Munich 2015

Blumenhofer - Einstein
DSC05277 (Copy).jpg

Audiodata (πολυ ενδιαφερουσα εταιρία απο την Αυστρία, ηχεια και πικαπ)
DSC04754 (Copy).jpg

Raidho- Aadvik
DSC04497 (Copy).jpg

Estelon extreme- Soulution (περυσι το κορυφαίο μου ηχειο)
DSC04461 (Copy).jpg

Avantgarde (Πολυ καλυτερα απο περυσι)
DSC04335 (Copy).jpg

JBL - Mark Levinson (νεοι τελικοι 586)
DSC04316 (Copy).jpg

Πικαπ απο την Klimo με 13" βραχιονα.
DSC04244 (Copy).jpg

Απάντηση: Re: Munich 2015

Δεν ειναι ακριβώς ετσι.. Υπάρχει πραγματική αγορα για high end συστηματα, αλλο που εμεις εδω δεν μπορούμε (εδω στο φορουμ γιατι στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά συστήματα τέτοιου βεληνεκούς). Οταν μιλάμε για Μοναχο αναφερόμαστε στην σημαντικότερη έκθεση του κοσμου οποτε ειναι λογικό να ανεβαίνουν και τα κορυφαία (= ακριβότερα). Στο ισόγειο (όπου ειναι τα πιο γήινα) εχει για ολα τα γούστα

Ναι,υπάρχει και προφανώς απευθύνεται στο 2% παγκοσμίως,στο ίδιο ποσοστό που απευθύνεται οποιοδήποτε hi-end προϊόν (με την πραγματική έννοια του όρου,το ανώτατο άνω άκρο δηλαδή,στην περίπτωσή μας άνω των 500.000 ευρώ εύκολα και χωρίς ταβάνι).
Όταν όμως αυτό το άνω άκρο είναι το κυρίως αντικείμενο ή μάλλον το μεγαλύτερο και σημαντικότερο κομμάτι μιας έκθεσης και παρουσιάζεται έτσι,δεν το κάνει μόνο για το κύρος ούτε για να πουλήσει στο συγκεκριμένο 2% (αυτοί μάλλον απολαμβάνουν prive παρουσιάσεις).
Το κάνει απλώς για να σπρώξει το αντικείμενο σε άλλες κατηγορίες τιμής συμπαρασύροντας μαζί και τα γήινα.

Αυτό το 5-10κ ανά συσκευή που όριζε κάποτε το κατώφλι του hi-end προφανώς δεν θα ισχύει ούτε για αστείο όταν περνάει κάποιος αυτά τα οικονομικά δεδομένα.
Κατά την γνώμη μου είναι τεχνητό και εκ του πονηρού,δεν είναι άλλωστε το μοναδικό αντικείμενο που έχει συμβεί.
Και το σημαντικότερο,δεν έχει να δείξει την τεχνολογία και την ποιότητα αντικειμένων σε αυτή την κατηγορία τιμής,ούτε η τιμή αντιπροσωπεύει την αντίστοιχη έρευνα και εφαρμογή.

Ναι,οι έχοντες φάει την πετριά προφανώς τα θαυμάζουμε κλπ.Αλλά...

Σωκ, το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού ειναι 120.000.000, δύσκολα να εχουν τοσοι χρήματα για 200Κ+ συστήματα, ε?

Περαν αυτού το νόημα της έκθεσης δεν το εχεις ακομα πιάσει, μολις με το καλο ανεβείς καμιά φορα θα δεις για τι μιλάμε. Ουτε κατώφλια 5-10Κ υπάρχουν, ούτε οι εταιρίες προσπαθούν να συμπαρασύρουν με τα μεγάλα τις πωλήσεις των μικρων (πολλες απο αυτες απλα δεν εχουν μικρα). Ξερω πως δεν ειναι εύκολο να μπεις στο νοημα αν δεν το ζήσεις για λιγο αλλά πίστεψέ με τα μεγάλα θέλουν να πουλήσουν (απο αυτα βγάζουν πολυ περισσότερα απο τα "μικρα" τους που και αυτα οπως σου είπα ειναι ηδη μεγάλα)

Οπως και να εχει εδω ειναι φωτογραφικό/ νημα εντυπώσεων και δεν θα ηθελα να γυρίσει για πολλοστή φορα σε αυτο το φορουμ στην κουβέντα του αν αξίζουν τα χρηματα τους κτλ κτλ κτλ.

Blumenhofer - Einstein
View attachment 115793

Audiodata (πολυ ενδιαφερουσα εταιρία απο την Αυστρία, ηχεια και πικαπ)
View attachment 115794

Raidho- Aadvik
View attachment 115795

Estelon extreme- Soulution (περυσι το κορυφαίο μου ηχειο)
View attachment 115796

Avantgarde (Πολυ καλυτερα απο περυσι)
View attachment 115797

JBL - Mark Levinson (νεοι τελικοι 586)
View attachment 115798

Πικαπ απο την Klimo με 13" βραχιονα.
View attachment 115799
Φέτος Πάνο πιο είναι το κορυφαίο για εσένα ηχείο. .???

Σωκ, σε διαβεβαιώνω πως κανένας απ' αυτούς δεν θα ξεκινούσε αν δεν ήξερε:

- σε ποιούς απευθύνεται, και
- δεν εκτιμούσε το ποσοστό πωλήσεων.

Μιλάμε για no-holds-barred προσέγγιση που έχει το αντίστοιχο niche κοινό του.

Μιλάμε για μοναδική ευκαιρία επικράτησης στο διεθνές στερέωμα και επίδειξης τεχνολογίας με σημαντικότατο ποσοστό προβολής.

Αν έφτιαχνες - λέμε τώρα - ένα μοναδικό μαύρο πέτρινο / μαρμάρινο ηχείο πανάκριβης και αριστοτεχνικής κατασκευής, που θα τολμούσες να το πρωτοπαρουσιάσεις, στον Ήχο? :)

Θα κάνεις ένα επιχειρησιακό πλάνο και θα το παρουσιάσεις λοιπόν στην μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου με σκοπό να καταπλήξεις τους πάντες...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα Raidho..:flipout:

Για τεχνικούς λογούς που με δεσμεύουν δεν μπορω να απαντήσω ακόμα. Απο τα μεγαλα μπορω να πω οτι επαιξαν ολα καλα φετος (δλδ υπηρχε μια γενικη εντυπωση βελτιωμένου ηχου σε σχεση με την τελευταία έκθεση). Μολις τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου θα γράψω και μερικές κριτικές εδω στο φόρουμ

Τα Raidho..:flipout:

Σίγουρα οχι στα κορυφαία φέτος.

Απάντηση: Re: Munich 2015

Μιλάμε για μοναδική ευκαιρία επικράτησης στο διεθνές στερέωμα και επίδειξης τεχνολογίας με σημαντικότατο ποσοστό προβολής.

Μα αυτό ακριβώς είπα παραπάνω Σταύρο.
Για ποια τεχνολογία και καινοτομία μιλάμε;
Αυτά τα λεφτά δικαιολογούνται είτε για ground breaking τεχνολογία (ούτε για αστείο,βάλε δίπλα ότι προϊόν θέλεις σε αυτά τα λεφτά) είτε για πολυτέλεια στο έπακρο (επίσης ούτε για αστείο ) είτε για κάτι vintage και συλλεκτικό.

Αν παρουσίαζε κάποιος κάτι που να ήταν πραγματικά καινοτόμο (και να λειτουργούσε φυσικά) ίσως και να υπήρχε βάση.Τώρα...
Τέλος πάντων,η γνωστή μου γκρίνια είναι,μην δίνετε βάση.:flipout:

Ρε συ πάλι δε με κατάλαβες. Προφανώς θα κάνεις επίδειξη τεχνολογίας (υλικών, τεχνικών, κατασκευής, κλπ.) που ήδη διαθέτεις!

...και όλοι θα λένε ουάου!!

...και όλοι θα θέλουν να βάλουν το χέρι στη...τσέπη.

Δεν ασχολούνται με την Devialet? Εχει την μεγαλύτερη ομαδα ολόκληρης της εκθεσης, απίστευτους χωρους κτλ. Πέρασα 3 φορες απο τα δωματια τους, ασύλληπτα..

Ισως να μην γνωρίζεις ποιοι ειναι πισω απο την συγκεκριμένη εταιρία, αλλα μια γρήγορη ερευνα σε κανει να καταλάβεις για τι τύπου χρήματα μιλαμε. Και επειδη πέρασα αρκετο καιρο με τον 400ρι ενισχυτή τους να πω οτι εχουν κανει πολυ δουλειά (σοβαρη) με ομαδα 50 μηχανικών.

DSC05327 (Copy).jpg

DSC04602 (Copy).jpg

DSC04578 (Copy).jpg

Και να παρουσίασε,τι;
Θα είναι η πολλοστή φορά που παρουσιάζει και δεν παράγει.
(Υποψιάζομαι πως είναι το ίδιο ντιούικο δικό του και μας κάνει πλάκα. )

Και να παρουσίασε,τι;
Θα είναι η πολλοστή φορά που παρουσιάζει και δεν παράγει.
(Υποψιάζομαι πως είναι το ίδιο ντιούικο δικό του και μας κάνει πλάκα. )

lol

1517474_755897877858669_5727300315095438320_n.jpg

IMG_6307-1024x683.jpg

IMG_6304-1024x683.jpg

http://www.audiophiles.eu/2015/05/15/new-densen-products-munich/

Ναι,ναι,το ξέρω,το έχω δει.
Τον Αύγουστο και αν λέει.(ποιου έτους τον Αύγουστο δεν διευκρινίζει όμως. )

Εν τω μεταξύ,έτσι θα το βγάλει;Με την γκουμουτσοοθόνη μπροστά;:flipout:

Νομίζω πως έχει και άλλο ένα, σε κανονικό μέγεθος ως συσκευή!
Και επίσης ένα τεράστιο τροφοδοτικό... προφανώς προαιρετικό!
Τα είδα στα γρήγορα στις φωτό του myhiend

Ναι,ναι,το ξέρω,το έχω δει.
Τον Αύγουστο και αν λέει.(ποιου έτους τον Αύγουστο δεν διευκρινίζει όμως. )

έλα βρε, ο ίδιος αύγουστος είναι που προανήγγειλε κάπου πριν 5 χρόνια.

Νομίζω πως έχει και άλλο ένα, σε κανονικό μέγεθος ως συσκευή!
Και επίσης ένα τεράστιο τροφοδοτικό... προφανώς προαιρετικό!
Τα είδα στα γρήγορα στις φωτό του myhiend

Το οξυγόνο ή άλλο?