Mvision HD-300 Net

Re: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

Αυτό είναι... κάλιο αργά παρά ποτέ... θα το δοκιμάσω το βράδυ..

Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο πάντως, λειτουργικά δεν μπορώ να επέμβω και να πάρω αυτά τα κανάλια δημιουργώντας μία λίστα αγαπημένων. Τουλάχιστον τα ξεχωρίζουμε με κάποιον τρόπο. Ελπίζω με παραπάνω ψάξιμο στο μενού να βρω κάποιες παραπάνω ευκολίες, αν έχουν προστεθεί.

Τώρα την βγάζω λόγω κακής συμπεριφοράς στην πλοήγηση μεταξύ των αγαπημένων. Συνιστώ να την δοκιμάσουν και άλλοι και να μας πουν πριν καταλήξουμε αν πρέπει να την περάσουμε !

Kι εγώ έκανα downgrade στην 4.80. Υπάρχουν κάποια θεματάκια με το zapping, το cccam, και με την πλοήγηση μεταξύ των favorites..... Aς περιμένουμε την επόμενη.

Επιβεβαιώνω και έφυγε και mail προς την υποστήριξη του δέκτη...

Έβαλα την έκδοση 5.85 και έχω την εντύπωση οτι όταν ο δέκτης είναι standy, το display που δείχνει την ώρα έχει γίνει πιο αχνό. Μόνο εγώ το βλέπω? :p
Αν κάνεις πλήρης αναβάθμιση δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Αν κάνεις πλήρης αναβάθμιση δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Δεν ξερω τι εννοεις με τον ορο "πληρης αναβαθμιση", αλλα και σε μενα ισχυει αυτο με τα "αχνα' γραμματα και μαλιστα εμφανιστηκε πριν κανω την αναβαθμιση και συνεχιζεται και μετα...
Βεβαια μαλλον για υποβαθμιση μιλαμε γιατι υπαρχουν αρκετα προβληματακια που αναφερθηκαν και παραπανω.Ελπιζω σε μεταγενεστερη ver να διορθωθουν τα οποια προβληματακια!!

Όταν κάνεις αναβάθμιση έχεις στο μενού τρεις επιλογές:
Λογισμικό
Πλήρης αναβάθμιση
Ακύρωση

Επιλέγοντας "Λογισμικό" είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με σένα.
Όταν όμως μετά από μερικές μέρες έκανα "Πλήρης αναβάθμιση" το φως στο display ήταν κανονικό.Προφανώς είναι κάποιο Bug στο λογισμικό και δεν είναι για εξοικονόμηση ενέργειας.:a0210:

Όταν κάνεις αναβάθμιση έχεις στο μενού τρεις επιλογές:
Λογισμικό
Πλήρης αναβάθμιση
Ακύρωση

Επιλέγοντας "Λογισμικό" είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με σένα.
Όταν όμως μετά από μερικές μέρες έκανα "Πλήρης αναβάθμιση" το φως στο display ήταν κανονικό.Προφανώς είναι κάποιο Bug στο λογισμικό και δεν είναι για εξοικονόμηση ενέργειας.:a0210:

Δεν το ειχα προσεξει .Θα το κοιταξω σημερα και θα δω.. Ευχαριστω πολυ παντως!!

Το κακό με την πλήρη αναβάθμιση είναι οτι σου χαλάει τα favorites και το πρόγραμμα που δίνεται για το edit της λίστας των καναλιών δεν είναι πολύ χρήσιμο.

Το κακό με την πλήρη αναβάθμιση είναι οτι σου χαλάει τα favorites και το πρόγραμμα που δίνεται για το edit της λίστας των καναλιών δεν είναι πολύ χρήσιμο.

εαν εχεις παρει backup,δεν σου εχει επιλογη στην επαναφορα "μονο καναλια¨?

Εννοείται ότι έχει... οπότε μετά την πλήρη αναβάθμιση μπορείς να επαναφέρεις τη λίστα..

Με την πλήρη αναβάθμιση λογικά γίνεται και μια ανανέωση στις συχνότητες. Οπότε αν του κάνεις μετά επαναφορά δεν θα χαλάσουν οι ανανεώσεις που έχει περάσει?

Απάντηση: Mvision HD 300 Net Παρουσίαση...

εγω παντα κανω πληρη αναβαθμιση και οταν ξαναπερασω τα καναλια
εχω κανονικα και τα αγαπημενα και τα καναλια με τη σειρα τους

UniCable_HD300.jpg

Από την 5.86 και επάνω προστέθηκε υποστήριξη για UNICABLE LNB.

Να και τα ωραία....:D

Καλά ρε με τηλεπάθεια δουλεύουμε ????:flipout::flipout: