Μπομπινόφωνα

Απο καινούργιο dac (denon!) και καθαρό (!!) Spotify σε μαγνητόφωνο >>αναλογικο αποτελεσμα....
Η αισιοδοξία σου αγαπητέ και η προσδοκία σου υπερνικάνε κατα κρατος το ψυχοακουστικο συναισθημα....

Απο καινούργιο dac (denon!) και καθαρό (!!) Spotify σε μαγνητόφωνο >>αναλογικο αποτελεσμα....
Η αισιοδοξία σου αγαπητέ και η προσδοκία σου υπερνικάνε κατα κρατος το ψυχοακουστικο συναισθημα....

Θα μπορούσες να το ακούσεις τουλάχιστον ... Πριν βγάλεις οποιοδήποτε συμπέρασμα ...

Θα μπορούσες να το ακούσεις τουλάχιστον ... Πριν βγάλεις οποιοδήποτε συμπέρασμα ...
Προφανώς και δεν γίνεται.
Αφ ενός εχω απορριψει τουλάχιστον δυο φορες τον πειρασμό αγοράς μαγνητοφωνου αφ ετερου και να ειχα δεν θα έμπαινα καν στην ιδεα της διαδικασίας και μάλιστα με spotify.
Το οποιο να σε προλαβω χρησιμοποιώ καθημερινά αλλα μονο για υλικο που δεν μπορω να βρω αλλου και δεν με ενδιαφέρει αν ειναι και 64kbps

Προφανώς και δεν γίνεται.
Αφ ενός εχω απορριψει τουλάχιστον δυο φορες τον πειρασμό αγοράς μαγνητοφωνου αφ ετερου και να ειχα δεν θα έμπαινα καν στην ιδεα της διαδικασίας και μάλιστα με spotify.
Το οποιο να σε προλαβω χρησιμοποιώ καθημερινά αλλα μονο για υλικο που δεν μπορω να βρω αλλου και δεν με ενδιαφέρει αν ειναι και 64kbps

Το streaming είναι το μέλλον...Το spotify στο σύστημα μου το ακούω πεντακάθαρα...Έγινα και συνδρομητής γιατί με την τελευταία αναβάθμιση ,το τζάμπα τελείωσε ...Υπολείπεται σε ήχο. Έχω βρει καταπληκτικες ηχογραφήσεις της οποίες έχω αποθηκεύσει σε λίστες .Σίγουρα στην σημερινή εποχή ,είναι ρίσκο να προβεις σε αγορά μαγνητοφώνου ...Σε τη κατάσταση βρίσκεται ,ανταλλακτικά...Όταν όμως το βρεις σε άριστη κατάσταση και ειδικότερα οι κεφαλές ...Θα σε αποζημιώσει . Αν μένεις Αθήνα μπορούμε να το κανονίσουμε για να το ακούσεις .

Χαίρομαι που σας βρίσκω μαζεμένους, έτσι θα μας δεί όλους μαζι ο γιατρός....Εδώ μιά πρόσφατη παρουσίαση του χώρου μου.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

@Makism. Ωραία πράγματα και μερακλήδικα, αλλά γιατί διάλεξες μελαμίνη για τα πλαϊνά; Δε μπορούσες να βρεις λίγο μασίφ ξύλο;Στην ποσότητα που το χρειάζεσαι δε θα ήταν και απλησίαστο.

@Makism. Ωραία πράγματα και μερακλήδικα, αλλά γιατί διάλεξες μελαμίνη για τα πλαϊνά; Δε μπορούσες να βρεις λίγο μασίφ ξύλο;Στην ποσότητα που το χρειάζεσαι δε θα ήταν και απλησίαστο.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ...Δεν έβαλα μασίφ ξύλο επειδή είναι ζωντανός οργανισμός και με τον καιρό ανοίγει...Θα μπορούσε να ήταν mtf με καπλαμά της αρεσκείας σου και μετά λουστράρισμα...Θα μπορούσε να ήταν mtf λάκα η ακόμη μασίφ αλουμίνιο μιας και έχω την δυνατότητα να το κάνω στην δουλειά μου ...Η συγκεκριμένη επιλογή έγινε γιατί ...Από την μάνα του εχει το ίδιο υλικό (κόστος 3 ευρώ)μόνο τον χρωματισμό άλλαξα ...Επιλογές πολλές όρεξη να έχεις ,χα χα χα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χαίρομαι που σας βρίσκω μαζεμένους, έτσι θα μας δεί όλους μαζι ο γιατρός....Εδώ μιά πρόσφατη παρουσίαση του χώρου μου.
Νοτη να χαίρεσαι τα μαγνητόφωνα σου ... Πολύ καλές επιλογές και ειδικότερα η σειρά AKAI GX με τις αξεπέραστες και αξιόπιστες κεφαλές...Θα ήθελα να σε ρωτήσω με τις σημερινές καινούργιες μαγνητοταινιες και ειδικότερα με τις RMG... Τη παίζεται ...Μιας και οι maxell πάντα για την εποχή τους ήταν αξεπέραστες !!!

Νότη ψάχνω γιατρό κι'εγώ! Όχι για εμένα αλλά για το Revox A700 μου. Ξέρεις κάποιον καλό;

Νοτη να χαίρεσαι τα μαγνητόφωνα σου ... Πολύ καλές επιλογές και ειδικότερα η σειρά AKAI GX με τις αξεπέραστες και αξιόπιστες κεφαλές...Θα ήθελα να σε ρωτήσω με τις σημερινές καινούργιες μαγνητοταινιες και ειδικότερα με τις RMG... Τη παίζεται ...Μιας και οι maxell πάντα για την εποχή τους ήταν αξεπέραστες !!!

Είναι πάρα πολύ καλές, τις έχω δοκιμάσει σίγουρη αγορά. (H LPR 35 είναι ευκαιρία) http://www.thomann.de/gb/rmg_recording_tape.html

Νότη ψάχνω γιατρό κι'εγώ! Όχι για εμένα αλλά για το Revox A700 μου. Ξέρεις κάποιον καλό;

Greg, ο Σάκης μου τα έφτιαξε εμένα, τώρα έχει και στην Αθήνα μαγαζί.

Για σου Νοτη, απο καιρο θελω ναρθω σε επικοινωνια μαζι σου, γιατι με τρελενουν τα μπομπινοφωνα που κατεχεις, εχω και εγω τρια μπομπινοφωνα αλλα και πολαπλασιες αποριες, μηπως θα μπορουσες να επικοινωνησεις μαζι μου??? Τωρα πια απορια να βαλω μπροστα και πια πισω?
Τα τηλ. μου ειναι 6973.724.734, και 210.96.42.451, και το email, [email protected].

Μια φωτο που πέτυχα στο νετ και έμεινα άφωνος. Revox

10898054_955543834464862_4679523275899370467_n.png

Και ποιός σου είπε ότι ακούει? Βλέπεις κανένα καλώδιο?

Είμαι βέβαιος ότι κάθεται αναπαυτικά απέναντι και τα χαζεύει... :)

Re: ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΑ

Καλησπέρα.Έχω φιλαράκι στη Γερμανία και έχω άκρες για να πάρω ενα ΑΚΑΙ μάλλον.Οπότε μπορεί να μου το αγοράσει και να το στείλει.Τί να πάρω σε ΑΚΑΙ μέχρι 500-600ευρώ???? Να πάιζει και καρούλια 26εκατοστών(10,5ίντσες) ή μέχρι 18 εκατοστά???Μου αρέσει πάντως το gx-215d και το gx-635 για μεγάλα καρούλια.Για πείτε γνώμες?Επίσης ήθελα γνώμες για αγορά ταινίας.Maxell-Basf-Scotch?????

Παιδιά να κάνω και μία όχι τόσο σχετική ερώτηση?

Ποιο είναι το καλύτερο καθαριστικό κεφαλών?

Εχω μαζέψει μερικά και ακούγονται λίγο θολά.

Ευχαριτώ εκ των προτέρων.

Πλάκα πλάκα.. όπως και (λογικά) δεν βλέπει τηλεόραση, κρίνοντας από το μπαούλο που βλέπω αριστερά.. :p

Αυτό το δωμάτιο είναι ξεχασμένο από τον χρόνο.. γενικότερα.. :p

τα ηχεία του τόσο τα μπροστινά, όσο και τα πίσω τα μεγάλα, ποιά ηχεία είναι;

Δεξια απο το δεξι ασπρο ηχειο υπαρχει ακομη ενα - στρογγυλο - πρεπει να ειναι το παλιο JR δεν θυμαμαι μοντελο

ισοπροπυλική αλκοόλη υψηλής καθαρότητας (99,9%) ...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Εχω πάρει demagnetizer αλλά το χρησιμοποιούσα σχεδόν λάθος. Πολύ χρήσιμο βίντεο.