Μετά τον καθαρισμό που έγινε στο συγκεκριμένο μηχάνημα ...Είπα να ασχοληθώ ξανά με τις εγγραφες ...Οκ ξέρω τη γίνεται το να γράφεις από βινύλιο και από cd ...Αλλά το να γράψεις από καινούργιο dac (Denon usb 300) ,περνώντας το σήμα μέσα από το ΜUSICAL FIDELITY X10 V3 (VISTA λάμπες) μαζί με εξωτερική τροφοδοσία το X-PSU V3 και με συγκεκριμένη επιλογή (προγραμμα) το καλό και καθαρό spotify ,ήταν για μένα πρόκληση . Έκανα λοιπόν μια λίστα με τις καλύτερες έγραφες που βρήκα από Jazz ,blues ,rock...Εγγραφή χωρίς κενά κάτι σαν DJ και επιλογή μαγνητοταινιας την maxell UD και ταχύτητα 7-1\2 ips ...Το αποτέλεσμα ...Απλά εθιστικο και Αναλογικό τη και αν η συγκεκριμένη ταινία ,εχει τα χρόνια της και εχει γραφτεί ούτε και θυμάμαι πόσες φορές ...Σημείωση προσωπικά την maxell XLI την θεωρώ καλύτερη . Δεν είμαι οπαδός καμίας τεχνολογίας ,μου αρέσει να ακούω από τα βινύλια ,από το dac μου και τώρα από το μαγνητόφωνο μου ,είμαι οπαδός της καλής ηχογράφησης από όποιο μέσο και αν προέρχεται ...Ακολουθούν φωτογραφίες ...