Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό. Ισως υπάρχει κάποιο θέμα με τον server, ίσως και όχι αφού ο άλλος δέκτης έκανε το update κανονικά.

Αφού όμως έχεις ξανακάνει firmware update μέσω usb, κάνε το ίδιο και τώρα.

...μολις προσεξα οτι εχουμε παει στην 6.00 μια και ειμαι στην 5.97 να κανω την αναβαθμιση ? επισης εχεις κανεις καμια λιστα καναλιων με της αλλαγες της Nova ? (βαριεμαι το σκαναρισμα χαχαχαχαχαχαχα :) )

...εγώ , διαφορές στην εικόνα δεν είδα, λίγο καλύτερη ταχύτητα στις αλλαγές καναλιών και ποιο γρήγορη ενημέρωση του epg (vs 5.97)

Oποιος κατεβάσει την 6.00 απ' το Gxmax.com, ας έχει υπόψην του ότι ακόμη και επιλέγοντας να γίνει αναβάθμιση μόνο του firmware, ο δέκτης κάνει πλήρη αναβάθμιση ενημερώνοντας f/w και database επανερχόμενος έτσι στις εργοαστασιακές ρυθμίσεις. Συνεπώς πρέπει να γίνει νέο σκανάρισμα καναλιών και δημιουργία αγαπημένων.

Αν έχετε αποθηκεύσει από πριν την λίστα καναλιών μπορείτε να την φορτώσετε μέσω usb, όμως έτσι ο δέκτης θα έχει την database που περιείχε η έκδοση λογισμικού που είχατε πριν.

Παιδιά έχω κι εγώ τον δέκτη, με το τελευταίο F6.04 και από χτες βρίσκομαι σε πόλεμο με τη Νόβα (έχω κανονικά συνδρομή, απλά απάντρευτη κάρτα). Ενώ μέχρι χτες έδειχνε αψεγάδιαστα ακατανόμαστη, ξαφνικά σκοτάδι βαθύ. Τους παίρνω τηλ. και μου λένε πήγε να γίνει αναβάθμιση στην κάρτα (μάλλον το γνωστό θέμα με το οικιακό μοίρασμα) και δεν περνάει και γι' αυτό μπλοκάρει και μετά τα κλασσικό "να μπει σε μηχάνημα της εταιρίας για να ενεργοποιηθεί" κλπ. με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Αφού μου την ξεμπλοκάρανε και έδειχνε χτες κανονικά, με παίρνει από μόνος του(!) άτομο της εταιρίας και μου λέει, μας πήρατε χτες για το θέμα, πρέπει να την ενεργοποιήσετε σε εμάς αλλιώς πρόβλημα, θα σας μπλοκάρει συνέχεια!!! Έμεινα κόκκαλο και κόντεψα να τον διαολοστείλω, του λέω άμα ξαναμπλοκάρει βλέπουμε. Και βέβαια τι θα περίμενα: Γυρνάω σπίτι και πάλι σκοτάδι! Εϊναι τα άτομα αδίστακτα, επίτηδες μπλοκάρουν την κάρτα, για να πάω ντε και καλά να παντρευτώ. Έλεος...Μιλάμε για ωμό εκβιασμό δηλαδή...

Έχετε κάποια πρόταση/ιδέα, πως μπορώ να το αποφύγω ή εν πάση περιπτώσει να γίνει η αναβάθμιση (δε με ενδιαφέρει το μοίρασμα, σε 1 τηλεόραση βλέπω). Ευχαριστώ....

Η πρόταση η δική μου είναι πως έπρεπε να του πεις του τύπου να πάει να....... και από την στιγμή που ξαναγίνει διακοπή θα διακόψεις άμεσα την συνδρομή σου!
Έχε χάρη όμως που για να έχεις ΝΟΝΑ, σίγουρα την χρειάζεσαι. Οπότε, εκεί πατάνε.

Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Παιδιά έχω κι εγώ τον δέκτη, με το τελευταίο F6.04 και από χτες βρίσκομαι σε πόλεμο με τη Νόβα (έχω κανονικά συνδρομή, απλά απάντρευτη κάρτα). Ενώ μέχρι χτες έδειχνε αψεγάδιαστα ακατανόμαστη, ξαφνικά σκοτάδι βαθύ. Τους παίρνω τηλ. και μου λένε πήγε να γίνει αναβάθμιση στην κάρτα (μάλλον το γνωστό θέμα με το οικιακό μοίρασμα) και δεν περνάει και γι' αυτό μπλοκάρει και μετά τα κλασσικό "να μπει σε μηχάνημα της εταιρίας για να ενεργοποιηθεί" κλπ. με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Αφού μου την ξεμπλοκάρανε και έδειχνε χτες κανονικά, με παίρνει από μόνος του(!) άτομο της εταιρίας και μου λέει, μας πήρατε χτες για το θέμα, πρέπει να την ενεργοποιήσετε σε εμάς αλλιώς πρόβλημα, θα σας μπλοκάρει συνέχεια!!! Έμεινα κόκκαλο και κόντεψα να τον διαολοστείλω, του λέω άμα ξαναμπλοκάρει βλέπουμε. Και βέβαια τι θα περίμενα: Γυρνάω σπίτι και πάλι σκοτάδι! Εϊναι τα άτομα αδίστακτα, επίτηδες μπλοκάρουν την κάρτα, για να πάω ντε και καλά να παντρευτώ. Έλεος...Μιλάμε για ωμό εκβιασμό δηλαδή...

Έχετε κάποια πρόταση/ιδέα, πως μπορώ να το αποφύγω ή εν πάση περιπτώσει να γίνει η αναβάθμιση (δε με ενδιαφέρει το μοίρασμα, σε 1 τηλεόραση βλέπω). Ευχαριστώ....
Έχεις γράψει το πρόβλημά σου σε πολλά θέματα και νομίζω πως είναι υπερβολικό (φιλική παρατήρηση).

Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Έχεις δίκιο κι ευχαριστώ για την βοήθεια. Απλά το έβαλα κι εδώ,μήπως ήταν κάποιο θέμα του δέκτη.

Re: Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Με την έκδοση F6.04 και μια beta που έχει από πάνω τι καινούριο έχουμε; Την Beta την έβαλε κανείς; Δεν ξέρω και τι είναι αυτό το MCA...

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

παιδια γεια σας.εχω και εγω εδω και ενα χρονο τον mvision 300 combo net και ειμαι γενικα ευχαριστημενος.χθες ομως που εβαλα την καινουρια αναβαθμιση την 6.04 beta ειδα οτι σε μερικα καναλια κα πιο πολυ HD δεν ειχα σημα γινονταν γκρι οι μπαρες και οχι κοκινες.ξερει κανεις τι συμβαινει?οπως ηταν φυσικο γυρισα στην 6.02 και ολα οκ.με την 6.04 τι γινεται την εχει περασει κανεις?

Με την 6.04 στα ελεύθερα hd (πχ zdf, das erste κλπ.) σε εκπομπές με υπότιτλους, όταν επιλέξεις απτόν δέκτη να στους δείξει, βγάζει πρώτα κάτι γκρι γραμμές πάνω πάνω και μετά ο δέκτης ξεσυντονίζεται, δεν μπορεί να ανοίξει τίποτα, ούτε δορυφορικό ούτε επίγειο. Αν κλείσεις, μετά δεν ανοίγει με το κοντρόλ, θέλει κλείσιμο και άνοιγμα από πίσω. Τα ίδια κάνει και αν απενεργοποιήσεις τελείως τους υπότιτλους από το μενού του. Σε sd δεν έχω δοκιμάσει. Ξέρει κανείς τίποτα;

Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Με την 6.04 στα ελεύθερα hd (πχ zdf, das erste κλπ.) σε εκπομπές με υπότιτλους, όταν επιλέξεις απτόν δέκτη να στους δείξει, βγάζει πρώτα κάτι γκρι γραμμές πάνω πάνω και μετά ο δέκτης ξεσυντονίζεται, δεν μπορεί να ανοίξει τίποτα, ούτε δορυφορικό ούτε επίγειο. Αν κλείσεις, μετά δεν ανοίγει με το κοντρόλ, θέλει κλείσιμο και άνοιγμα από πίσω. Τα ίδια κάνει και αν απενεργοποιήσεις τελείως τους υπότιτλους από το μενού του. Σε sd δεν έχω δοκιμάσει. Ξέρει κανείς τίποτα;

Οι beta εκδοσεις γενικοτερα εχουν προβληματα απο οτι λενε και οι πιο έμπειροι
Αλλα νομιζω εχει βγει ηδη η 6.05 οποτε σε αυτη δεν θα εχεις αυτα τα προβληματα λογικα!!

Re: Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Δε φοράω την beta 6.04 αλλά την κανονική, αν δεις ακριβώς από κάτω. Θα προσπαθήσω με την 6.05 και θα ενημερώσω.

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Γεια σας κι από μένα. Έχω το δέκτη περίπου 4 μήνες αλλά δεν είχα δεί τα πόστ εδώ. Τα διάβασα όλα, ενημερώθηκα και έβαλα την 6.05. Όλα καλά μέχρι τώρα νομίζω ότι η εικόνα είναι λίγο καλύτερη, μπορεί να είναι και ιδέα μου. Τώρα να ρωτήσω αν κάποιος ασχολήθηκε με το HomePlus, και το πως μπορούμε να το δουλέψουμε; Αν μπορεί κάποιος να κάνει κι έναν οδηγό θα ήταν το καλύτερο.

Εχεις και δεύτερο MVision σε δίκτυο; Αν ναι, δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο. Εχεις μία συνδρομητική κάρτα στον έναν και μία δεύτερη συνδρομητική κάρτα στον άλλον, και ο κάθε δέκτης εκτός απ' την κάρτα που "φοράει" διαβάζει και την κάρτα του άλλου. Γίνεται και με 3, 4 ή παραπάνω δέκτες. Με κάρτα Nova όμως μάλλον θα έχεις πρόβλημα λόγω του ανάλογου περιορισμού που έχει επιβάλλει η εταιρεία σε όλες σχεδόν τις ελεύθερες κάρτες της.

Last edited:

Kαλημερα σε ολους!

Θελω να ρωτησω το εξης: υπαρχει καποια ρυθμιση για την ενεργοποιηση της θυρας loup out του δεκτη γιατι οταν το κλεινω σταματαει να στελνει σημα μεσω της θυρας loup out. Στα διαφορα settings δεν εχω βρει κατι που να αφορα τη συγκεκριμενη λειτουργια και θυρα.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Βασιλης