Μπομπινόφωνα

ACR ειναι αλλα 30" woofer δεν εχουν (30"= 76cm..)

Για την ακρίβεια ειναι τα ACR isostatic 250 (250μμ woofer= <10") http://www.magnat.tv/prospekt/acriso250.jpg

Σωστοοος? Πανω στην βιασυνη τι μαλακια μπορει να γραψει κανεις. Ευχαριστω για τη διορθωση φιλε. Παντως λατρευω τα ηχεια τις συγγεκριμενης εταιριας, ειναι μια απο τις αγαπημενες μου.Το μονο που θα προτιμουσα θα ηταν τα γουφερ τις να ηταν με τοπολογια ακουστικης αναρτησης, μια που αυτη πιστευω ειναι η καλυτερη τοπολογια για χαμηλο, περαν τουτου ουδεν… :ernaehrung004:

Aν θυμαμαι καλα πριν πολλα χρονια υπηρχε αυτο σε μια εκθεση στην Αθηνα.Θυμαμαι οτι ηταν απο τους καλυτερους ηχους στην εκθεση τοτε.
Δεν ειμαι απολυτα βεβαιος αλλα τα δυο ριμπον κατι μου λενε

Σωστοοος? Πανω στην βιασυνη τι μαλακια μπορει να γραψει κανεις. Ευχαριστω για τη διορθωση φιλε. Παντως λατρευω τα ηχεια τις συγγεκριμενης εταιριας, ειναι μια απο τις αγαπημενες μου.Το μονο που θα προτιμουσα θα ηταν τα γουφερ τις να ηταν με τοπολογια ακουστικης αναρτησης, μια που αυτη πιστευω ειναι η καλυτερη τοπολογια για χαμηλο, περαν τουτου ουδεν… :ernaehrung004:

Θα σε απογοητεύσω φιλε kuros αλλα δεν ειναι ακουστικής ανάρτησης (δλδ δεν εχουν σφραγισμένη καμπινα αλλα Villchur). Tα ACR της εικόνας εχουν bass reflex χωρις αυτο να σημαίνει οτι δεν ηταν καλα ηχεια την εποχή εκείνη. Το γραφει και το προσπεκτους που ανεβασα (Basreflexrorh 2 διαφορετικών διαστάσεων).

Re: ΜΠΟΜΠΙΝΟΦΩΝΑ

Αγαποιτε Morfeas
Ειμαι καινουργιος στο σαιτ κ εχω ενα παλιο μπομπινοφωνο Diola-Stereo-Luxus WM9137 απο το οποιο δε μπορω να γραψω ταινιες λογω βλαβης μοτερ.
Θα ηθελα με καποιον τροπο να αντιγραψω τις αγαπημενες ταινιες που εχω με παλια δυσευρετα κομματια.
Πως μπορω να το κανω? Υπαρχει περιπτωση να νοικιασω καποιο μηχανημα για λιγες μερες απο καποιον?
Ευχαριστω!

Απάντηση: Re: Μπομπινόφωνα

θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορω στο μαγνητοφωνο μου (ΑΚΑΙ 1710) να κανω εγγραφη σε νέες μαγνητοταινίες όπως η RMG LPR 35 1/4" 549m Trident

http://www.thomann.de/gr/rmg_lpr_35_14_549m_trident.htm?sid=98b26998e569a725446305c164e549d0

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ναι κανονικά, τις έχω δοκιμάσει σε παρόμοιο ΑΚΑΙ και γράφουν χωρίς πρόβλημα. Θα πάρεις πολλές;

Re: Απάντηση: Re: Μπομπινόφωνα

Ναι κανονικά, τις έχω δοκιμάσει σε παρόμοιο ΑΚΑΙ και γράφουν χωρίς πρόβλημα. Θα πάρεις πολλές;

Φοβομουν οτι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά πόλωσης και ισοστάθμισης. Πολλές όχι.... θα ήθελα 5 για να κάνω διάφορους πειραματισούς και τελικά να γραψω κάποια αγαπημένα κομμάτια
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Ευχές για καλή Ανάσταση

Μαγνητόφωνα ανοικτής ταινίας στην έκθεση του Μονάχου 2016

Μερικά καλά εκθέματα

Attachments

• DSC_0432.jpg
    DSC_0432.jpg
    214.2 KB · Views: 215
  • DSC_0435.jpg
    DSC_0435.jpg
    189.7 KB · Views: 219
  • DSC_0437.jpg
    DSC_0437.jpg
    187.4 KB · Views: 216
  • DSC_0438.jpg
    DSC_0438.jpg
    206.7 KB · Views: 217
  • DSC_0440.jpg
    DSC_0440.jpg
    244.9 KB · Views: 219
  • DSC_0441.jpg
    DSC_0441.jpg
    255.3 KB · Views: 219
Όλα παίζανε θαυμάσια

Attachments

• DSC_0484.jpg
    DSC_0484.jpg
    182 KB · Views: 215
  • DSC_0706.jpg
    DSC_0706.jpg
    303.6 KB · Views: 216
  • DSC_0745.jpg
    DSC_0745.jpg
    294 KB · Views: 215
  • DSC_0798.jpg
    DSC_0798.jpg
    269.8 KB · Views: 215
  • DSC_0807.jpg
    DSC_0807.jpg
    304.9 KB · Views: 219
  • DSC_0848.jpg
    DSC_0848.jpg
    296.4 KB · Views: 217
Θα ήθελα να σας παρουσιάσω μια δική μου κατασκευή, που κάνει εύκολη την κοπή και την επιδιόρθωση των ταινιών 1/4. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να το δείτε και αν θέλετε να το φτιάξετε. Είναι πολύ χρήσιμο και πρακτικό επίσης για συγκόλληση μικρού μεγέθους ταινιών, αν θέλει κάποιος να τις περάσει σε μεγάλο καρούλι. Για λεπτομέρειες εδώ είμαστε.

Περιγραφή:

Βάση πλέξιγκλας 20 χ 7 χ 1 εκ. περίπου
2 σφιγκτηράκια από πλέξιγκλας με το μέρος που βρίσκει την ταινία να έχει αυτοκόλλητη τσόχα
ένα λούκι πέρα πέρα 2,5 χιλιοστά βάθος και φάρδος 1/4 της ίντσας
ένα μικρό ρουλεμάν περασμένο σε σιδερένιο αξονάκι για το πάτημα της splicing tape (ταινία συγκόλλησης)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Απάντηση: Re: Μπομπινόφωνα

Σε λίγες μέρες θα το έχω έτοιμο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπομπινόφωνα

Γιώργο, μόλις είναι έτοιμο μου το φέρνεις για ένα "ζωντανό". Έτσι νάχεις να ακούς.

Θέμη έχεις ΠΜ

Όμορφο nagra... Ημουν και εγω σε σκεψεις να το παρω αλλά εχω να φροντίσω αλλα πραγματα στα revox μου...