Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Μπορείς να βλέπεις και ένα δεύτερο κωδικοποιημένο κανάλι από την ίδια συχνότητα..

Re: Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

αντε με το καλο να μου 'ρθει...

Δεν θα απογοητευθείς

Ο δέκτης μετά από ένα ικανοποιητικό διάστημα συμβίωσης μαζί του ομολογώ πως έχει εκπληκτική εικόνα HD με βεβαιότητα. Έχω και άλλες συσκευές HD (media players, HTPC, cameras) άρα και εμπειρία στο τι βλέπω. Μετράει και τι προγράμματα παρακολουθείς τελικά και σίγουρα με γοητεύει το γεγονός ότι βλέπω καθημερινά θέματα ή αθλητικά, αλλά δε νομίζω να κάνω λάθος. Είναι φοβερός.
Σταθερός και με πολύ καλή δικτυακή λειτουργία.

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

αντε με το καλο να μου 'ρθει...

... την Δευτερα. δεν ειχε σημερα να μου στειλει. περιμενει αυριο να παραλαβει και το στελνει. το Σαββατο κλειστα οποτε υπομονη. και ελεγα οτι θα τον παιξω το σ/κ.. (τον δεκτη) :D

αυτός ο φίλος που ψάχνεται να πάρει από ότι κατάλαβα κάτι άλλο για να μου τη λέει σκέφτεται για spiderbox 9000 από Αγγλία!
να τον αποτρέψω>!:twoguns:

αυτός ο φίλος που ψάχνεται να πάρει από ότι κατάλαβα κάτι άλλο για να μου τη λέει σκέφτεται για spiderbox 9000 από Αγγλία!
να τον αποτρέψω>!:twoguns:

Μα καλά ! Κόντρες κάνετε ???

Αστον να πάρει οτι θέλει βρε :ADFADF1:

τι κόντρες για αυτόν νοιάζομαι αλλά δεν καταλαβαίνει!!!
είναι και ψιλοίδιοι οι δέκτες τι αρνητικό να του πω?
αν και στα θετικά του spiderbox αναφέρεται και ένα δωράκι για ένα χρόνο...:ears:

αν και στα θετικά του spiderbox αναφέρεται και ένα δωράκι για ένα χρόνο...:ears:

Δεν μπορώ να δώσω συμβουλή ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση ...
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με την τσέπη του και τις ανάγκες του ...

ποιον set edit να κατεβασω; ειδα εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58041 οτι πρεπει να πατησω στο setEditHD200. παταω αλλα δεν βγαζει τιποτα..

τι αλλα προγραμματα θα χρειαστω για τον 300 Combo Net; π.χ για να περναω softcam

ποιον set edit να κατεβασω; ειδα εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58041 οτι πρεπει να πατησω στο setEditHD200. παταω αλλα δεν βγαζει τιποτα..

τι αλλα προγραμματα θα χρειαστω για τον 300 Combo Net; π.χ για να περναω softcam

http://www.seteditfiles.de/SetEditHD200/SetEditHD200_installation_gr.exe

και για softcam αρκει μονο ενα κλικαρισμα στο αρχειο που θα εχεις μεσα στο usb stick

το σημαντικότερο είναι η υποστήριξη του δέκτη...
επίσης το after sales service.... αν του πάθει κάτι, τι κάνει??
όσο για τα δωράκια.. αυτά δεν χρέουν συζήτησης εδώ... αλλά το πόσο σταθερά θα είναι και για πόσο.... ασεμε να αμφιβάλω...

Re: Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Επειδη ειμαι ασχετος να ρωτησω. Τι ειναι το softcam?

Είναι το σφουγγάρι που καθαρίζουμε τη φάτσα του δέκτη !!!! :D