Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Είναι καλύτερα πλέον να βάζουμε την αναβάθμιση που ανεβάζει ο εδώ αντιπρόσωπος γιατί πριν την ανεβάσει η κάθε έκδοση διπλοτσεκάρεται για να αποφεύγονται προβλήματα....

Την ανέβασε και ο Ζώτος στο site του.

Σήμερα το πρωί στις 07:00 που ακούμπησα το πάνω μέρος του δέκτη, που βρίσκοταν σε κατάσταση αναμονής, ήταν αρκετά ζεστό (εώς πολύ) και αποφάσισα να τον κλείσω από τον διακόπτη τροφοδοσίας.

Το κάνει και σε εσάς αυτές τις μέρες;

Δεν είναι παράλογο, με 39 έξω τι περίμενες ????

Εγώ δεν αφήνω κανένα μηχανάκι στο σπίτι σε stand by.....

Γεια σας παιδια, ειμαι και εγω εδω και λιγες μερες κατοχος του συγκεκριμενου δεκτη.
Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ενω στα ψηφιακα της ΕΡΤ ο δεκτης παιζει αψογα (δεν εχω βαλει ακομα την δορυφορικη εγκατασταση), στα αναλογικα καναλια μου χαλαει πολυ το σημα και μου προσθετει πολλα χιονια οταν συνδεω την tv απο την loop out εξοδο.
Οταν συνδεω απευθειας το καλωδιο της κεραιας στην tv, δειχνει μια χαρα, χωρις χιονια.
Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο προβλημα ο δεκτης?

Κάνε ένα τηλ στον αντιπρόσωπο να τον ρωτήσεις....

Κάτοχος κι εγώ από χτες του συγκεκριμένου δέκτη. Πρώτες εντυπώσεις θετικές, εικόνα στα hd όντως καλή και γενικά φαίνεται καλή κατασκευή. Επίσης ιδιαίτερα ευαίσθητος, κατέβασε συχνότητες στον Άστρα, που ο πάλαι ποτέ Manhattan Plaza ούτε φανταζόταν.

Ένα πρόβλημα όμως, που όσο κι αν το 'ψαξα δεν βρήκα κάποιον να το αναφέρει: Με απλά λόγια, αν και ο δέκτης φαίνεται να υποστηρίζει Dolby Digital, εγώ δεν κατάφερα να το περάσω μέσω hdmi στον ενισχυτή, ο οποίος σταθερά αναγνωρίζει μόνο pcm/stereo κλπ. και όχι Dolby Digital. Για να σας προλάβω, μιλάμε στάνταρ για εκπομπή με 5.1 DD ήχο (ενδεικτικά στο Das Erste HD-ταινία), που έλεγξα από το σάιτ του καναλιού ότι ήταν σε πολυκάναλο ήχο και όχι στέρεο.
Κατά πάσα πιθανότητα το DD το περνάει μόνο μέσω ίνας (έχει και τέτοια επιλογή στις ρυθμίσεις του), αν και μου φαίνεται ακατανόητο να έχει hdmi, που από τη μάνα του υποστηρίζει μαζί με εικόνα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ DD απλό, και να μην το περνάει. Αύριο θα δοκιμάσω και με την ίνα (όταν βλέπεις τη μακαρονάδα με τα καλώδια πάντα νομίζεις ότι τα χεις όλα και πάντα λείπει αυτό που χρειάζεσαι!:nounder:
Το ´χει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό;

Εγώ το έχω στα ελληνικά οπότε δοκίμασε το.

Γεια σας παιδια, ειμαι και εγω εδω και λιγες μερες κατοχος του συγκεκριμενου δεκτη.
Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ενω στα ψηφιακα της ΕΡΤ ο δεκτης παιζει αψογα (δεν εχω βαλει ακομα την δορυφορικη εγκατασταση), στα αναλογικα καναλια μου χαλαει πολυ το σημα και μου προσθετει πολλα χιονια οταν συνδεω την tv απο την loop out εξοδο.
Οταν συνδεω απευθειας το καλωδιο της κεραιας στην tv, δειχνει μια χαρα, χωρις χιονια.
Υπαρχει περιπτωση να εχει καποιο προβλημα ο δεκτης?

Έκανα και εγω σήμερα σύνδεση της tv απο το loop out του δέκτη, τα αναλογικά παίζουν μια χαρά όπως πριν. Δες μήπως κάποια απο τις άκρες του καλωδίου δεν είναι καλά συνδεδεμένη με την έξοδο του βύσματος και δημιουργεί τα χιόνια.

Εβαλα κι Ελληνικα μενου, αλλα Ελληνικο EPG στα καναλια της digea δεν εχω, μονοι στης ΕΡΤ... πως γινεται αυτο ?
Εσεις δηλ. βλεπετε Ελληνικο epg sth Digea ?

Κανονικά τα Ελληνικά Γιάννη... πέρνα την έκδοση 4.73 από τον αντιπρόσωπο και όχι της qxmax...

Εβαλα κι Ελληνικα μενου, αλλα Ελληνικο EPG στα καναλια της digea δεν εχω, μονοι στης ΕΡΤ... πως γινεται αυτο ?
Εσεις δηλ. βλεπετε Ελληνικο epg sth Digea ?
Κλείσε μια το δέκτη απο το κουμπί On/off πίσω και άνοιξε τον πάλι και λογικά θα αλλάξει σε ελληνικά. Έκανα αναβάθμιση πιο νωρίς και είχες γυρίσει σε αγγλικά και μένα και δεν πήγαινε ελληνικά αν δεν το έκλεινα απο το κουμπί.

Δεν είναι παράλογο, με 39 έξω τι περίμενες ????

Εγώ δεν αφήνω κανένα μηχανάκι στο σπίτι σε stand by.....

Τώρα το είδα... καλά ...

Ο DM500S κλώνος είναι σχεδόν δροσερός αλλά έχει εξωτερικό τροφοδοτικό φυσικά.