MVision HD300T !!!

Τελικα ολα λειτουργησαν ρολοι! Ειχατε απολυτο δικιο, στον συγκεκριμενο δεκτη η καρτα μπαινει αναποδα. Στο μεταξυ θα ηθελα να συμπληρωσω πως εκτος απο την συγκεκριμενη θετικη εξελιξη της ημερας, ειχαμε και μια δευτερη.

Με την βοηθεια ενος γειτονα, στον δεκτη εχω πλεον θυρα δικτυου! Ο καλος μου φιλος, εφερε ενα ανταπτορακι το οποιο αξοιποιησε θυρα στο πισω μερος του δεκτη (RS32 ή κατι τετοιο) και την μετατρεπει σε θυρα δικτυου.

Απο εκει και περα καταλαβαινετε ποσες δυνατοτητες extra εχει η συγκεκριμενη συσκευη. Επιπλεον συνδεσα και ενα εξωτερικο δισκο WD 1TB και ευχομαι απο αυριο να εχω θετικα αποτελεσματα.

Σας ευχαριστω για την βοηθεια, και συντομα θα σας παραθεσω τις εντυπωσεις μου αναλυτικα. Καλη συνεχεια σε ολους.

Last edited:
αν υπαρχει χρονος,ανεβαστε καμια φωτο μεσα απο το μενου του δεκτη

Καλησπερα σε ολα τα μελη του φορουμ! Για μια ακομη φορα να ευχαριστησω οσους βοηθησαν με το tip της καρτας.

Θα ηθελα να σας ζητησω για μια ακομη φορα την βοηθεια σας...χθες (λογο ελλειψης χρονου) εκατσα να φτιαξω/οργανωσω τα καναλια σε αγαπημενα. Διαπιστωσα πως δεν υπηρχε πουθενα το History Channel. Για σους εχουν τον δεκτη, πως εμφανιζεται το καναλι βρε παιδια? Μηπως εχει καποιο αλλο τιτλο στην λιστα και το εσβησα καταλαθος οταν αφαιρουσα τα ασχετα?

Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για τη βοηθεια σας!

Το εμφανίζει σαν The History Channel, αν δεν το βρεις σκάναρε την 11938 Η

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Θα το δοκιμασω τωρα και θα σου μεταφερω τα αποτελεσματα. Thx!

φιλε Jodi καλησπερα !!

Mπορείς να μας πεις τις εντυπώσεις σου όσο αφορά την ποιότητα εικόνας σε SD, π.χ. σε κανάλια της νόβα ? Έχεις δει κανένα ΗD κανάλι ? πως ήταν ?

Φιλικά, Drak

Καλησπερα σε ολους! (Λογο δουλειας εχω καιρο να μπω στο φορουμ) Φιλε drak η ποιοτητα της εικονας σε HD ηταν εξαιρετικη! Να ξεκαθαρισω ομως δυο πραγματακια,
α. σε αυτο παιζει ρολο και η τηλεοραση (αν σκεφτεις οτι ειναι σε συνδεση HDMI με ΤV fullHD η οποια ειναι εξαιρετικη)
β. το ιδιο το καναλι (συγκρινε MEGA με SKAI, καμια σχεση!!!)

Να συμπληρωσω επισης σε προηγουμενα ποστ φιλων, πως ολα καλα με το History channel. Μετα την πολυτιμη βοηθεια σας βρηκα το καναλι και το περασα στα αγαπημενα.

Θα ηθελα να αναφερω και κατι ακομη...πολλοι μαλλον θα γελασετε (και καλα θα κανετε). Το χειριστηριο του αποκωδικοποιητη μου εχει κολλησει! Για οσου εχετε τον δεκτη θα εχετε παρατηρησει πως εχει στο πανω μερος 4 κουμπια για να μπορεις να ελεγχεις και αλλες συσκευες πχ. τηλ. DVD. κτλ.

Χθες δεν ξερω πως εγινε καποιος πατησε το κουμπι TV πανω στο χειριστηριο και απο τοτε δεν "λειτουργει". Αναβοσβηνει 2 φορες το συγκεκριμενο κουμπι και ΔΕΝ δινει σημα στον αποκωδικοποιητη. Εγω δεν θελω να "συνεργαζεται" το χειριστηριο με την τηλεοραση μου, παρα μονο για την δουλεια που το εφτιαξε ο κατασκευαστης του.

Πως να το επαναφερω και να το "ξεμπλοκαρω"? Οσοι μπορειτε βαλτε ενα χερακι!!!

ps. Θα μπορουσε ανετα να θεωρηθει bug η απουσια κουμπιου που σε επαναφερει στην λειτουργια του αποκωδικοποιητη. Οπως ειναι στα τηλεκοντρολ της τηλ. Εχει μια σειρα απο κουμπια για να χειριζεσαι αλλες συσκευες, αλλα εχει και το κουμπι TV!

Last edited:
Φίλε Jodi το χειριστήριο του αποκωδικοποιητή έχει στο πάνω μέρος όπως λες και εσύ 4 κουμπιά.
TV - VCR - DVD - STB
Για να επιλέξεις τη λειτουργία του δορυφορικού σου δέκτη απλά πατάς μια φορά το STB .

telecommanderHD200.jpg

Η foto είναι από τον MVision 200HD αλλά αν δεν κάνω λάθος έχουν το ίδιο χειριστήριο !
Φαίνονται καθαρά τα 4 κουμπάκια TV - VCR - DVD - STB

Last edited:
Αν και με καθυστερηση 30 ημερων (λογο φορτου εργασιας), να ενημερωσω πως λυση δωθηκε στο θεμα που σας ειχα αναφερει. Η μια απο τις δυο μπαταριες στο χειριστηριο ηταν ελαττωματικη.Σαν αποτελεσμα το τηλεκοντρολ ειχε κομπλαρει.

Στο μεταξυ πριν απο λιγο που ανοιξα τον δεκτη, συνεβη κατι που δεν μπορω να εξηγησω....μου εμφανιζει μνμ πως τα καναλια ειναι κωδικοποιημενα. Αφου η καρτα ειναι μεσα!!! Σιγα σιγα αρχιζω να εχω καποιες μικρες ενστασεις για την επιλογη του μηχανηματος. Αν το ιδιο παρατηρηθηκε και σε αλλους σημερα, ας ποσταρουν.

Καλο βραδυ σε ολους και πανω απο ολα Χρονια Πολλα για τις γιορτες των Χριστουγεννων!!!

Σποραδικά το έκανε και σε εμένα. Με το τελευταίο firmware δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέον.

Επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ η λειτουργία PVR ήθελα να ρωτήσω κάποιον κάτοχο HD200/HD300:
α) Υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού ημερομηνίας (όπως τα κλασσικά video)
β) Κατά την διάρκεια εγγραφής μπορούμε να πατήσουμε pause;
γ) Υπάρχουν οι βασικές εντολές μοντάζ; (σβήσιμο κομματιών εγγραφής, συνένωση τίτλων)
δ) Είναι σίγουρο όπως ανέφερε κάποιος φίλος ότι στις επιλογές προγραμματισμού εγγραφής εμφανίζονται ΟΛΑ τα κανάλια και όχι μόνο τα αγαπημένα;
ε) Ο EPG της NOVA λειτουργεί κανονικά; (εμφάνιση περιλήψεων)
στ) Σαν εξωτερικό δίσκο μπορεί να δεχτεί και 2,5'' (χωρίς εξωτερική τροφοδοσία)
Ευχαριστώ.
(Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω να κατεβάσω το manual της συσκευής θα βοηθούσε πολύ)

α) Υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού ημερομηνίας (όπως τα κλασσικά video)
Ναι, αλλά η επανάληψη σε ημερήσια βάση δεν λειτουργεί. Επιπλέον δεν έχει επανάληψη της εγγραφής μόνο από Δευτέρα έως Παρασκευή.

β) Κατά την διάρκεια εγγραφής μπορούμε να πατήσουμε pause;
Ναι, αλλά δεν κάνει pause την εγγραφή, απλά παγώνει τι βλέπουμε, κάνει time shift δηλαδή.

γ) Υπάρχουν οι βασικές εντολές μοντάζ; (σβήσιμο κομματιών εγγραφής, συνένωση τίτλων)
Όχι.

δ) Είναι σίγουρο όπως ανέφερε κάποιος φίλος ότι στις επιλογές προγραμματισμού εγγραφής εμφανίζονται ΟΛΑ τα κανάλια και όχι μόνο τα αγαπημένα;
Ναι, έχω αναγκαστεί να βάλω πρώτα τα κανάλια που παρακολουθώ, μιας και δεν έχει πρόσβαση στα αγαπημένα.

ε) Ο EPG της NOVA λειτουργεί κανονικά; (εμφάνιση περιλήψεων)
Ναι, αλλά δεν έχω βρει πώς βλέπουμε την επόμενη εκπομπή. Επίσης δεν μπορείς να δεις το EPG άλλων καναλιών από αυτό που παρακολουθείς.

στ) Σαν εξωτερικό δίσκο μπορεί να δεχτεί και 2,5'' (χωρίς εξωτερική τροφοδοσία)
Δεν το έχω δοκιμάσει.

Καλημέρα και συγχαρητήρια σε όλους για τις ολοκληρωμένες πληροφορίες που δίνεται

απο χθες είμαι κάτοχος του hd300t και έχω 2 απορίες όπου κάποιοι μπορεί να γελάσουν αλλά καλό είναι και αυτό...

1. Ο δέκτης δεν πιάνει τα "απλά" κανάλια παρά μονο ψηφιακά; (δεν είναι δηλ. tv tuner); και τότε τι θα πρέπει να κάνω; να εχω καλώδιο κεραίας στην τηλεόραση και καλώδιο κεραίας στον δέκτη;

2. έχει common interface για modules και smart cards πχ για nova. Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται δορυφορική κεραία; που συνδέεται;

αυτά για την ωρα και σας ευχαριστώ προκαταβολικά