MSB DAC IV & SIGNATURE

γιατι ρε παιδια να μη γραψει τη γνωμη του ο ανθρωπος? Μονο θετικες γνωμες πρεπει να γραφονται? εσεις δεν εχετε γραψει ποτε αρνητικες γνωμες για κατι?

Συμφωνω με τον geopolitis.

Τα καλα πρεπει να γραφονται, αλλα ακομα περισσοτερο τα κακα, αρκει να εινα τεκμηριωμενα. Δοξα τω Θεω το forum, ειναι ανοιχτο και ελευθερο και μπορει ο καθενας να εκφρασει την αποψη του.
Και καλως η κακως, αφου η δοκιμη εξελιχτηκε σε μινι συγκριτικο, οι αποψεις πρεπει να κατατεθουν.

Άσφαλώς και να γράφονται,αλλά παρακαλώ να αποφεύγονται κρίσεις,για το τι άκουσαν άλλοι...Προηγήθηκε ακρόαση μ' άλλα μέλη σ' άλλο ντάκ,δεν θα κάνουμε ΕΔΕ ποιός άκουσε τί κι άν ακούει καλά.

Ας γράψει απλά ο καθένας ελεύθερα την άποψή του για το τι του άρεσε,χωρίς να την αντιπαραθέτει με των άλλων.

Last edited:
Συμφωνω με τον geopolitis.

Τα καλα πρεπει να γραφονται, αλλα ακομα περισσοτερο τα κακα, αρκει να εινα τεκμηριωμενα. Δοξα τω Θεω το forum, ειναι ανοιχτο και ελευθερο και μπορει ο καθενας να εκφρασει την αποψη του.
Και καλως η κακως, αφου η δοκιμη εξελιχτηκε σε μινι συγκριτικο, οι αποψεις πρεπει να κατατεθουν.

γιατι ρε παιδια να μη γραψει τη γνωμη του ο ανθρωπος? Μονο θετικες γνωμες πρεπει να γραφονται? εσεις δεν εχετε γραψει ποτε αρνητικες γνωμες για κατι?

Φυσικά και πρέπει να γράψει την γνώμη του..

Αλλά για να κρατήσουμε μια σειρά, το θέμα είναι το dac της
MSB που μέχρι στιγμής δεν γράφτηκε τίποτε από τους συμμετέχοντες
στη δοκιμή..

Αντ´αυτού ξεκίνησαν λίγο ανάποδα οι γνώμες
κάνοντας αναφορά στο Antelope και το πώς έπαιξε...

Αναμένουμε λοιπόν..

Υποθέτω ότι η όποια υποψία «αντίδρασης» οφείλεται στο γεγονός ότι η άποψη που εκφράστηκε για το antelope είναι από κάποιο μέλος που –στον ενθουσιασμό του για κάποιο μηχάνημα που κατέχει- το προτείνει συνεχώς.

Νομίζω ότι όλοι θα εκτιμήσουμε διαφορετικά την ανάγνωση από τις εντυπώσεις του Ι.Κ. που σίγουρα είναι ο «ουδέτερος» του συγκριτικού ; -)

hka1...εντάξει το έχουμε εμπεδώσει με τόσα που χεις γράψει, κάτσε να δούμε τί λέει και ο Ι.Κ...

Νομίζω ότι όλοι θα εκτιμήσουμε διαφορετικά την ανάγνωση από τις εντυπώσεις του Ι.Κ. που σίγουρα είναι ο «ουδέτερος» του συγκριτικού ; -)

[FONT=&quot]Δεν κατάλαβα το πνεύμα σου αγαπητέ Αντώνη. Ο DOL FON και ο Lemarchant είναι εγκάθετοι και κατευθυνόμενοι… και έχασαν την ουδετερότητα τους. Δεν μου το διευκρινίζεις καλύτερα αν θες σε παρακαλώ…

Εκτός και έχεις ακούσει ''δουλειές'' του I.K. και σου άρεσαν περισσότερο όποτε να πάω πάσο…

Είπα να μην γράψω άποψη αλλά κατά πως τα βλέπω δεν το γλυτώνω…

[/FONT]

Υποθέτω ότι η όποια υποψία «αντίδρασης» οφείλεται στο γεγονός ότι η άποψη που εκφράστηκε για το antelope είναι από κάποιο μέλος που –στον ενθουσιασμό του για κάποιο μηχάνημα που κατέχει- το προτείνει συνεχώς.

Δεν πρότεινα σε κανέναν κανένα μηχάνημα. Εξέφρασα προσωπική άποψη και μόνο. Είναι πολύ περίεργο που για μια ακόμη φορά που εκφράζω άποψη να υπάρχει αντίδραση. Προφανως είναι κακό να λέγεται μια αντίθετη άποψη όταν ήδη έχουν εκφραστεί τόσες καλές γνώμες από την παρουσίαση που έγινε στο χώρο σας.

Εξέφρασες άποψη για το τι άκουσαν άλλοι...Απο εκεί ξεκίνησε το σόου...

Μείνετε παρακαλώ σ' ότι ακούσατε εσείς.

Το άν θα γράψετε και τί εσείς οι ίδιοι θα το αποφασίσετε.Παρακαλώ να λείπουν οι αντιπαραθέσεις μ' αλλους.

Δεν είναι κακό μερικές φορές να προσγειώνουμε κάποια πράγματα εκεί που τους αξιζει, διότι , κάποιες φορές δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: MSB DAC IV & SIGNATURE

Το άν θα γράψετε και τί εσείς οι ίδιοι θα το αποφασίσετε.Παρακαλώ να λείπουν οι αντιπαραθέσεις μ' αλλους.

Δεν κατάλαβα κάτι λόγο μειωμένης αντίληψης η δεν διαβάζεις όλα τα μηνύματα. Φυσικά θα απαντήσω σε μήνυμα που είτε από απροσεξία είτε ηθελημένα εμπεριέχει ''αρνητικό'' σχόλιο για το άτομο μου…

Θεωρώ ότι όλα αυτά που αναφέρθηκαν απέχουν από την πραγματικότητα. Προσωπικά δεν μου άρεσε. Γενικότερα το διέπει μια ασάφεια στον ήχο του, ενώ επίσης το soundstage ήταν περιορισμένο. Επίσης το άκουσαμε μόνο με την μπαταρία του Γιώργου.

περιορισμενο το soundstage της αντιλοπης? συγκρινομενο με ποιο dac?
ποια χαρακτηριστικα ενος dac "καθοριζουν" το soundstage?

Μπορούμε, παρακαλώ να προχωρήσουμε σε ακουστικές εντυπώσεις
από την συνάντηση- δοκιμή?

Re: Απάντηση: MSB DAC IV & SIGNATURE

Δεν κατάλαβα κάτι λόγο μειωμένης αντίληψης η δεν διαβάζεις όλα τα μηνύματα. Φυσικά θα απαντήσω σε μήνυμα που είτε από απροσεξία είτε ηθελημένα εμπεριέχει ''αρνητικό'' σχόλιο για το άτομο μου…

εχεις απολυτο δικαιο και εμενα μου φανηκε καπως η τοποθετηση, το σωστο ειναι να ξεκαθαριστει απο τον isoviti αμεσα τι ενοει.
γραψε ομως και εντυπωσεις....

σαν απλο μελος θα προτιμουσα διαφορετικη εξελιξη του θεματος. δλδ καπως ετσι: ''μαζευτηκαμε στον ζεστο και παντα φιλοξενο χωρο του ΙΚ. θεμα της συναντησης να ακουσουμε 2 συγχρονα ντακς. το προγραμμα ξεκινησε με δισκακι του πασιγνωστου κιθαριστα μιμη τσιχλα στην διασκευη του κλασικου τραγουδιου το μικρο σπιτι στο λιβαδι. αλλαξαμε ντακ και τα ακουσαμε ξανα. το προγραμμα συνεχιστηκε με την μεγαλη επιτυχια του τασου κουνελη ''μην με βαρατε μελανιασα'' και μετα απο το ακουσμα 5 πασιγνωστων επιτυχιων και με συνεχομενες εναλλαγες στα ντακς, βγηκαμε στην βεραντα για να κανουμε την ανασκοπηση της ακροασης''.
(ξεκιναει η ανασκοπηση της ακροασης μπουρου μπουρου μπουρου μπουρου κλπ ........................................................)
Αντι για κατι τετοιο εχει ξεκινησει η περιγραφη ενος αγωνα κικμποξινγκ. ακουω τον Σισμανη να περιγραφει. το msb με το λευκο παντελονακι στην δεξια γωνια ετοιμο να κατασπαραξει την αντιλοπη με το κοκκινο παντελονακι στην αριστερη γωνια'' ..............
Και περιμενω και τηλ πρωτοβουλιας για καφε.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: MSB DAC IV & SIGNATURE

Δεν είδα να γίνεται αναφορά στο άτομό σου συγκεκριμένα.

Ισοβίτη ξεκαθάρισε σε παρακαλώ να πάμε παρακάτω...Φαντάζομαι αναφέρθηκε μόνο στον ΙΚ,σαν οργανωτή κι οικοδεσπότη της ακρόασης.

Last edited:
Εμένα μου άρεσαν και τα δύο DAC, το κάθε ένα ξεχωριστά γι αυτό που μπορεί να αποδόσει στην κατηγορία τιμής του. Ως ηλεκτρονικές συσκευές συμπεριφέρθηκαν άριστα, με μηδενικό θόρυβο που σημαίνει εξαιρετική απομόνωση από τις πηγές θορύβου EMI/RFI καθώς και των βρόχων γείωσης που συχνά μας ταλαιπωρούν. Ήταν απροβλημάτιστη η συμπεριφορά τους με κάθε επιλογή διασύνδεσης. Τα ακούσαμε και μέσω της AES/EBU αλλά και μέσω s/pdif coaxial.

Last edited:
περιορισμενο το soundstage της αντιλοπης? συγκρινομενο με ποιο dac?
ποια χαρακτηριστικα ενος dac "καθοριζουν" το soundstage?

Αυτά που εκφράζουν μια 'προσωπικότητα' στο πρόσωπο σου... αυτά που επεκτείνουν την σκηνή πέρα από τον χώρο των ηχείων... απλά ένα detailed dynamic range.