MSB DAC IV & SIGNATURE

Σε ευχαριστώ ΚΟΨ.για τη δυνατότητα που μας παρέχεις ακρόασης του Zodiac Antelope.

Θα έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τα DACs και με πρόγραμμα υψηλής ανάλυσης 24/96.

Το Antelope Zodiac+ έχει ήδη τοποθετηθεί στο rack μου. Το τροφοδοτικό μπαταρίας συνδέθηκε στο DAC αμέσως μετά τις πρώτες ακροάσεις προετοιμασίας. Χωρίς σχόλια. αποφάσισα με σύντομες διαδικασίες με αυτή τη διαμόρφωση να "τρέξει" αύριο η αντιλόπη.

Αύριο στη ακρόαση των DAC θα παρευρεθεί ο γιος μου ο Lemarchant και το μέλος DOLFON.
Επίσης μου ζητήθηκε να παρευρεθεί στην ακρόαση και ο αντιπρόσωπος της MSB, κ. Παναγιώτης Μπάκας της Obscure Audio. Ο αντιπρόσωπος της UltraAudio και δημοφιλές μέλος του avclub ΚΟΨ, που αντιπροσωπεύει το Antelope Zodiac+, δεν μπορεί να παρευρεθεί.

Last edited:
... στα 96 ΚΗz οι πρώτες δοκιμαστικές "εκτινάξεις"

antelopeZodiac.jpg

Μην ξεχάσεις το main volume στο full για να έχεις πλήρη 2Volt όταν χρησιμοπιείται σαν dac.

Αν το χρησιμοποιήσεις σαν προ, όχι στα full θα στα τινάξει.

Καλό είναι να μετρήσεις και τα 2 dac να έχουν ίδια volt στην έξοδο.

Καλές ακροάσεις να έχετε.

Το ξενυχτάς Γιώργη ε!!

Αυτή όντως είναι η καλύτερη ώρα για να παίζουμε

με τα παιχνιδάκια μας!...:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: MSB DAC IV & SIGNATURE

Μην ξεχάσεις το main volume στο full για να έχεις πλήρη 2Volt όταν χρησιμοπιείται σαν dac.

Αν το χρησιμοποιήσεις σαν προ, όχι στα full θα στα τινάξει.

Καλό είναι να μετρήσεις και τα 2 dac να έχουν ίδια volt στην έξοδο.

Καλές ακροάσεις να έχετε.

Παντα στο full digital volume ( 0 dBFS)

Αν μπορεί κάποιος να μου φέρει το DAC202 στο σπίτι (Π.Φάληρο) , σχολάω αργά και οριακά προλαβαίνω να είμαι σπίτι μου στις 21:00.
Super συγκριτικό με πολλά DAC και επισκέπτες είναι σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιηθεί με αυτή τη ζέστη.

Γιώργο ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία σας καθώς και για την όμορφη παρέα σας.

Θεωρώ ότι όλα αυτά που αναφέρθηκαν απέχουν από την πραγματικότητα. Προσωπικά δεν μου άρεσε. Γενικότερα το διέπει μια ασάφεια στον ήχο του, ενώ επίσης το soundstage ήταν περιορισμένο. Επίσης το άκουσαμε μόνο με την μπαταρία του Γιώργου.

Last edited:
Όσο αφορά το Antilope πολύ κακό για το τίποτα.

Θεωρώ ότι όλα αυτά που αναφέρθηκαν απέχουν από την πραγματικότητα. Προσωπικά δεν μου άρεσε. Γενικότερα το διέπει μια ασάφεια στον ήχο του, ενώ επίσης το soundstage ήταν περιορισμένο. Επίσης το άκουσαμε μόνο με την μπαταρία του Γιώργου.

Αυτό τώρα τι είναι?

Αν δεν κάνω λάθος η συνάντηση ήταν για το MSB..

Ο καθένας με τα γούστα του,την τσέπη του και τ' αυτιά του.

Πάμε παρακάτω;