Mvision HD-300 Net

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

περασα την 4.77 με συνδεμενο τον δεκτη στο ρουτερ για πρωτη -και τελευταια- φορα. εκανε 5 λεπτα. πολυ αργο μου φανηκε. ενω το usb ειναι αστραπη μπροστα στην ethernet. μηπως επειδη εχω μικρη ταχυτητα;;; -connex 2 αρα-

να σιμιοσω οτι δοκιμασα δυο φορες να περασω την 4.77 ασυρματα με το wireless αλλα καπου στο 20% πεταγε σφαλμα συνδεσης. αυτα.

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Δημήτρη, πάντα το λέει μέσα στο αρχείο αναβάθμισης (σε text) που υπάρχει για κατέβασμα..

Re: Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

να σιμιοσω οτι δοκιμασα δυο φορες να περασω την 4.77 ασυρματα με το wireless αλλα καπου στο 20% πεταγε σφαλμα συνδεσης. αυτα.

Εγω δεν έχω καταφέρει ακόμα γενικώς να κάνω update μέσω δικτύου. Φτάνει στο 5% και μετά επιστρέφει στο κανάλι. Μικρό το κακό, αφού υπάρχει το usb, απλά αφού αναφέρεται ως δυνατότητα του δέκτη έπρεπε να λειτουργεί. Η σύνδεσή μου είναι καλή.

γνωμη μου...
μην κανετε αναβαθμιση μεσω δυκτιου (ενσυρματα ή οχι) ποτε,
καθως παντα υπαρχει η περιπτωση διακοπης της επικοινωνιας με καταστροφικα αποτελεσματα.
το ξερω οτι υπαρχει και τροπος ανακτησης απο σφαλμα...., αλλα ποιος θελει να το ρισκαρει ?
το usb σε συνδιασμο με ενα ups μειωνουν τους φοβους για μονιμη ζημια !

απο τον δορυφορο Eutelsat 10 W2A και στην 12734 Η 20665 εχει τον τελικο σε 3D. εχω ενα στικακι 8 gb. το εβαλα να κανει εγγραφη αλλα δεν.. κανει πολλα σπασιματα στην εικονα. λετε να ειναι αδυναμια του δεκτη ή να του πεφτει μικρο το στικ ???

Βάλε δίσκο και άσε τα stick

Δεν πρόκειται να γραφτεί κανένα HD σωστά σε στικάκι! Η ταχύτητα διαμεταγωγής των δεδομένων στο στικ είναι πολύ μικρότερη από τη ροή του HD καναλιού! Μόνο σε USB δίσκο ή φυσικά ενσωματωμένο!

εγώ μια χαρά γράφω σε 16gb stick από hd suisse και μάλιστα δεν είναι πολύ γρήγορο το συγκεκριμένο!

εχω γραψει στο στικ απο HD καναλι και το εγραψε θυμαμαι κανονικα.χωρις προβλημα.

Κύριοι, ζητώ τα φώτα σας σχετικά με τον πιο πάνω δέκτη.
Είχα ένα DM800HD ο οποίος παρέδωσε πνεύμα και είμαι στο τσακ για τον m vision 300 . Έχω όμως μια δύο απορίες που λόγω της ασχετοσύνης μου με το ευγενές αυτό άθλημα σας παρακαλώ όπως μη γελάσετε μαζί μου.
Ο δέκτης κάθεται στην κρεβατοκάμαρα μου και στέλνει σήμα σε όλες τις τιβι του σπιτιού. 'Εχω και ένα HTPC στο καθιστικό.
Τώρα ο DM800 έστελνε στο htpc μέσω ethernet τα κανάλια (webinterface νομίζω? και έπαιζε και έγραφε με VLC) και άλλαζα κανάλια με το iphone μου. Έχει κάτι παρόμοιο το Μvision? Για το iphone δεν πολυσκοτίζομε διότι μπορούν να αλλαχτούν τα κανάλια από το pc. Αλλά το web interface ή κάτι παρόμοιο,είναι κάτι που με ενδιαφέρει τρομερά.
Οποιαδήποτε άλλη επιπρόσθετη πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.
Σας ευχαριστώ.:grinning-smiley-043:grinning

Δεν έχει γιατί δεν τρέχει linux. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μοιράσεις μια κάρτα σε άλλους mvision HD300 net...

F 5.82
Speedy_HD300N_F582.zip

------
Last official release improvements

Καλημέρα, ζητώ κ εγώ τα φώτα σας!
Το ΕPG του δέκτη δείχνει μόνο το πρόγραμμα το οποίο παίζει εκεινη την ώρα και το αμέσως επόμενο. Υπάρχει αλλος τρόπος να μεγαλώσει το μενού του EPG μιας κ δεν βολεύει καθόλου αυτό πχ σε εγγραφές? Υπόψην οτι έχω την τελευταία αναβάθμιση του MVision. Υπαρχει λύση?
Ευχαριστώ πολύ