MSB DAC IV & SIGNATURE

Έχει απίστευτο διαχωρισμό καναλιών .... μοναδικά δυναμικά...

Last edited:
Σε σχέση με τι?

Με τι το αντιπαραθέτεις ?
για να έχουμε κι ένα μέτρο σύγκρισης και για να βοηθήσεις το thread που άνοιξες και όσους το παρακολουθούν.

Δεν το αντιπαραθέτω με κάτι συγκεκριμένο ... Απλά αυτό που άκουω με προκαλεί να εκφράσω αυτό που μου δίνει το συγκεκριμένο transport - dac... Και νομίζω ότι σε αυτή την κατηγορία είναι λίγα μηχανήματα.... Την κατηγορία την εκφράζω τόσο από ηχητική - μουσική άποψη αλλά ταυτόχρονα και από θέμα κόστους...

Αν τώρα είναι καλύτερο από άλλα μηχανήματα δεν το γνωρίζω... Θεωρώ όμως ότι είναι απόλυτα ουδέτερο & φυσικό.... Ταυτόχρονα θαυμάζω τον βαθμό ολοκλήρωσης που διαθέτει σαν dac... Δεν έχω δει άλλα dac από κοντά στο εσωτερικό τους αλλά αυτό που βλέπω στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε σχέση με αυτό που είδα από το dac iv/signature έχει μια σεβαστή διαφορά...

Και όταν εννοώ βαθμό ολοκλήρωσης εννοώ την σχεδίαση της μητρικής σε σχέση πάντα με τα πράγματα που φιλοξενεί...Δεν υπήρχε ίχνος καλώδίου ... Τα πάντα ήταν "πρεσαριστά" σε αντίστοιχες υποδοχές πάνω στα στην μητρική. Το βασικό ήταν επίσης ότι η ίδια η μητρική προσφέρει έτοιμες θέσεις αναβάθμισης για αυτά που μπορεί να αναβαθμιστεί... ... (2 dsp headers,Upgrade clock header,Volume control,dac (standard->signature)...

Σε σχέση με τι?

Με τι το αντιπαραθέτεις ?
για να έχουμε κι ένα μέτρο σύγκρισης και για να βοηθήσεις το thread που άνοιξες και όσους το παρακολουθούν.

Αν επιθυμείς κάποια αντιπαράθεση, επειδή εσύ απλά το αναφέρεις, πρότεινε εσύ κάποιο dac το όποιο θεωρείς ότι μπορεί να αντιπαρατεθεί...

upsampling χωρις φιλτρο εξοδου?
ημιPuristes μου φαινονται...

Ωραιο δελτιο τυπου. Ουτε ο αντιπροσωπος να ησουνα.
Ρε τι τραβαω με τα παπαγαλακια εδω μεσα.

KAI KATI ΑΛΛΟ... ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ... ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ...ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ... ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ...

Last edited:

μηπως εχεις καμια λιστα με προιοντα στα οποια πρεπει να αναφερεται ο ανθρωπος για να μην αποτελει παπαγαλακι?

καποιοι εδω μεσα πρεπει να σοβαρευτειτε και να αφησετε τον ανθρωπο να γραψει για οτι θελει... αμα σας ενοχλει μη το διαβαζετε... μπορει να ενδιαφερουν ολους τους υπολοιπους ομως....

απλοικη προσεγγιση. το ολο θρεντ ειναι διαφημιστικο. μονος του γραφει και ξαναγραφει για το ιδιο θεμα. εαν ενδιαφερεσαι πηγαινε να το ακουσεις. και ναι με ενοχλει παρα πολυ η γκριζα διαφημιση. και εαν βρισκεις ασοβαρη αυτη την προσεγγιση εχεις προβλημα σοβαροασοβαροτητας. και το μηχανημα μπορει να σκοτωνει. δεν το εχω ακουσει δεν ξερω. ομως εδω γινεται πλυση εγκεφαλου. ολο και κατι θα μεινει. ακι μονο που γραφω αξια δινω. αλλα ειμαι στις καλες μου αποψε.

Συνεχίζεις να προσβάλεις με την λέξη και φράσεις παράλληλα "Διαφήμιση" και "γκρίζα διαφήμιση"... Σου είπα πέφτεις χαμηλά .. Προφανώς σου αρέσει ... Και επειδή με αυτά που έχεις πει, εγώ απόψε δεν είμαι στις καλές μου... Το έπιασες το νόημα???.... Γιατί την έχεις δει κάπως απόψε και δεν ξέρω που το πας .... Γι'αυτό θα σε παρακαλούσα ευγενικά να μην ξαναασχοληθείς με το θέμα αυτό... Γιατί και που μιλάς ειλικρινά δεν προσφέρεις και τίποτα... Και αν νομίζεις ότι δίνεις αξία με αυτά που γράφεις ... Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις...

Παρακαλώ ηρεμία...
@wind, μην εκτοξεύεις κατηγορίες, μην κρίνετε για να μην κριθήτε...
Ολοι μας έχουμε ¨αγαπημένα¨μηχανήματα και όλοι μας έχουμε
κάποιο μαγαζί η αντιπρόσωπο γνωστό...Ο hka1 έχει ακουστική
εμπειρία από τα MSB και αυτό φαντάζομαι θέλει να μας μεταφέρει..
Αυτό δεν τον κάνει και παπαγαλάκι...Και συ άκουσες ένα εξαίρετο dac
και ενθουσιάστηκες και δεν νομίζω να σε κατηγόρησε κανείς για γκρίζα
διαφήμιση...

Μην πεις τίποτα...σε κατάλαβα απ´τη φωνιή...τέλος!

@hka1,όταν γράφεις για κάποιο μηχάνημα, προσπάθησε
να κάνεις μια ολοκληρωμένη παρουσίαση...
Σκόρπιες φράσεις και αναφορές από δω και από κει,
είναι εύκολα ερμηνεύσιμες σαν promotion...

Last edited:
Εντάξει αρκεί να μην γίνεται κατάχρηση...Οταν γράφεις 5 λέξεις κάθε φορά κι απ' αυτές η 1-2 είναι οι ίδιες κι οι ίδιες κι αφορούν μηχανήματα μόνο μιας αντιπροσωπείας,κάτι δεν πάει καλά.

Πολλοί εξ ημών έχουν "κολλήματα" με εταιρείες ή συγκεκριμένα μηχανήματα,συμβαίνει συχνά...Αλλά μερικοί το παραξηλώνουν...Πάν μέτρον άριστον,που έλεγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...

Στο συγκεκριμένο μέλος,είχα κάνει προσωπικά δυό φορές παρατήρηση,για τον τρόπο που πρόβαλε τα Halcro...

Last edited:
Απάντηση: Re: MSB DAC IV & SIGNATURE

μηπως εχεις καμια λιστα με προιοντα στα οποια πρεπει να αναφερεται ο ανθρωπος για να μην αποτελει παπαγαλακι?

καποιοι εδω μεσα πρεπει να σοβαρευτειτε και να αφησετε τον ανθρωπο να γραψει για οτι θελει... αμα σας ενοχλει μη το διαβαζετε... μπορει να ενδιαφερουν ολους τους υπολοιπους ομως....

Δεν είναι έτσι ακριβώς...Υπάρχουν όρια...