MVision HD300T !!!

Και εγώ έχω και άλλο Player, αλλά τον πήρα!
Στην εικόνα δεν έχει καμία διαφορά.

Μάχρι τώρα, απροβλημάτιστος. Αξιόποστος, χωρίς κολλήματα. Μια εγγραφή έδωσα να κάνει και την έκανε χωρίς πρόβλημα.
Αλλά από τα μενού του και τις δυνατότητές του έχω παράπονο (τα ίδια ισχύουν και για τον 200ρη, μιας και έχουν τα ίδια μενού). Ιδίως αν τον συγκρίνω με τον Topfield που είχα παλιότερα.
-Όταν προγραμματίζεις μια εγγραφή δεν έχει τη δυνατότητα η εγγραφή να γίνεται μόνο τις καθημερινές. Μόνο μία φορά, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα.
-Πάλι στον προγραμματισμό, στην επιλογή καναλιού δεν σε πηγαίνει στα Favorites, αλλά σε όλα τα κανάλια χύμα. Είναι δυνατόν; Να ψάχνεις όλη τη λίστα να βρεις το κανάλι που σε ενδιαφέρει, μέσα σε χιλιάδες;
-Ποιος σκέφτηκε να ρυθμίζεται η φωτεινότητα και η αντίθεση χωρίς να βλέπεις καθόλου εικόνα;
-Το timeshift δουλεύει διαφορετικά, από του Topfield που ήταν εξαιρετικό. συγκεκριμένα στον Mvision η εγγραφή ξεκινάει μόλις πατήσεις pause. Στον Topfield μόλις αφήσεις ένα κανάλι για 10sec, αρχίζει την εγγραφή μέχρι μία ώρα. Έτσι, οποιανδήποτε στιγμή μπορείς να γυρίσεις πίσω στο κανάλι που βλέπεις, χωρίς πρόβλημα.
-Στην ανεύρεση καναλιών δεν έχει ταξινόμηση ανάλογα με τον provider. Άντε να ψάχνεις μέσα στο χάος για τα κανάλια της Nova...

Αυτά... Multimedia δυνατότητες δεν ανακάλυψα. Ένα DivX και ένα Mkv δεν το έπαιξε. Στον αντιπρόσωπο είδα ότι παίζει σε avi εξωτερικούς, ελληνικούς srt.

Αυτά προς το παρόν.

Φίλος στο Ξυλόκαστρο αγόρασε από τον αντιπρόσωπο τον HD300T και τον δοκίμασε το Σ/Κ που μας πέρασε.

Από ότι μου είπε, δούλεψε απροβλημάτιστα και βρήκε αρκετά γρήγορα τα κανάλια...

Κόστος 120 ευρά....

Μόλις είδα αυτό.....

"Επειδή έχουμε χώρο στη μνήμη φορτώσαμε τα multimedia drivers της STi και έτσι το μηχάνημα έγινε σταθμός Multimedia. Στην παρούσα φάση δεν υποστηρίζονται όλα τα αρχεία αλλά καθώς θα σιδερώνουμε τα bug η λίστα υποστήριξης θα διευρύνεται. Αυτή τη στιγμή αρχεία mkv δεν είναι εφικτό να αναπαραχθούν γιατί η STi δεν τα έχει περιλάβει στις βιβλιοθήκες της. Μόλις αλλάξει αυτό –πιέζουν αρκετοί για αυτό- θα υποστηριχτούν και από τον HD300. Ελληνικοί υπότιτλοι σε srt παίζουν κανονικά." Από το site του αντιπρόσωπου....

Αν υπολογίσω και την ποιότητα εικόνας του M-vision σαν κάτοχος του HD200 τότε μάλλον δεν πρέπει να είναι πολλά τα 120 ευρώ....

Re: Απάντηση: MVision HD300T !!!

Μακάρι να πάει καλά ο δέκτης και να υποστηρίζεται!:a0210:

Το σίγουρο είναι ότι ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος συνηθίζει να υποστηρίζει τα προϊόντα του.

Από την άλλη, ε, ένα νέο μηχανάκι για μας τους multimedia φρίκουλες........-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: MVision HD300T !!!

Τι να σου πω βρε Σεραφείμ ?????

Δεν είναι ένας απλός δέκτης και μόνον......
Οπως και να το δει κανείς η τιμή είναι υπερβολικά υψηλή. Τις multimedia ικανότητες του τις βρίσκει κανείς σε φθηνά DVDp των 25 ενώ και ο ανταγωνισμός πάνω κάτω τις ίδιες δυνατότητες θα έχει. (αλλά ελπίζω διαφορετικές τιμές)

Άσε να τον πάρω στα χέρια μου να τον τεστάρω και θα σου πω Αλέξη....

Αν δεν τον δω δεν μπορώ να πω τίποτα....

Αρχικα την καλησπερα μου σε ολα τα μελη του φορουμ!

Εδω και δυο μερες ειμαι κατοχος του παραπανω αποκωδικοποιητη. Ειχα την δυνατοτητα πριν τον αγορασω να τον δω στον αντιπροσωπο και να σχηματισω ολκληρωμενη εικονα. Σε γενικες γραμμες η αξια του ανταποκρινεται στις δυνατοτητες που προσφερει το εν λογο μηχανακι.

Αυτο που θα ηθελα να ρβτησω ειναι το εξης.... (το πηρα την Πεμπτη, το σεταρα σημερα) Υπαρχει καποια ρυθμιση εξτρα που πρεπει να κανω για την καρτα της Nova. Θυμαμαι οτι ο αντιπροσωπος την ημερα της αγορας δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο παρα μονο καποια update στην συσκευη. Σημερα που το σεταρα σπιτι τα καναλια απο την Nova μου τα βγαζει κλειδωμενα. Ξερω οτι εγω κανω καποιο λαθος, αλλα σημερα δεν υπαρχει η δυνατοτητα να επικοινωνησω με τον αντιπροσωπο. Αν καποιος απο τους κατοχους εχει καποια ιδεα για την μ****α που κανω ας προσφερει ενα χερι βοηθειας.

ps. Στα αγαπημενα μου εχω ολη την λιστα με τα καναλια της Nova, απλα μου βγαζει κωδικοποιημενη υπηρεσια.

Thx προκαταβολικα σε οσους βοηθησουν μεσα στο Σ/κο, απο Δευτερα θα γνωριζω τι εχω κανει λαθος απο τον αντιπροσωπο.

Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο...
Να σε ρωτήσω κάτι προφανές; Μήπως έχεις βάλει την κάρτα ανάποδα;

Καλησπερα παιδια και σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση! Οπως ειχα πει και στο αρχικο μου ποστ καποια βλακεια πρεπει εγω να κανω, για να μην λειτουργει το θεμα με τα καναλια. Μεσα απο αυτα που μου γραφετε διαπιστωνω πως εγω εχω βαλει αναποδα την καρτα μεσα στο μηχανημα! Και τι εννοω...στο μηχανακι της Nova οταν τοποθετεις την κατα μεσα βλεπεις την μπλε επιφανεια απο πανω, εδω απο τα λεγωμενα σας διαπιστωνω οτι πρεπει να συμβει το αναποδο.

Θα τσεκαρω την λεπτομερεια αυτη και θα σας ποσταρω τι προεκυψε. Και παλι ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

ps. Αν πραγματικα το προβλημα ειναι αυτο, θα ειμαι πολυ μ*****ας που δεν το σκεφτηκα!