Μαλλον κάποιοι είναι βαθειά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι η ψηφιακή τεχολογία έχει πιάσει τον πάπα απο τα αρχ:α.Η ψηφιακή τεχνολογία μέχρι να παίξει μουσική έχει πολύ δρόμο ακόμα. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι μια πέτρα διαβάζει το αυλάκι, αλλά ακόμα η πέτρα βγάζει πιό αξιόπιστο ημίτονο απο το bit, ειναι πολύ μπροστά απο τη τεχνολογία που χωρίζεις την πληροφορία σε κομμάτια και μετά με διάφορους τρόπους προσπαθείς να την ξαναενώσεις, είτε με 192, 384, 768χ, (πιθανά να πήγε και παραπάνω). Μέχρι στιγμής η συνέχεια της ημιτονοειδούς αναλογικής κυματομορφής (όπως δλδ είναι και η φυσική αναπαράσταση του ήχου), δεν έχει αναπαρασταθεί με ακρίβεια.
Το ότι μπορεί να αποσυνθέτεις δεν σημαίνει ότι ανασυνθέτεις με ακρίβεια την μουσική πληροφορία με ακρίβεια. Αρχίζουν οι ολισθήσεις φάσης (εγώ απο χωριό είμαι), αρχίζουν, ρε γμτ τον αλτσχαιμερ δεν θυμάμαι πως το λένε, κάτι πράματα που τα παίρνεις στο κρανίο, λένε και οι καναδοί ακουστικοψυχολόγοι ότι άμα λέει αναπαραστήσεις με χ ψηφιακά δείγματα την αρχική καμπύλη του ήχου λέει την καταλαβαίνεις σαν να είναι η ίδια, δλδ λέει ότι άμα η γυναίκα μου είναι ξανθειά και η γυναίκα του popay είναι ξανθειά έίναι το ίδιο, δεν είπαν δλδ οτι πρέπει να είναι δίδυμες!
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί φθηνός φονέας γιγάντων. Κανένας δεν είναι μαμάκας να πληρώνει τζάμπα λεφτά για να πάρει καλίτερο ήχο, ούτε και ο Κος Σκαλούμπακας? (συγνώμη ρε Χρίστο σε πήρε η μπόρα) ασε το Κόγια να λέει, δεν είναι κανένας χαζός άμα το systemdek II έπαιζε καλίτερα απο το Linn Sondek να πλήρωνε το Linn, όπως επίσης το Linn δεν θα πωλούσε επι τόσα χρόνια.
Κοινωνική ανάδειξη τι σημαίνει; ή τα έχεις ή δεν τα έχεις. Δηλαδή τι να εξομειώσω το Rav 4 με το Cayenne; κορυφαία και τα δύο στις κατηγορίες τους.
Ο καλός ήχος θέλει πολλά λεφτά για να είναι ήχος. Πρέπει να πληρώσεις τον ηλεκτροακουστικό, τον χώρο, τα μαχανήματα, ή έχεις χρόνο, γνώσεις και τα κανεις μόνος.