ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εγώ λέω να πάμε στον Ευαγγελάτο ένα BlueSky για ανάλυση.

Θα δείτε που θα βρεθούν επάνω στο φακό του laser απαγορευμένες ουσίες.

Στην καλύτερη περίπτωση σάλια από Κινέζο.

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Εγώ λέω να πάμε στον Ευαγγελάτο ένα BlueSky για ανάλυση.

Θα δείτε που θα βρεθούν επάνω στο φακό του laser απαγορευμένες ουσίες.

Στην καλύτερη περίπτωση σάλια από Κινέζο.

....σιγα μη βρουνε και ουρα Κινεζας(παρθενας:grinning-smiley-043 )

δυο μέρες το έχω στημένο και παίζει. τολμώ να πω ότι δεν πιστεύω τον ήχο που βγάζει, αναλογιζόμενος τα 34,90 ευρώ (ξέρω, ξέρω, με πιάσανε κώτσο και το πήρα με ... 17% αύξηση σε σχέση με τους πρωταγοράσαντες, αλλά φταίτε όλοι εσείς που το κάνατε ανάρπαστο:grinning-smiley-043 ) που έσκασα για να το πάρω. η οθόνη είναι πορτοκαλί, τα interconnect που το συνέδεσα ζυγίζουν το διπλάσιο βάρος απ'αυτό - με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να το φρενάρω στο rack - και είναι σπαστικό που ξεκινάει να παίζει άμεσα (δεν προλαβαίνω να στηθώ στη "θέση ακρόασης"
icon10.gif
). αλλά το γ@@@μ@@@νο παίζει θαυμάσια, ακόμη και out of the box. ξεκούραστο και ατμοσφαιρικό ακόμη και σε υψηλές στάθμες, μεσαίες γλυκύτατες, επαρκής - για τα γούστα μου - ανάλυση και το μπασάκι του σφιχτό, όπως μ'αρέσει. δεν μετάνιωσα την αγορά. κι αν χαλάσει, δε μαμιέται, στο μαγαζί που το πήρα έχει ολόκληρη στοίβα από δαύτα ...

Bαγγέλη, όποτε βρεις χρόνο, πες μας αν το άκουσες σε σύγκριση με κάποιο άλλο player και πως στάθηκε το BS δίπλα του. :BDGBDGB53:

και είναι σπαστικό που ξεκινάει να παίζει άμεσα (δεν προλαβαίνω να στηθώ στη "θέση ακρόασης"
icon10.gif
)

Βρε Βαγγέλη, γι' αυτό υπάρχει το τηλεκοντρόλ!

Θέλετε να λύσετε όλα σας τα προβλήματα (μη-στοιβαρότητας του σασί)?

Ιδού λοιπόν μία ανέξοδη λύση: με τέσσερα κουτιά Kellogs θα πάρετε δώρο τέσσερα βαράκια του 0.5 kg (τα κόκκινα της φωτο) και θα τα τοποθετήσετε όπως φαίνεται στην φώτο.

Κάτω από το αριστερό βαράκι τοποθετήστε σακουλάκι με σκάγια ώστε να γεμίσει ο χώρος αριστερά από τον οδηγό. Πάνω στον τελευταίο μπορείτε να τοποθετήσετε κάτι βαρύ, που δεν θα ενοχλεί την περιστροφή του CD (π.χ. περισσεούμενος Μ/Σ τοροειδής).

Κάτω από το BS υπάρχει κατασκευή MDF γεμισμένη με σκάγια. To ΒΣ κάθεται σε επιτοίχιο ράφι και έχει γίνει ΑΚΛΟΝΗΤΟ. Αποτελέσματα? Δεν σας λέω, δοκιμάστε μόνοι σας.

ΥΓ. Αν δεν παίξει, μπορείτε να παίξετε με τα βαράκια (πολλές επαναλήψεις όμως ...) :ADFADF1:

SORRY για τη χαμηλή ανάλυση της φώτο. Προσπαθώντας να αποφύγω σεντόνια ή μη φόρτωση των φώτο στο site, καταλήγω στο αντίθετο άκρο ...

Last edited:
Ειδες ο Κινέζος!, μπορεί εξαρτήματα να μην έχει, μουσική για 150€ (παίζει όμως για το 4πλάσιο της αξίας του) μπορεί να μην παίζει αλλά απο χώρο όμως; Μου θυμίζει κάτι παλιές χαρχάλες, μηχανή μπορεί να μην είχαν,νερό μπορεί να έμπαζαν αλλά απο πορτ μπαγκάζ όμως, μετακόμιση έκανες.

Ειδες ο Κινέζος!, μπορεί εξαρτήματα να μην έχει, μουσική για 150€ (παίζει όμως για το 4πλάσιο της αξίας του) μπορεί να μην παίζει αλλά απο χώρο όμως; Μου θυμίζει κάτι παλιές χαρχάλες, μηχανή μπορεί να μην είχαν,νερό μπορεί να έμπαζαν αλλά απο πορτ μπαγκάζ όμως, μετακόμιση έκανες.

Αυτό που βλέπεις φίλε Ευάγγελε είναι ένα "βαριά" τροποποιημένο μηχανάκι .. (..με το οποίο ουδέποτε θα ασχολιόμουν αν δεν μου "ΕΛΕΓΕ" κάτι πολύ σημαντικό !!)

Το δικό μου το μπλεσκατούλι τελευταία αρχίζει να φουσκώνει,
λέτε να μου κάνει μπλεσκατουλάκια ????

Μην το ταϊζεις μετά τα μεσάνυχτα!

Οπωσδήποτε μην του δώσεις νερό!

Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα όλων το BS πρέπει να είναι καλό έ?
Σε έναν φίλο μου που ανάφερα το μοντέλο μου είπε οτι ένα τέτοιο είχε αγοράσει στην πεθερά του. Πήγαμε το πήραμε και αρχίσαμε και εμέίς τις δοκιμές.
Πραγματικά έδινε περισσότερες μεσαίες και το εύρος του ήχου ήταν μεγαλύτερο από ότι το CD-Player του φίλου μου συνδεόμενο αναλογικά. Επίσης ψηφιακά συνδεόμενο δεν ήταν τόσο καλό όσο αναλογικά.
Μια δοκιμή που έκανα αλλάζοντας το ψηφιακό καλώδιο έδωσε τα αντίθετα αποτελέσματα.
Περίεργο!! Καλώδιο των 10Ε (ακουγόταν καλύτερα από των 120Ε)???

Συνέπεια όλων αυτών : Η πεθερά του φίλου μου έμεινε χωρίς το BlueSky και εγώ χωρίς το ψηφιακό καλώδιο των 10Ε.
Ένα πρόβλημα είχαμε κατά τις δοκιμές : Το τηλεκοντρόλ παρεδωσε το πνεύμα και δώσαμε 7Ε για ένα καινούριο.

Μόλις έκανα ένα συγκριτικό με το μπλουσκάι (εντελώς απείραχτο) και το παλιό μου Kenwood DP-2030.
Ηχητικά είναι πολύ κοντά, απλώς βρίσκω το Kenwood να έχει λίγο καλύτερο έλεγχο στο μπάσο. Το μπλουσκάι έχει μεν μεγαλύτερη ένταση στις χαμηλές, αλλά μου βγάζει κάτι σαν "θολούρα", αντίθετα από το άλλο ακούς καθαρά τις νότες. Πάντως και τα δυο ακούγονται ξεκούραστα, οπότε το μπλεσκατό παραμένει, εφόσον μπορεί να παίξει και mp3.

Στέργιο άλλαξε το καλώδιο τροφοδοσίας με ηλεκτρολογικό 2χ2 ή 2χ2,5 και ένα καλό σούκο και θα ακούσεις άλλα κόλπα!:2thumb22sup:

Ρε παίδες,

Το θέμα το εμπεδώσαμε 100% αλλά το πολύ το Κυρ' ελέισον...

Εχετε γίνει βαρετοί πιά με τα ηλεκτρικά καλώδια και τις σούκο κλπ... :BDGBGDB55:

Σωστος ο Χρηστος, ενα καλωδιο συν σουκο ειναι μονο 7½% βελτιωση του ηχου, εννω ενα αναρτημενο ρακ ειναι 35%, χαχαχαχαχαχαχα

Σωστος ο Χρηστος, ενα καλωδιο συν σουκο ειναι μονο 7½% βελτιωση του ηχου, εννω ενα αναρτημενο ρακ ειναι 35%, χαχαχαχαχαχαχα
My dear Giannis,

Το είδες βλέπω το φιλμάκι, παρά το ότι το PC σου είναι από το 1920...

Δεν έχει ποδηλατάδα, ή βιολί το Σ/Κ ? -bye-

και όποιος βαριέται σπιτάκι του να παίξει με τα παιχνιδάκια του....:BDGBGDB55:
ή το κουβαδάκι του και σ άλλη παραλία.
Δεν υποχρεώσαμε κανέναν να διαβάζει πράγματα που δεν τον ενδιαφέρουν και δεν τον αφορούν.

Last edited: