VetNik
AVClub Addicted Member
- 1 February 2008
- 1,498
Θα έλεγα να το ακούσεις πρώτα και μετα να κάνεις όποια κρίση θέλεις...
τεχνικο σχολιο εκανα, μπορεις να μου πεις την γνωμη σου?
εαν οχι ρωτα αφτον που ξερει και πες μας...
Θα έλεγα να το ακούσεις πρώτα και μετα να κάνεις όποια κρίση θέλεις...
Εντάξει αρκεί να μην γίνεται κατάχρηση...Οταν γράφεις 5 λέξεις κάθε φορά κι απ' αυτές η 1-2 είναι οι ίδιες κι οι ίδιες κι αφορούν μηχανήματα μόνο μιας αντιπροσωπείας,κάτι δεν πάει καλά.
Πολλοί εξ ημών έχουν "κολλήματα" με εταιρείες ή συγκεκριμένα μηχανήματα,συμβαίνει συχνά...Αλλά μερικοί το παραξηλώνουν...Πάν μέτρον άριστον,που έλεγαν κι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...
Στο συγκεκριμένο μέλος,είχα κάνει προσωπικά δυό φορές παρατήρηση,για τον τρόπο που πρόβαλε τα Halcro...
Δεν είναι έτσι ακριβώς...Υπάρχουν όρια...
Halcro. Ο καθένας γράφει ότι θέλει. Halcro. Αρκεί να μην προκαλεί. Halcro. Και να σέβεται τον άλλο. Halcro. Βέβαια τα όριο είναι λεπτά. Halcro. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι αυτά? Halcro. Όχι. Halcro. Άρα ο καθένας κρίνεται απ τα γραπτά του. Halcro. Και ιδιαίτερα τα πρώτα μηνύματα του που δείχνουν κάτι. Halcro.
Φιλε Wind μην αγχωνεσαι.
Οσο θα πουλησει το αγνωστο dac, του οποιου την αποδοση σχολιασες, εξ αιτιας αυτου που εγραψες, αλλο τοσο θα πουλησει το MSB επειδη εγραψε αυτα που εγραψε ο hka 1.
Xωρις να θελω να σας προσβαλλω, δεν ειστε δα και οi πιο αξιοπιστοι reviewers του κοσμου.
Ασε που μπορει να εισαστε και οι ιδιοι οι αντιπρωσοποι που λεει ο λογος.
Σε καθε περιπτωση, πιστευω οτι αυτο το -τα καλυτερα- μηχανηματα- ειναι- αυτα- που- εισαγω- εγω η- οι- φιλοι- μου, εχει κουρασει πολυ κοσμο, και πρεπει να σταματησει η να ελεγχθει, αν υπαρχει τροπος.
Re: ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Δεν νομίζω να ήταν σε κάποιο δωμάτιο απλά επειδή γίνεται λόγος για τα διάφορα της έκθεσης απλά έκανα μια δήλωση.... HALCRO THE ARCHITECTS OF SOUND... ίσως γιατί οι καλύτεροι να ήταν εκτός έκθεσης ......
ναι είναι η αλήθεια.... οι άνθρωποι στην Αδελαϊδα έχουν ξεφύγει...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ... HALCRO.... OI ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ....
HALCRO ... the architects of sound ... new fresh... beyond anything...
Re: Αν θα έπρεπε να ξεκινήσετε απο την αρχή.........
just one word... HALCRO ... the architects of sound...
Re: Και το σαλέπι προστατεύει από τη γρίπη των χοίρων...
Σαλέπι ακούγωντας Halcro... ότι καλύτερο....
..........................................................................................................................ΚΛΠ
Αυτή την κατάχρηση των μότο ξεκάρφωτα σε διάφορα θέματα,θα την χαρακτήριζες ενθουσιασμό;
Όσο αξιόπιστος είσαι και εσύ .... Αλήθεια που διάβασες ότι τα μηχανήματα που αναφέρονται στο συγκεκριμένο thread είναι τα καλύτερα?
Άσε που ξαφνικά όλοι φίλοι είναι εδώ μέσα...
Είναι περίεργο που στην πέφτουν γι' αυτή την στάση κι όχι αυτή-καθαυτή η στάση σου;
Κοίτα φίλε,ξέρω ποιοί είναι αντιπρόσωποι και πουλάνε-προωθούν μηχανήματα εδώ μέσα και ποιοί είναι απλά μέλη,που είναι κολλημένα με κάποια μηχανήματα.Εσένα δεν σε ξέρω,η συμπεριφορά σου κρίνεται.Κι αυτή δεν είναι υπεράνω κριτικής.Κάθε άλλο.
Αν δεν θέλεις να δέχεσαι κριτική,μην προκαλείς με τέτοιο τρόπο.
Φίλε savatage έχουν έχουν δοθεί εξηγήσεις μεταξύ των μελών
και έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα...Αν έχεις να προσθέσεις
κάτι επί των μηχανημάτων του συγκεκριμένου κατασκευαστή έχει καλώς..
Περαιτέρω υποθέσεις και θεωρίες συνωμοσίας για άλλα μέλη δεν βοηθούν
στην εκτόνωση...
Και για να μην τρελλαθούμε κιόλας..Λες ο Ηλίας να εμπορεύεται Halcro
στην Αμερικάνικη αγορά γι αυτό και το σχόλιο στο stereophile?:smash:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.