ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εχω την εντυπωση πως τελικα αυτοι που γραφαν τα αρνητικα σχολια για το BLUE SKY τα καταφεραν να καμψουν το ηθικο αυτων που το υπερασπιζαν !!!!!! :damnyou: :damnyou: :damnyou: :damnyou: :rifle:

...μπα...:grandpa:

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Συμφωνώ με τον guru αλλά σε δύο σημεία διαφωνώ.
Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Και για το αποκάλυψη , θα γράψω μάλλον της δεκαετίας.
Τώρα που έχει αλλαχτεί και το καλώδιο ρεύματος, άντε γεια.

Κάποιοι ξανά θα αμφισβητήσουν, αλλά πρόβλημά τους.
Χτες στου Τζίμη, το BS έδειχνε σαν μανταρίνι! Είμαι σίγουρος πως τα απείραχτα σαν το δικό μου, μοιάζουν με λεμονάκια και σίγουρα παίζουν με απώλειες δυνατοτήτων.
Ο ήχος χτες ήταν υπεράνω καθαρότητας, ησυχίας και μουσικότητας. Απλά και σίγουρα. Σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα αυτό είχαν και τα "περίεργα" λαμπιόνια του Τζιμ για τα οποία πολλοί κάνουν τούμπες να αποκτήσουν.
Ο φίλος μου πλέον έχει κ ο ρ υ φ α ί ο ήχο!!! Όταν τα βαρεθεί θα είμαι ο πρώτος που θα κάνω bid!

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Χτες στου Τζίμη, το BS έδειχνε σαν μανταρίνι! Είμαι σίγουρος πως τα απείραχτα σαν το δικό μου, μοιάζουν με λεμονάκια και σίγουρα παίζουν με απώλειες δυνατοτήτων.
Ο ήχος χτες ήταν υπεράνω καθαρότητας, ησυχίας και μουσικότητας. Απλά και σίγουρα. Σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα αυτό είχαν και τα "περίεργα" λαμπιόνια του Τζιμ για τα οποία πολλοί κάνουν τούμπες να αποκτήσουν.
Ο φίλος μου πλέον έχει κ ο ρ υ φ α ί ο ήχο!!!

Βρε παλικαρια δεν μας λετε και εμας τους χειπουργους για τα περιεργα λαμπιονια του Τζιμ για να κανουμε και εμεις τουμπες να τα αποκτησουμε , αφου μαθουμε βεβαια !!!!!!!!!
Ενδιαφερομαι πραγματικα δεν κανω πλακα !!!!!!!!!! -bye-

γεια σας παιδια ειμαι νεος στο κλαμπ αν και ασχολουμε καιρο με το hi fi εχω παρει το ΒS παιζει αρκετα καλα αλλα κατα την αποψη μου το 2800 της denon(dvd και αυτο)παιζει αρκετα πιο ωραια

Xθες άλλαξα το καλωδιο τροφοδοσίας με ηλεκτρολογικό .....
Καλά ε, τετοια αλλαγή δεν την περίμενα!!!:slapface: :BDGBGDB55:
Στην πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και καποιο φθηνό επώνυμο! π.χ. Supra ...
θα μας καραφλιάσει τελείως το τσικρίκι!!!:worshippy: :ADFADF1:

...και ο "χορός" καλά κρατεί για το "εργαλείο"...:worshippy: :worshippy: :worshippy:

Xθες άλλαξα το καλωδιο τροφοδοσίας με ηλεκτρολογικό .....
Καλά ε, τετοια αλλαγή δεν την περίμενα!!!:slapface: :BDGBGDB55:
Στην πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω και καποιο φθηνό επώνυμο! π.χ. Supra ...
θα μας καραφλιάσει τελείως το τσικρίκι!!!:worshippy: :ADFADF1:
me xlo reference 2 το τσέκαρα, υπερβολή αλλά αμα λαχει το αφήνω απάνω
του δωσε σώμα χαμηλά και πλαστικότητα στην λεπτομέρεια σε σημειο που ωρες ωρες χαζευεις!!!

Ισως να κινουμαστε σε λαθος κατευθυνση. Δε ξερω αν πρεπει να αλλαζουμε υλικα στο Bluesky, ή να βαλουμε το zoran σε κανα αλλο player. Βεβαια να διευκρινησω οτι δεν εχω την παραμικρη ιδεα του πως μπορει να γινει αυτο:BDGBGDB55:

Τοσο κρατησε η ιστορια του DV865 DVD player ????

Να υποθεσω πως ολοι παρατισατε το μπλεσκατουλι και κλαιτε :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: τα 29 euro ή τα 35 euro( που πληρωσα εγω) και τα πεταξατε στην ακρη???????:HTEHETH63: :HTEHETH63: :HTEHETH63:

Η ιστορία του DV865 καλά κρατεί ακόμη...

Όσοι το αγαπήσανε το έχουν στο σύστημά τους και το ακούνε. Όσοι το μισήσανε, κοιτάνε πώς να το σπρώξουν σε τιμή ευκαιρίας ή κλαίνε την περιουσία που εκταμιεύσανε από τον οικογενειακό προϋπολογισμό για να το αποκτήσουν.:flipout:

me xlo reference 2 το τσέκαρα, υπερβολή αλλά αμα λαχει το αφήνω απάνω
του δωσε σώμα χαμηλά και πλαστικότητα στην λεπτομέρεια σε σημειο που ωρες ωρες χαζευεις!!!
Λετε να αξιζει να του βαλουμε καλώδιο ακριβότερο απ το ιδιο!!!

μάλλον το bs ολοκλήρωσε τον κύκλο του ...μήπως να δημιουργήσουμε ενα νέο θέμα (ή ακόμα και μια νέα κατηγορία) με θέμα οικονομικές audiophile συσκευές , value 4 money .., . gint kilers ή όπως αλλιώς θέλετε ....γιατί αρχίσαμε να τελματόνουμε εδώ ....έπεσε και η επισκεψημότητα του φόρουμ ....

κανείς ??????

γιατί ρε παιδιά νομίζετε οτι το blue sky είναι ο μόνος φονέας που υπάρχει ???

ολόκληρη επανάσταση έχει ξεκινήσει και εμείς μένουμε σε ένα δείγμα μόνο?

μήπως έχουμε κάνει σύμβση με τον Μαρινόπουλο

κανείς ??????

γιατί ρε παιδιά νομίζετε οτι το blue sky είναι ο μόνος φονέας που υπάρχει ???

ολόκληρη επανάσταση έχει ξεκινήσει και εμείς μένουμε σε ένα δείγμα μόνο?

μήπως έχουμε κάνει σύμβση με τον Μαρινόπουλο

Οχι φιλε μου δεν ειναι μονο αυτο...
Και τα φτηνα της Jvc που εχω ακουσει μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση αλλα δεν το ειχα χωνεψει καλα !!!!!!
Απλα ,ΚΑΝΕΝΑ δεν κανει 29 ευρα ωστε να παιρνουμε να δοκιμαζουμε για πλακα.
Αν θελετε, εχω το πιο φητηνο της jvc ,να σας το δωσω να το ακουσετε, να διαπιστωσετε τι καλα που παιζει!!!

χεις δίκιο φίλε Μιχάλη ...δεν το είχαμε χωνέψει καλά ...αλλα αν αφήσουμε τις προκαταλήψεις και αρχίσουμε να ακούμε :ears: ( !!! ) και να κάνουμε τυφλά τέστ το παιχνίδι θα αρχίσει να παίρνει άγρια ομορφιά :Banane0: .. και εκ του ασφαλούς εφόσον μιλάμε για συσκευές μέχρι το πολύ 200 ευρώ που παίζουν πολύ σωστά , Αλλά όπως λές και εσύ κανείς δεν έχει περίσευμα ούτε 200 γιαυτό χρειάζεται το φόρουμ για να ανταλλάσουμε πληρόφορηση .....να ανταλλάσουμε συσκευές να μαζευόμαστε να κανουμε συγκριτικα τυφλά τεστ και άλλα ωραία!!! ...εμείς των κατώτερων οικονομικών τάξεων....αλλιώς γραφόμαστε στο ACA και ξενοιάζουμε
.......αλλώστε απο το ενδιαφέρον για το bs φάνηκε οτι είμαστε πάρα πολλοί :ernaehrung004:

να ανταλλάσουμε πληρόφορηση .....να ανταλλάσουμε συσκευές....:

Μακαρι.....εγω πρωτος ,εχω στην διαθεση οποιου φιλου επιθυμει, τα μηχανηματα μου που μπορω να μεταφερω-bye-

και εγώ , το ίδιο , αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να δημιουργηθεί ενα ειδικό θέμα , αντίστοιχο του hi end , με αντίστοιχα "ταξικά" χαρακτηριστικά με συσκευές πληβίων που κάνουν σκόνη σε απόδοση (ίσως οχι σε εμφάνιση) συσκευές των ανωτέρω τάξεων ?

και εγώ , το ίδιο , αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να δημιουργηθεί ενα ειδικό θέμα , αντίστοιχο του hi end , με αντίστοιχα "ταξικά" χαρακτηριστικά με συσκευές πληβίων που κάνουν σκόνη σε απόδοση (ίσως οχι σε εμφάνιση) συσκευές των ανωτέρω τάξεων ?

Γιααααα ανοιχτο να δεις τι θα γινει!!!!!:flipout: :flipout: -bye-