Παιδιά έχω κι εγώ τον δέκτη, με το τελευταίο F6.04 και από χτες βρίσκομαι σε πόλεμο με τη Νόβα (έχω κανονικά συνδρομή, απλά απάντρευτη κάρτα). Ενώ μέχρι χτες έδειχνε αψεγάδιαστα ακατανόμαστη, ξαφνικά σκοτάδι βαθύ. Τους παίρνω τηλ. και μου λένε πήγε να γίνει αναβάθμιση στην κάρτα (μάλλον το γνωστό θέμα με το οικιακό μοίρασμα) και δεν περνάει και γι' αυτό μπλοκάρει και μετά τα κλασσικό "να μπει σε μηχάνημα της εταιρίας για να ενεργοποιηθεί" κλπ. με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα. Αφού μου την ξεμπλοκάρανε και έδειχνε χτες κανονικά, με παίρνει από μόνος του(!) άτομο της εταιρίας και μου λέει, μας πήρατε χτες για το θέμα, πρέπει να την ενεργοποιήσετε σε εμάς αλλιώς πρόβλημα, θα σας μπλοκάρει συνέχεια!!! Έμεινα κόκκαλο και κόντεψα να τον διαολοστείλω, του λέω άμα ξαναμπλοκάρει βλέπουμε. Και βέβαια τι θα περίμενα: Γυρνάω σπίτι και πάλι σκοτάδι! Εϊναι τα άτομα αδίστακτα, επίτηδες μπλοκάρουν την κάρτα, για να πάω ντε και καλά να παντρευτώ. Έλεος...Μιλάμε για ωμό εκβιασμό δηλαδή...
Έχετε κάποια πρόταση/ιδέα, πως μπορώ να το αποφύγω ή εν πάση περιπτώσει να γίνει η αναβάθμιση (δε με ενδιαφέρει το μοίρασμα, σε 1 τηλεόραση βλέπω). Ευχαριστώ....