Μπροστινά Ηχεία και Κεντρικό μέχρι 500 ευρώ... για Yamaha RX-A820

Ευχαριστώ και τους δυό σας. Με βοηθάτε πάρα πολύ να ξέρετε........

Παιδιά μάλλον για τα Dali θα παω σήμερα με βλέπω να τα παραγγέλνω.
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω βάσεις τοίχου και για το κεντρικό επίσης?

Re: Απάντηση: Μπροστινά Ηχεία και Κεντρικό μέχρι 500 ευρώ... για Yamaha RX-A820

Αυτά είναι καλύτερα από τα Dali ? Βγαίνουν και 150 Euro πιο ακριβά πάντως από τα Dali....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπροστινά Ηχεία και Κεντρικό μέχρι 500 ευρώ... για Yamaha RX-

Αυτά είναι καλύτερα από τα Dali ? Βγαίνουν και 150 Euro πιο ακριβά πάντως από τα Dali....

Ανάμεσα σε αυτα και τα Dali επέλεξα αυτα για τον κολλητό μου.πιο μουσικά πιο ουδέτερα και καθαρότερες συχνότητες.
Άσχετο αλλα δες και βίντεο στο YouTube τα παιζει διπλα διπλα και με αλλα μοντέλα για σύγκριση....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπροστινά Ηχεία και Κεντρικό μέχρι 500 ευρώ... για Yamaha

Ρε γαμώτο στο τέλος θα αναγκαστώ να κατέβω Αθήνα για να τα ακούσω από κοντά. Είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις τι να πάρεις.....

Όποια και να πάρεις από αυτά που σου έχουν προτείνει εδώ, ευχαριστημένος θα είσαι. Όλα είναι πολύ καλά και οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Μεγάλη διαφορά θα δεις μόνο αν πας σε ένα μεγαλύτερο ηχείο άλλης κατηγορίας. Πάντως αν συνεχίσεις να αμφιταλαντεύεσαι το καλύτερο θα ήταν πράγματι να τα ακούσεις από κοντά πάνω στον ίδιο ενισχυτή με τις ίδιες ρυθμίσεις και παίζοντας το ίδιο υλικό ώστε να συγκρίνεις εσύ με τα δικά σου γούστα. Μόνο τότε ίσως διαπιστώσεις την όποια μικρή διαφορά.

Ρε παιδιά λέτε να πείσω το έτερον ήμισυ να πάρω ηχεία δαπέδου ? Τι προτίνετε πάλι σε αυτά τα λεφτά. (Front - Left και Center).
Ο χώρος είναι μικρός 10-11 τμ.
Τα Dali Zensor 5 γλυκοβλέπω.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.........

Τώρα στα 10τμ. προσωπικά αμφιβάλω κατά πόσο θα αποδώσουν τα καλά ηχεία δαπέδου. Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα ένα καλό ζευγάρι βιβλιοθήκης σαν τα ΤΧ-Β1 ή τα Zensor 1 μαζί με ένα καλό 8άρι sub. Σε τόσο μικρό χώρο πιστεύω τα μπάσα ενός τέτοιου συνδυασμού θα σε καλύψουν και με το παραπάνω, ενώ μουσικά το αποτέλεσμα θα είναι απείρως καλύτερο από τα μικρά ηχεία δορυφόρους. Επίσης δεν πιστεύω πως αξίζει να ξοδέψεις πολλά παραπάνω για ηχεία βιβλιοθήκης, το πολύ μέχρι 400 ευρώ. Όταν κάποια στιγμή αλλάξεις χώρο σε κάτι μεγαλύτερο, και αν τότε δεις πως δεν σε ικανοποιούν αρκετά παίρνεις ένα καλό ζευγάρι ηχεία δαπέδου.

Οκ παιδιά το λύσαμε το Κυπριακό :)
Θα πάω για βιβλιοθήκης τελικά : Δύο επιλογές Dali Zensor 1 ή Monitor Audio BX2 ?
Και αν την καταφέρω (με βλέπω για παντόφλα) για 8άρι Sub ποιό προτείνετε ?
Εσείς τι λέτε :)

Last edited:
Παιδιά είμαι σχεδόν έτοιμος να πατήσω το ΟΚ :)

Dali Zensor 1
Dali Zensor Vokal
Magnat Monitor Supreme Sub 201A
Surround Magnat Monitor Supreme 100

Τι λέτε εσείς ?

Τελικά παράγγειλα τα Dali Zensor 1 , Dali Vokal και Magnat Monitor Supreme Sub 201A.
Τα surround του χρόνου :).
Η παντόφλα αύριο .........

Φτου ρε γμτ, δεν πρόλαβα να σου πω για ένα πρόβλημα των Zensor... !

Πλάκα κάνω. Πήρες ένα από τα πιο χαρισματικά ηχεία ραφιού για την τιμή του. Καλές ακροάσεις. :ernaehrung004:

Τελικά παράγγειλα τα Dali Zensor 1 , Dali Vokal και Magnat Monitor Supreme Sub 201A.
Τα surround του χρόνου :).
Η παντόφλα αύριο .........
Με γεια το σύστημα!! Είσαι ο δεύτερος φίλος από το forum που αγοράζει σήμερα τα zensor 1 . Εξαιρετικό ηχείο.
Όσο για την παντόφλα αν πεις το 50% της πραγματικής τιμής είσαι καλά νομίζω :D

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα. Μόλις τα παραλάβω θα σας ενημερώσω.
Σχετικά με το στρώσιμο τι προτείνετε να κάνω ?

Απάντηση: Re: Μπροστινά Ηχεία και Κεντρικό μέχρι 500 ευρώ... για Yamaha RX-A820

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για όλα. Μόλις τα παραλάβω θα σας ενημερώσω.
Σχετικά με το στρώσιμο τι προτείνετε να κάνω ?

καλοακουστα και μεγειες!!!!
ασε τα να παιζουν σε χαμηλες εντασεις καποιες ωρες και σιγα σιγα δυναμωμα και εισαι κομπλε!!!!
περιμενουμε εντυπωσεις.....και απο παντοφλα,χα

Re: Απάντηση: Re: Μπροστινά Ηχεία και Κεντρικό μέχρι 500 ευρώ... για Yamaha RX-A820

καλοακουστα και μεγειες!!!!
ασε τα να παιζουν σε χαμηλες εντασεις καποιες ωρες και σιγα σιγα δυναμωμα και εισαι κομπλε!!!!
περιμενουμε εντυπωσεις.....και απο παντοφλα,χα

Όταν με το καλό έρθυουν θα σας πω.
Όσο για την παντόφλα καλά πήγε , τις έφαγα ελαφρά :) :)

Re: Απάντηση: Re: Μπροστινά Ηχεία και Κεντρικό μέχρι 500 ευρώ... για Yamaha RX-A820

Όταν με το καλό έρθυουν θα σας πω.
Όσο για την παντόφλα καλά πήγε , τις έφαγα ελαφρά :) :)

Φίλε μου να τα χαίρεσαι!!!! Τα έχω πάρει και εγώ εδώ και 5 μήνες και δεν μπορώ να τα χορτάσω. Για τα λεφτά τους, πάντα, τα Zensor 1 είναι πολύ καλά.