφια αλλα το παιξιμο ειναι ολα τα λεφτα !!!!!! και το λεω γιατι οσοι ξερουν θα καταλαβουν πως παιζει !!!!!!:grandpa: :grandpa:

Βασιλη οχι δεν παιζω πλεον γιατι δεν προλαβενω με την καινουρια μου δουλεια !!!

Συμφωνώ με τον guru αλλά σε δύο σημεία διαφωνώ.
Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Και για το αποκάλυψη , θα γράψω μάλλον της δεκαετίας.
Τώρα που έχει αλλαχτεί και το καλώδιο ρεύματος, άντε γεια.

Θα το πω αλλη μια φορα πως κανενας δεν εχει κανει ολες τις θετικες αλλαγες και ετσι δεν εχουμε ακουσει εντυπωσεις απο ενα ολοκληρομενο χειρουργειο του bluesky και αυτο εχω σκοπο να το κανω εγω!!!!
και προς ολους αυτους που εκαναν κατι καθε συμβουλη δεκτη !!!!!:grandpa: :grandpa:

Θα το πω αλλη μια φορα πως κανενας δεν εχει κανει ολες τις θετικες αλλαγες και ετσι δεν εχουμε ακουσει εντυπωσεις απο ενα ολοκληρομενο χειρουργειο του bluesky και αυτο εχω σκοπο να το κανω εγω!!!!

Εχω την εντυπωση πως τελικα αυτοι που γραφαν τα αρνητικα σχολια για το BLUE SKY τα καταφεραν να καμψουν το ηθικο αυτων που το υπερασπιζαν !!!!!! :damnyou: :damnyou: :damnyou: :damnyou: :rifle:

Το κάτω φαίνεται λίγο παραπονεμένο που δεν έχει δισκάκι μέσα. Ραγίζει η καρδιά μου.
Αλλά πέρα από την πλάκα και το κάτω παίζει εξαιρετικά.

Ετσι μπραβο για να βλεπω ευχαριστιμενους bluskyτες να κανουμε καποιους να το δοκιμασουν πρωτα και επειτα να λενε και οχι με προκαταλιψη λογο τιμης:ears: :ears: :ears: :ears: :ears: :ears: :ears: :ears: :ears: :ears:

Το κάτω φαίνεται λίγο παραπονεμένο που δεν έχει δισκάκι μέσα. Ραγίζει η καρδιά μου.
Αλλά πέρα από την πλάκα και το κάτω παίζει εξαιρετικά.

Tzim, καμια αντιρρηση. Μην ανοιξουμε τωρα παλι διαμαχες. Νομιζα οτι ειχες καρυ ....