geopolitis
AVClub Addicted Member
γιατι ρε παιδια να μη γραψει τη γνωμη του ο ανθρωπος? Μονο θετικες γνωμες πρεπει να γραφονται? εσεις δεν εχετε γραψει ποτε αρνητικες γνωμες για κατι?
Συμφωνω με τον geopolitis.
Τα καλα πρεπει να γραφονται, αλλα ακομα περισσοτερο τα κακα, αρκει να εινα τεκμηριωμενα. Δοξα τω Θεω το forum, ειναι ανοιχτο και ελευθερο και μπορει ο καθενας να εκφρασει την αποψη του.
Και καλως η κακως, αφου η δοκιμη εξελιχτηκε σε μινι συγκριτικο, οι αποψεις πρεπει να κατατεθουν.
γιατι ρε παιδια να μη γραψει τη γνωμη του ο ανθρωπος? Μονο θετικες γνωμες πρεπει να γραφονται? εσεις δεν εχετε γραψει ποτε αρνητικες γνωμες για κατι?
Νομίζω ότι όλοι θα εκτιμήσουμε διαφορετικά την ανάγνωση από τις εντυπώσεις του Ι.Κ. που σίγουρα είναι ο «ουδέτερος» του συγκριτικού ; -)
Υποθέτω ότι η όποια υποψία «αντίδρασης» οφείλεται στο γεγονός ότι η άποψη που εκφράστηκε για το antelope είναι από κάποιο μέλος που –στον ενθουσιασμό του για κάποιο μηχάνημα που κατέχει- το προτείνει συνεχώς.
Νομίζω ότι όλοι θα εκτιμήσουμε διαφορετικά την ανάγνωση από τις εντυπώσεις του Ι.Κ. που σίγουρα είναι ο «ουδέτερος» του συγκριτικού ; -)
Το άν θα γράψετε και τί εσείς οι ίδιοι θα το αποφασίσετε.Παρακαλώ να λείπουν οι αντιπαραθέσεις μ' αλλους.
Θεωρώ ότι όλα αυτά που αναφέρθηκαν απέχουν από την πραγματικότητα. Προσωπικά δεν μου άρεσε. Γενικότερα το διέπει μια ασάφεια στον ήχο του, ενώ επίσης το soundstage ήταν περιορισμένο. Επίσης το άκουσαμε μόνο με την μπαταρία του Γιώργου.
Δεν κατάλαβα κάτι λόγο μειωμένης αντίληψης η δεν διαβάζεις όλα τα μηνύματα. Φυσικά θα απαντήσω σε μήνυμα που είτε από απροσεξία είτε ηθελημένα εμπεριέχει ''αρνητικό'' σχόλιο για το άτομο μου…
Δεν κατάλαβα κάτι λόγο μειωμένης αντίληψης η δεν διαβάζεις όλα τα μηνύματα. Φυσικά θα απαντήσω σε μήνυμα που είτε από απροσεξία είτε ηθελημένα εμπεριέχει ''αρνητικό'' σχόλιο για το άτομο μου…
περιορισμενο το soundstage της αντιλοπης? συγκρινομενο με ποιο dac?
ποια χαρακτηριστικα ενος dac "καθοριζουν" το soundstage?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.