Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Παίδες, ξέρει κανένας σε τι συχνότητα βγάζει ο δέκτης το κανάλι του RF καθώς και πως μπορώ να το αλλάξω??

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

πάντως, χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία απο δέκτες, τολμώ να πω οτι ο συγκεκριμένος έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας.
είτε σε sd είτε σε hd!

Δεν έχω ασχοληθεί Jim, θα το ψάξω και θα σου πω....

Παίδες, ξέρει κανένας σε τι συχνότητα βγάζει ο δέκτης το κανάλι του RF καθώς και πως μπορώ να το αλλάξω??

Δεν έχει RF out Jim....

το loop out είναι για να συνδέσεις έναν δεύτερο δέκτη ο οποίος θα χρησιμοποιεί την υπάρχουσα εγκατάσταση με τα lnb

το loop out είναι για να συνδέσεις έναν δεύτερο δέκτη ο οποίος θα χρησιμοποιεί την υπάρχουσα εγκατάσταση με τα lnb

Όχι το loop out το δορυφορικό. Εννοώ το δίπλα, το αναλογικό...:ernaehrung004:

Όχι το loop out το δορυφορικό. Εννοώ το δίπλα, το αναλογικό...:ernaehrung004:

Το ίδιο αλλά αντίστοιχα για επίγεια κεραία.... :D

Τι θέλεις να κάνεις, για ρίξτο....

Συμπερασματικά έκανα μια εγγραφή 25-30 λεπτά από hd suisse και μου δημιουργήθηκαν 2 αρχεία το ένα 1,47 gb και το άλλο 300 περίπου mb και το πιο άβολο ήταν ότι ενώ μέσα στο mvision φαίνεται 1 αρχείο στο media player (wd live) το βλέπει σαν 2 και μάλιστα με αλφαβητική σειρά ανάποδη, δηλαδή το δεύτερο ονομαστικά σαν πρώτο!

Jim τα ζα μου αργά είμαι σήμερα !!!!!!! :D

Για να δεις σε άλλη tv μέσω του δέκτη σου μπορείς να βάλεις αυτό...

rfmodulator.jpg

είναι RF modulator.. παίρνει το σήμα από την composit έξοδο του δέκτη σου και μέσω του modulator στέλνει με ομοαξονικό καλώδιο στην είσοδο rf της tv σου.

Last edited:

Τα μπερδέψαμε. Έχω καλωδίωση σπίτι που φεύγει από το loop out και πάει στις υπόλοιπες μπρίζες του σπιτιού...

Για να δω λοιπόν το δορυφορικό κανάλι, πρέπει να συγχρονίσω εκεί τις υπόλοιπες τηλεοράσεις. Μου είπε ο τεχνικός μου ότι ίσως το κανάλι που βγάζει ο δέκτης να συμπίπτει με κάποια συχνότητα ενός άλλου καναλιού και γιαυτό να μη το βρίσκω.

Να αλλάξω τη συχνότητα που βγάζει ο δέκτης το κανάλι του για να το βρω.

Αυτό ψάχνω. Να πάω στο δέκτη να αλλάξω τη συχνότητα...

Για να δω λοιπόν το δορυφορικό κανάλι, πρέπει να συγχρονίσω εκεί τις υπόλοιπες τηλεοράσεις. Μου είπε ο τεχνικός μου ότι ίσως το κανάλι που βγάζει ο δέκτης να συμπίπτει με κάποια συχνότητα ενός άλλου καναλιού και γιαυτό να μη το βρίσκω.

Δεν βγαζει καναλι RF ο δεκτης, γιατι δεν διαθετει RF modulator (οπως ολοι οι αλλοι δεκτες). Κοινως δεν υπαρχει η δυνατοτητα συνδεσης του δεκτη με TV, μεσω καλωδιου RF. Το loop out κανει απλως bypass το σημα της κεραιας.

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

ο δεκτης δεν διαθετει rf out για μεταδοση της δορυφορικης εικονας μεσω rf.
αυτο θα το πετυχεις με εναν rf modulator (ετσι το εχω κι εγω)
η εξοδος rf out που βλεπεις ειναι απλα εξοδος διελευσης του επιγειου σηματος που
τυχον βαλεις στην εισοδο rf , προφανως για να μην δεσμευεις τη γραμμη επιγειου
και να μη χρησιμοποιεις ''ταφ''.
στην εισοδο βαζεις , δλδ, το επιγειο ψηφιακο ''in'' και ετσι μπορεις να κανεις και εγγραφες
και απο την εξοδο rf out οδηγεις και μια αλλη συσκευη (πχ. tv)

Γεια σας και συγνωμη .....που θα ρωτησω κατι ασχετο με αυτα που γραφεται.....

πως βαζω ενα καναλι στον δεκτη?

παραγειγμα στο site του αντιπροσωπου λεει:
"Ξεκίνησε το Novacinema summer. Όσοι δεν έχετε τους ιδιοκτησιακούς δέκτες της νόβα πρέπει να το φορτώσετε με το χέρι.
Βρίσκεται στην συχνότητα 12130Η 27500 3/4"

αυτην την συχνοτητα πως την περναμε?

Απάντηση: Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Γεια σας και συγνωμη .....που θα ρωτησω κατι ασχετο με αυτα που γραφεται.....

πως βαζω ενα καναλι στον δεκτη?

παραγειγμα στο site του αντιπροσωπου λεει:
"Ξεκίνησε το Novacinema summer. Όσοι δεν έχετε τους ιδιοκτησιακούς δέκτες της νόβα πρέπει να το φορτώσετε με το χέρι.
Βρίσκεται στην συχνότητα 12130Η 27500 3/4"

αυτην την συχνοτητα πως την περναμε?

πατας μενου, δορυφορικη ληψη, μετα πατας audio και epg