ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

πήγαν τζάμπα και τα μπλουζάκια...

... Για φαντάσου τι έχει να πάθει ο guru αν μια μέρα βγει και μας πει ότι τελικά μας έκανε πλάκα !!! όπως πλάκα πλάκα τώρα εσύ εδώ μας λες για το δικό σου το Pionner !!! :violent-smiley-030:

Το πρώτο που εγώ θα ζητήσω από τον Guru είναι τα λεφτά για τα μπλουζάκια που ΣΥΣΣΩΜΟ το Δ.Σ. του A.C.A. πήγε κι αγόρασε για να... "συμβαδίζει" με την "Επαναστατική Εποχή" που ζούμε... -bye-

aca_bs_funs.jpg

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Αν όμως κάποιοι σε πίστεψαν και το αγόρασαν το Pioneer, είσαι έτοιμος να τους επιστρέψεις τα χρήματα που έδωσαν στην περίπτωση που δεν έμειναν βέβαια ικανοποιημένοι ;

Για φαντάσου τι έχει να πάθει ο guru αν μια μέρα βγει και μας πει ότι τελικά μας έκανε πλάκα !!! όπως πλάκα πλάκα τώρα εσύ εδώ μας λες για το δικό σου το Pionner !!! :violent-smiley-030:

...Βασιλιά του Διαδικτύου...ελπίζω να κάνεις πλάκα λέγοντας ότι η όλη φάση με το μπλεσκατούλι έγινε για πλάκα...πολύ πλάκα τελικά...:flipout:
...όσο για την "προεδράρα"(:flipout: :flipout: :flipout: )...τι να πω...ελπίζω να μην τον "λαμβάνει" κανείς στα σοβαρά...:flipout: :flipout: :flipout:

Re: πήγαν τζάμπα και τα μπλουζάκια...

Το πρώτο που εγώ θα ζητήσω από τον Guru είναι τα λεφτά για τα μπλουζάκια που ΣΥΣΣΩΜΟ το Δ.Σ. του A.C.A. πήγε κι αγόρασε για να... "συμβαδίζει" με την "Επαναστατική Εποχή" που ζούμε... -bye-

aca_bs_funs.jpg

:flipout: :flipout: :flipout:
...νά 'σαι καλά "προεδράρα"(:flipout: )...γελάσαμε πάλι σήμερα με την ψυχή μας...:flipout:
...πάντως ένα είναι σίγουρο...το μικρό έχει κάψει πολλές καρδιές (και πολλά μυαλά)...:grinning-smiley-043

Μαλλον κάποιοι είναι βαθειά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι η ψηφιακή τεχολογία έχει πιάσει τον πάπα απο τα αρχ:α.Η ψηφιακή τεχνολογία μέχρι να παίξει μουσική έχει πολύ δρόμο ακόμα. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι μια πέτρα διαβάζει το αυλάκι, αλλά ακόμα η πέτρα βγάζει πιό αξιόπιστο ημίτονο απο το bit, ειναι πολύ μπροστά απο τη τεχνολογία που χωρίζεις την πληροφορία σε κομμάτια και μετά με διάφορους τρόπους προσπαθείς να την ξαναενώσεις, είτε με 192, 384, 768χ, (πιθανά να πήγε και παραπάνω). Μέχρι στιγμής η συνέχεια της ημιτονοειδούς αναλογικής κυματομορφής (όπως δλδ είναι και η φυσική αναπαράσταση του ήχου), δεν έχει αναπαρασταθεί με ακρίβεια.
Το ότι μπορεί να αποσυνθέτεις δεν σημαίνει ότι ανασυνθέτεις με ακρίβεια την μουσική πληροφορία με ακρίβεια. Αρχίζουν οι ολισθήσεις φάσης (εγώ απο χωριό είμαι), αρχίζουν, ρε γμτ τον αλτσχαιμερ δεν θυμάμαι πως το λένε, κάτι πράματα που τα παίρνεις στο κρανίο, λένε και οι καναδοί ακουστικοψυχολόγοι ότι άμα λέει αναπαραστήσεις με χ ψηφιακά δείγματα την αρχική καμπύλη του ήχου λέει την καταλαβαίνεις σαν να είναι η ίδια, δλδ λέει ότι άμα η γυναίκα μου είναι ξανθειά και η γυναίκα του popay είναι ξανθειά έίναι το ίδιο, δεν είπαν δλδ οτι πρέπει να είναι δίδυμες!
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί φθηνός φονέας γιγάντων. Κανένας δεν είναι μαμάκας να πληρώνει τζάμπα λεφτά για να πάρει καλίτερο ήχο, ούτε και ο Κος Σκαλούμπακας? (συγνώμη ρε Χρίστο σε πήρε η μπόρα) ασε το Κόγια να λέει, δεν είναι κανένας χαζός άμα το systemdek II έπαιζε καλίτερα απο το Linn Sondek να πλήρωνε το Linn, όπως επίσης το Linn δεν θα πωλούσε επι τόσα χρόνια.
Κοινωνική ανάδειξη τι σημαίνει; ή τα έχεις ή δεν τα έχεις. Δηλαδή τι να εξομειώσω το Rav 4 με το Cayenne; κορυφαία και τα δύο στις κατηγορίες τους.
Ο καλός ήχος θέλει πολλά λεφτά για να είναι ήχος. Πρέπει να πληρώσεις τον ηλεκτροακουστικό, τον χώρο, τα μαχανήματα, ή έχεις χρόνο, γνώσεις και τα κανεις μόνος.

:flipout: :flipout: :flipout:

...πάντως ένα είναι σίγουρο...το μικρό έχει κάψει πολλές καρδιές (και πολλά μυαλά)...:grinning-smiley-043
Kοιτα που και εγω για πρωτη φορα συμφωνω μαζι σου!!!!ΠΟΛΛΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ,οπως πολλη ευστοχα αναφερεις και εσυ!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: πήγαν τζάμπα και τα μπλουζάκια...

Kοιτα που και εγω για πρωτη φορα συμφωνω μαζι σου!!!!ΠΟΛΛΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ,οπως πολλη ευστοχα αναφερεις και εσυ!!!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Δηλαδή δεν είναι μηχανηματάρα το Blue sky ; :angel:

...άλλος ένας "καμένος"...ξαναεμφανίστηκε...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

...Βασιλιά του Διαδικτύου...ελπίζω να κάνεις πλάκα λέγοντας ότι η όλη φάση με το μπλεσκατούλι έγινε για πλάκα...πολύ πλάκα τελικά...:flipout:
...όσο για την "προεδράρα"(:flipout: :flipout: :flipout: )...τι να πω...ελπίζω να μην τον "λαμβάνει" κανείς στα σοβαρά...:flipout: :flipout: :flipout:

Δεν είπα ρε συ αυτό . Πλάκα κάνεις ;
Αν είχα καταλάβει ότι κάνεις πλάκα θα ζούσες σήμερα ?

Κανόνισε να έρθεις αύριο στην ακρόαση στου Μανόπουλου. Ηδη έχουμε μαζευτεί 4 , άλλος ένας . Δες το θέμα με το πρόβλημα στο πικάπ.
Αντε , έλα να ακούσεις πως μπορεί να παίξει τελικά το Vaddis generation 9 chipset (2006 design).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Δεν είπα ρε συ αυτό . Πλάκα κάνεις ;
Αν είχα καταλάβει ότι κάνεις πλάκα θα ζούσες σήμερα ?

Κανόνισε να έρθεις αύριο στην ακρόαση στου Μανόπουλου. Ηδη έχουμε μαζευτεί 4 , άλλος ένας . Δες το θέμα με το πρόβλημα στο πικάπ.
Αντε , έλα να ακούσεις πως μπορεί να παίξει τελικά το Vaddis generation 9 chipset (2006 design).

...μακάρι να μπορούσα...αλλά δυστυχώς θα λείπω...-bye-

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί φθηνός φονέας γιγάντων. Κανένας δεν είναι μαμάκας να πληρώνει τζάμπα λεφτά για να πάρει καλίτερο ήχο, ...............................................
Ο καλός ήχος θέλει πολλά λεφτά για να είναι ήχος. .

.......if you pay attention; if you're open to finding satisfaction in completely unexpected corners of the HiFi industry, namely the audio underground whose most outspoken promoters aren't professional reviewers but actual owners. Can you see and say the changing of the old guard? It's happening right now, right under our noses. The leaders in this solid-state revolution are folks like Peter Daniel, Nelson Pass and now, Vinnie Rossie. It's the audiophile Da Vinci code. Without the blood shed.........

http://www.6moons.com/audioreviews/redwine4/30.html

Εγώ συμφωνώ με τον Angelo , όλα είναι θέμα απόδοσης / τιμής post #1232
Έχω και μια ερώτηση , είδα σε άλλο thread για κάποια κομμάτια που είναι ιδανικά
Για τα test των μηχανημάτων και δεν σας κρύβω ότι κατέβασα 3 στην τύχη
Αυτό που άκουσα πραγματικά μου γέννησε μια απορία.
Τι να το κάνω εγώ αν το hi-end μηχάνημα μου παίζει αξιοπρεπώς αυτά τα
Κομμάτια αλλά όταν βάζω την μουσική που πραγματικά ακούω να χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα ?

Για όποιους νομίζουν ότι έχασαν τον χρόνο τους καθώς και τα χρήματα τους
Και φυσικά έχουν σκίσει την ασφάλεια warranty , τότε ας εκτυπώσουν
Την φωτο που ανεβάζω και να το πάνε πίσω και ας πάρουν κανένα κιλό φέτα βρε αδελφέ !

Attachments

• warranty.jpg
    warranty.jpg
    35.7 KB · Views: 38
Πρεπει να ευχαριστησω Δημοσια τον LARRY που μου εστειλε το μπλε σκαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω πολυ !!

Εντυπωσεις : νταξει για τα λεφτα του η κατασκευη ειναι αυτη που περιμενεις !

ο ηχος ... σε συγκριση με το ΠΙΟΝΕΕΡ 717 μου εχει λιγο καλυτερα μπασα !! και ισως λιγο πιο τονισμενα πριμα !!

θα το ακουσω αναλυτικοτερα αμα το ακουσω μονος μου .......

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί φθηνός φονέας γιγάντων. Κανένας δεν είναι μαμάκας να πληρώνει τζάμπα λεφτά για να πάρει καλίτερο ήχο ...

Ευάγγελε, ας το κάνουμε με μια αναφορά που ελπίζω να καταλάβεις. Αν θυμάμαι καλά παλιότερα ήσουν απ τους πιο κάθετους υποστηρικτές των hiend ταμπέλων και υπερασπιζόσουν ακόμα και την τιμολογιακή πολιτική τους. Και ξαφνικά γεμίζει το σύστημα σου με άλλες συσκευές (δεν εννοώ τίποτα για την ηχητική τους ποιότητα) οι οποίες μάλλον κόστισαν το 1/100 απ αυτά που είχες πληρώσει. Τελικά πήρες χειρότερο ήχο; Ηταν οι προηγούμενες συσκευές απάτη; Είναι οι νέες φονείς γιγάντων;

και ...επανερχομαι

δεν ξερω .... ωρες ωρες μου φαινεται οτι παιζει ακριβως το ιδιο με το 717 !!

ωρες ωρες μου φαινεται οτι εχει λιγο πιο πολυ λεπτομερεια στα πριμα .....

ειληκρινα εχω βαρεθει να βγαζω βαζω CD και στα 2 πλαυερ και ... ουτε ναι ουτε οχι ειμαι .....

το μονο συμπερασμα ειναι ειναι οτι παιζει ιδια ... η και ελαφρως καλυτερα ...απο το 717 μου το οποιο το ειχα παρει 600 ευρω πριν 6 χρονια !!!!!

αυτο λεει κατι !!!!!!!!!!!!

Bαγγέλη επειδη γνωριζω οτι πιάνεσαι γενικα, αλλαξε το καλώδιο τροφοδοσίας με απλο ηλεκτρολογικο 2χ2,5 καρε(ΔΕΝ εχει γειωση) και ενα σουκο ηλεκτρολογικο επισης.
Θα δεις διαφορα και θα μας πεις!

Παιδιά...Παιδιά...έχω νέα τρομερά...πήγε το ανηψάκι μου και έβαλε στον 'μπλέ ουρανό' ένα παλιό κοσάρικο κέρμα κιαυτό έπαιξε...τα στρουμφάκια....αλήθεια σας λέω...