Το συστημα μου...
Creek Destiny amplifier 2x100 watt
Luxman L30 amplifier 2x35 watt
Epos epic 2 ηχεια βασης 100watt, 4ohm, 90db
Spicom ηχεια κολωνες 30 watt, 8ohm, 96db
Pro-ject essential ii με Ortofon OM5e
ifi nano idsd dac
Σκεφτηκα να συνδεσω τον luxman στην εξοδο προενισχυσης του creek και να τον παιξω σαν τελικο ωστε αν γινεται....
Να εχω το ηχοχρωμα και τις ευκολιες (ρυθμισεις πριμα, μπασα, loudness) του luxman...
Τον ελεγχο, τη σταθεροτητα, και την ευκολια της ρυθμισης εντασης με τηλεχειριστηριο του creek...
Καθως τον luxman τον αγορασα κυριως για το phono stage το πικαπ θα παιζει αυτονομα με τον luxman με τον creek κλειστο.
Υπαρχει ασφαλης τροπος?
Ο creek εχει επιλογεα 3,6,9,db gain η' passive... τι να επιλεξω?
Σε ποια εισοδο του luxman να συνδεσω τον creek? Aux?
O ρυθμιστης εντασης του luxman (τελικου) στην προκειμενη που να σταθεροποιηθει για να ειμαστε ασφαλεις?
Θα τα καψω ολα?
Θα τα καψω ολα......
Οι πηγες στον creek θα ειναι pc, ραδιο και cd player....
Παιζει να εχω καποιο κερδος η' απωλειες στον ηχο?
Creek Destiny amplifier 2x100 watt
Luxman L30 amplifier 2x35 watt
Epos epic 2 ηχεια βασης 100watt, 4ohm, 90db
Spicom ηχεια κολωνες 30 watt, 8ohm, 96db
Pro-ject essential ii με Ortofon OM5e
ifi nano idsd dac
Σκεφτηκα να συνδεσω τον luxman στην εξοδο προενισχυσης του creek και να τον παιξω σαν τελικο ωστε αν γινεται....
Να εχω το ηχοχρωμα και τις ευκολιες (ρυθμισεις πριμα, μπασα, loudness) του luxman...
Τον ελεγχο, τη σταθεροτητα, και την ευκολια της ρυθμισης εντασης με τηλεχειριστηριο του creek...
Καθως τον luxman τον αγορασα κυριως για το phono stage το πικαπ θα παιζει αυτονομα με τον luxman με τον creek κλειστο.
Υπαρχει ασφαλης τροπος?
Ο creek εχει επιλογεα 3,6,9,db gain η' passive... τι να επιλεξω?
Σε ποια εισοδο του luxman να συνδεσω τον creek? Aux?
O ρυθμιστης εντασης του luxman (τελικου) στην προκειμενη που να σταθεροποιηθει για να ειμαστε ασφαλεις?
Θα τα καψω ολα?
Θα τα καψω ολα......
Οι πηγες στον creek θα ειναι pc, ραδιο και cd player....
Παιζει να εχω καποιο κερδος η' απωλειες στον ηχο?