Munich High End Show 2013

απο stereophile για την εκθεση στο μοναχο ........With over 350 exhibition rooms representing some 900 brands:vroam:

Εντάξει για να λέμε και τα σύκα - σύκα είναι γενικά απο θέμα οργάνωσης έκθεσης σε άλλο επίπεδο...Το να πάς εκεί είναι σίγουρο οτι θα πληρώσεις αρκετά για να πάθεις κατάθλιψη...απο θέμα περιβάλλοντος, οργάνωσης, μηχανημάτων που θα δεις και φυσικά μπύρας που θα πιείς.....
Οι εκθέσεις έχουν την λογική να εκθέσουν ό,τι υπάρχει. μην κοιτάτε εμείς που πάμε να δούμε τα πάντα....!!!! Το σωστό είναι να έχεις μπάτζετ συγκεκριμένο και να δεις τί πέρνεις με τα λεφτά που διαθέτεις. Εκεί να δεις πως περιορίζονται οι επιλογές και βέβαια πόσο σωστότερη και επικοδομητικότερη γίνεται η "βόλτα" στην έκθεση μιας που θα έχεις όλες τις δυνατές επιλογές στα πόδια σου...

Στο Μοναχο τα στατικα εκθεματα ειναι πολυ περισοτερα απ οτι νομιζουμε. οι ακροασεις δεν λειπουν αλλα εχει και παρα πολυ οφθαλμολουτρο. βολτα ειναι, να υπαρχει καλη παρεα. καποια στιγμη θα το σκεφτομουν να κατεβω

Αλλη μια χρονιά με πολύ άγχος μέχρι να στηθούν τα συστήματα και πολλές ευχάριστες αλλά και κουραστικές ώρες για τις επόμενες τέσσερις μέρες.

Εξαιρετικές συνεργασίες και στα δύο δωμάτια μας. Ηχητικά και όχι μόνο. Και δημόσια ευχαριστώ τον Νίκο, Κώστα, Lars, Timo, Fredrik και Vincent.

Απόντες οι έλληνες ερασιτέχνες. Και κατά την άποψη μου δεν είναι μόνο θέμα της κρίσης. Μερικές χιλιάδες βρέθηκαν στον τελικό του basket στο Λονδίνο.

Πεθαίνουν σιγά σιγά οι τύποι του "box moving" και η αγορά επικροτεί προσπάθειες με γνώση και άποψη και στις δύο πλευρές (κατασκευαστή/εμπόρου).

Κλασσικές αξίες ο σεβασμός προς τον επισκέπτη αλλά και το αντίστροφο, και η πλήρης απουσία "ξερολισμού".

Και του χρόνου να είμαστε καλά.

Αλλη μια χρονιά με πολύ άγχος μέχρι να στηθούν τα συστήματα και πολλές ευχάριστες αλλά και κουραστικές ώρες για τις επόμενες τέσσερις μέρες.

Εξαιρετικές συνεργασίες και στα δύο δωμάτια μας. Ηχητικά και όχι μόνο. Και δημόσια ευχαριστώ τον Νίκο, Κώστα, Lars, Timo, Fredrik και Vincent.

Απόντες οι έλληνες ερασιτέχνες. Και κατά την άποψη μου δεν είναι μόνο θέμα της κρίσης. Μερικές χιλιάδες βρέθηκαν στον τελικό του basket στο Λονδίνο.

Πεθαίνουν σιγά σιγά οι τύποι του "box moving" και η αγορά επικροτεί προσπάθειες με γνώση και άποψη και στις δύο πλευρές (κατασκευαστή/εμπόρου).

Κλασσικές αξίες ο σεβασμός προς τον επισκέπτη αλλά και το αντίστροφο, και η πλήρης απουσία "ξερολισμού".

Και του χρόνου να είμαστε καλά.

Καλώς τον Μάνο!!

Συγχαρητήρια και από κοντά παλληκάρι!!..Για ακόμη μια χρονιά, παρ´όλες τις δυσκολίες, τα καταφέρατε
να κάνετε αισθητή την παρουσία των Ελλήνων κατασκευαστών Audio!

Και του χρόνου με υγεία!

Στο ενημερωτικό newsletter του Absolute Sound με ημερομηνία 17 Μαίου 2013 ο Jonathan Valin έγραψε από την διεθνή έκθεση Μονάχου για τα ηχεία του αγαπητού μου Μορφέα.

<Relatively new to me were the 32k Tune Audio Anima horn-loaded loudspeakers driven by the Lars II amp. The Animas were coupled to a huge 15k downward-firing, horn-loaded Anima subwoofer that blended very well with the main speakers. The system sounded fantastic on concert grand—very natural with superb timbre and scale. It was also sensational on trumpet, choir, and organ. Indeed, the new Avantgardes aside (I couldn’t get in to hear them—the room was that crowded!),these may be the best horn speaker I've ever heard! They were certainly BOS contenders.>

Από εμένα Μανώλη τα συγχαρητήρια για αυτή την διεθνή σου επιτυχία και τον σεβασμό μου για τις γνώσεις σου.

http://www.theabsolutesound.com/

Last edited:
Το έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν είναι κολακεία ή υπερβολή.

Τα δικά μας παιδιά στην μεγάλη τους πλειοψηφία, δεν είναι ο...μπόμπ ο μάστορας...Εχουν πολύ υψηλού επιπέδου σπουδές και γνώσεις,το παιδέυουν με συνέπεια χρόνια,έχουν αληθινό πάθος κι αγάπη για το χόμπυ μας και την μουσική.

Πόσοι τέτοιοι ξένοι "διάσημοι" κατασκευαστές υπάρχουν;

Last edited:
Απ οσο γνωριζω, η Tune AUdio δεν εχει αγορασει διαφημιστικο χωρο στο TAS και αυτο λεει πολλα..

Συχγαρητήρια και από μένα! Είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε Ελληνικές προσπάθειες να συνεχίζουν με επιτυχία παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα.

Γνωρίζοντάς σε, ήμουν σίγουρος οτι, η επιτυχία σου, (τεράστια) ήταν θέμα χρόνου.
Θεωρώ τιμή μου τη φιλία σου.

Μανώλη, εύχομαι από καρδίας τα ευμενέστατα σχόλια του ειδικού τύπου να συνοδευθούν και από καλές πωλήσεις στις χώρες που ενεργοποιείσαι ...

Να είσαι καλά φίλε και εις ακόμα ανώτερα !!!