Munich High End Show 2013

Πολύ απαστράπτοντα, υπερφίαλα και κραυγαλέα για τα γούστα μου τα περισσότερα εκ των εκθεμάτων. Για μένα όταν ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με το χώρο, δεν είχε ακόμη εφευρεθεί το χαϊεντ όπως το αντιλαμβανόμαστε σήμερα. Κατά τα άλλα ο γερμαναράς οργάνωσε και παρουσίασε έκθεση αντάξια των δυνατοτήτων και του ηγεμονισμού του.

Κάπτεν, σε ευχαριστούμε για την γνωστοποίηση της έκθεσης και για τις συνεχείς προσπάθειες για την ενημέρωσή μας. Καλό είναι να γνωρίζουμε το σκηνικό, εγχώριο και διεθνές μέσα στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε ως καταναλωτές αλλά και ως παραγωγικές μονάδες με τις εταιρείες και τις σχεδιάσεις μας.

Όσο κατέβαινε ωραία ο πρωινός καφές, τόσο στραβοκατάπινα από αυτά που βλεπα. Κάπτεν αν ρεφάρουμε κάποτε σαν χώρα, πρόταση για οργανωμένη εκδρομή στην έκθεση

Ok!..

Για φέτος θα βολευτούμε με την δική μας Εκθεση, που απ´ότι έμαθα
θα γίνει αρχές-μέσα Οκτώβρη..

χορταστικη εκθεση. αντε τωρα να εχεις το χρημα ,να θελεις να αναβαθμισεις το ηχοσυστημα και να μπεις μεσα. πιο πολυ θα προβληματιστεις μου φαινεται.

IMG_3199ss.jpg

IMG_4040ss.jpg

IMG_3423ss.jpg

IMG_3804ss.jpg

IMG_3806ss.jpg

IMG_3807ss.jpg

Τα δικά μας παιδιά...
Η τελευταία ελληνική εταιρεία,που παίζει με ηχεία του Μορφέα είναι άγνωστη εδω...

Last edited:
Re: Απάντηση: Munich High End Show 2013

Η τελευταία ελληνική εταιρεία,που παίζει με ηχεία του Μορφέα είναι άγνωστη εδω...

μηπως εμφανιζεται μονο σε εκθεσεις του εξωτερικου?

IMG_3199ss.jpg

IMG_4040ss.jpg

IMG_3423ss.jpg

IMG_3804ss.jpg

IMG_3806ss.jpg

IMG_3807ss.jpg

Τα δικά μας παιδιά...
στην δίκη μας έκθεση τα nait με αυτόν το harmonic έπαιζαν.(στην τελευταία φώτο)

Πολύ πικάπ,πολύ καλώδιο,πολλές λάμπες,πολλές άγνωστες ή νέες εταιρείες...
Ωραίο στήσιμο,καμιά σχέση με τα καθ' ημάς...Του χρόνου με το καλό...

Τι ξεχώρισα...
IMG_4329ss.jpg

IMG_4333ss.jpg

IMG_4710ss.jpg

Πολύ απαστράπτοντα, υπερφίαλα και κραυγαλέα για τα γούστα μου τα περισσότερα εκ των εκθεμάτων. Για μένα όταν ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με το χώρο, δεν είχε ακόμη εφευρεθεί το χαϊεντ όπως το αντιλαμβανόμαστε σήμερα. Κατά τα άλλα ο γερμαναράς οργάνωσε και παρουσίασε έκθεση αντάξια των δυνατοτήτων και του ηγεμονισμού του.

Κάπτεν, σε ευχαριστούμε για την γνωστοποίηση της έκθεσης και για τις συνεχείς προσπάθειες για την ενημέρωσή μας. Καλό είναι να γνωρίζουμε το σκηνικό, εγχώριο και διεθνές μέσα στο οποίο καλούμαστε να λειτουργήσουμε ως καταναλωτές αλλά και ως παραγωγικές μονάδες με τις εταιρείες και τις σχεδιάσεις μας.

συμφωνώ σε όλα με τον φίλο.

...
Τι ξεχώρισα...
IMG_4329ss.jpg
Διονύση και εμένα μου άρεσαν, είναι Ιταλικά (τι άλλο θα μπορούσαν να είναι) και έχουν παρουσία εδώ.
Θα μου άρεσε ένα σετ για το γραφείο!

Απάντηση: Re: Munich High End Show 2013

Mε ενισχυτικά Bel Canto έδωσαν τον καλύτερο ήχο στην έκθεση λένε οι τύποι...Δεν έχει τύχει ποτέ να τα ακούσω...Ψηφιακά δεν είναι;

Τα ηχεία έιναι όντως εξαιρετικά.Τα είχαμε ακούσει(τα μικρά) και στην περσινή έκθεση.

Re: Απάντηση: Re: Munich High End Show 2013

Εμένα με στεναχώρησε που οι Αφοι Τσακιρίδη δεν έχουν demo room...
Εύχομαι τα καλύτερα στους Έλληνες κατασκευαστές, σκάω από το κακό μου που δεν έχω πάει ακόμα Μόναχο... :)

Πάντως κ να προλάβεις να τα επισκευτείς όλα, προλαβαίνεις κ να τα ακούσεις?
Χλωμό το κόβω...

Πολύ άγχος...
Δε την κάνουν καμμιά εβδομάδα την έκθεση του χρόνου, να μην πάρω κ τα πατίνια μαζί??? :flipout:

Υ.Γ. Όλα μαζεμένα πέσανε... 1000+ φωτογραφίες κ ρεπορτάζ από το Μόναχο, αρκετές ώρες video από το HDTV shootout, μας προέκυψε κ Νέο Display Measurment Standard των 600 σελίδων... Τι να πρωτοδιαβάσεις!!! :flipout:

Mε ενισχυτικά Bel Canto έδωσαν τον καλύτερο ήχο στην έκθεση λένε οι τύποι...Δεν έχει τύχει ποτέ να τα ακούσω...Ψηφιακά δεν είναι;

Τα ηχεία έιναι όντως εξαιρετικά.Τα είχαμε ακούσει(τα μικρά) και στην περσινή έκθεση.

Μήν σου φαίνεται καθόλου περίεργο. Πρίν να το καταλάβεις τα διακοπτικά θα κάνουν τετοια "ζημιά" στα ενισχυτικά όσο και τα ντάκ στις πηγές..

Μπά άν ήταν θα την είχαν κάνει ήδη...Kαλά λόγια ακούγονται για τα συγκεκριμένα.

Χρόνια πολλά ωστόσο κυκλοφορούν αλλά δεν...οπλοφορούν.Τα βαριά ονόματα στα ενισχυτικά δεν κουνιούνται εύκολα.

Ισως η μόνη φωτεινή εξαίρεση να είναι τα πρωτοποριακά γαλλάκια τα devialet.

Τα ηχεία είναι που κεντάνε.

Last edited:

Εμένα με στεναχώρησε που οι Αφοι Τσακιρίδη δεν έχουν demo room...

Προφανώς λόγο κόστους. Επειδή έχω προσωπική εμπειρία από εκθέσεις, καλύτερα να μην σου πω τι τρελά ποσά ζητάνε για ένα περίπτερο 15 τ.μ. , και αναφέρομαι σε έκθεση πανελλαδικού επιπέδου και όχι διεθνούς. Φαντάσου σε χρεώνουν επιπλέον αν ζητήσεις extra φωτισμό, δηλαδή 2-3 προβολάκια παραπάνω !! Επίσης πρέπει να σκεφτούμε τον κόπο, την ταλαιπωρία και φυσικά τα έξοδα που χρειάζονται για να κουβαλήσεις τόσα μηχανήματα εκεί δηλαδή να πας και να έρθεις οδικός συν διαμονή συν φαγητό ! Στα λέω αυτά για να μην στεναχωριέσαι που δεν έχουν demo room αλλά να χαίρεσαι που σε αυτήν την εποχή έτσι όπως είναι η κατάσταση υπάρχει η Ελληνική συμμετοχή !!

Μπράβο στους αδελφούς Τσακιρίδη που το παλεύουν,εξελίσσονται και δεν το βάζουν κάτω!!
Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμοι στις εκθέσεις.
Εύχομαι να δούμε στο μέλλον περισσότερους Έλληνες κατασκευαστές!!

Last edited: